New York Sightseeing Flex Pass

Køb billetter nu
New York Sightseeing Flex Pass
op til 28% rabat

New York Sightseeing Flex Pass er et fleksibelt rabatkort til turistattraktioner i New York. Kortet giver dig muligheden for at besøge New Yorks populære seværdigheder i dit eget tempo. Det er både billigere og nemmere at bruge et New York Sightseeing Pass end at købe separate billetter til de forskellige attraktioner. Du betaler kun for kortet og betaler ikke noget ekstra ved attraktionerne.

Køb dit New York Sightseeing Flex Pass her

EKSKLUSIVT TILBUD: Nu får du op til 28% ekstra rabat på et Flex Pass med 6, 7, 10 eller 12 attraktioner. Passet er gyldigt i 1 år fra købsdatoen, så køb dit i dag. Brug koden “ERICOFFER”.

Prisen for et Sightseeing Flex Pass

Du vælger selv, hvor mange seværdigheder og ture dit Sightseeing Flex Pass skal inkludere. Børn fra 0-2 år behøver ikke et kort, og børn mellem 3 og 12 år får kortet til en nedsat pris. Du sparer minimum 40% på entré, hvis du bruger dette kort fremfor at købe separate billetter til de forskellige attraktioner.

Priser

2 attr.3 attr.4 attr.5 attr.6 attr.7 attr.10 attr.12 attr.
Voksne$71$98$130$152$189 $170$209 $188$259 $233$289 $260
3-12 år$54$77$95$112$164 $125$194 $140$234 $180$274 $197

Hvad kan du se og lave med Sightseeing Flex Pass?

Du køber et Sightseeing Flex Pass til 2, 3, 4, 5, 6, 7, 10 eller 12 attraktioner. Med det har du 60 dage til at besøge det antal seværdigheder, du har valgt. Lav dit eget rejseplan ved at vælge dine favoritter fra en liste med over 100 seværdigheder og ture. Se den komplette liste her.

Vælg for eksempel  en billet til hop-on-hop-off-busser – en 1-dags billet til Uptown og Downtown-ruten tæller som én attraktion. Du kan gå ombord med det samme ved at vise dit pas ved rutens første stop.

Du kan også besøge Empire State Building og Top of the Rock, tage på sightseeing-cruise eller besøge American Museum of Natural History. Kortet giver også adgang til byens nyeste observationsdæk Edge og One World Observatory. Du kan ofte bruge kortet til at få 15-25 $ rabat på regningen på et udvalg af restauranter. Derudover er Flex Pass det eneste rabatkort med transport til eller fra en af ​​New Yorks lufthavne.

Opdatering: Grundet tekniske problemer er 9/11 Museum i øjeblikket ikke inkluderet i Sightseeing Passes. Jeg anbefaler, at du køber dine 9/11 Museum billetter separat i god tid i forvejen.

New York Sightseeing Flex Pass - Hop-on-hop-off-bus New York Sightseeing Flex Pass - One World Observatory

Hvordan fungerer et Sightseeing Flex Pass?

Køb et New York Sightseeing Flex Pass online, inden du rejser. Det er nemt, og du modtager et værdibevis med en QR-kode på din e-mail med det samme. Denne QR-kode er dit pas. Du kan vise den på din mobiltelefon ved indgangen til de forskellige seværdigheder. Jeg anbefaler dog, at du også printer rabatkortet ud, så du har en kopi på papir for en sikkerheds skyld.

Du behøver ikke beslutte på forhånd, hvilke attraktioner du vil se, og du kan i stedet vente, indtil du er i New York med at bestemme dig. På den måde har du maksimal fleksibilitet til en lav pris! Desuden kan du downloade en digital guide. Den indeholder information om de inkluderede ture og attraktioner, og den forklarer, hvordan du bruger kortet ved hver enkelt af disse.

Køb dit Sightseeing Flex Pass her

Erics tip: “Sightseeing Flex Pass giver dig friheden til at besøge et bredt udvalg af New Yorks  populære turistattraktioner i dit eget tempo. Foretrækker du at skrue tempoet op og besøge så mange seværdigheder som muligt under dit ophold? Så vælg New York Sightseeing Day Pass i stedet. Med det vælger du nemlig blot, hvor mange dage kortet skal være gyldigt, og så kan du opleve alle de inkluderede attraktioner, ture og aktiviteter, du vil i den periode, kortet gælder i. En yderligere fordel er, at du med Day Pass kan tage færgen til Frihedsgudinden, som ikke er inkluderet i Flex Pass.”

Opdatering: Grundet tekniske problemer er 9/11 Museum i øjeblikket ikke inkluderet i Sightseeing Passes. Jeg anbefaler, at du køber dine 9/11 Museum billetter separat i god tid i forvejen.

New York Sightseeing Flex Pass The Edge

Er et New York Sightseeing Flex Pass pengene værd?

Jeg synes altid, det er en god idé at købe et rabatkort. Hvilket rabatkort, der er bedst, afhænger af, hvad du gerne vil se og opleve. Brug min "Pass Picker" til at vælge det rette rabatkort.

Hvilke attraktioner giver Sightseeing Pass adgang til?

Sightseeing Pass giver adgang til over 100 attraktioner og ture. Du sparer mindst 40% på entré, i forhold til hvis du køber billetterne enkeltvist. En komplet liste over attraktionerne finder du her.

Findes der en rabatkode til New York Sightseeing Pass?

Ja, jeg har en rabatkode til New York Sightseeing Pass. Den finder du her på siden.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev