New York Sightseeing Flex Pass

Køb billetter nu

Køb dine billetter her

New York Sightseeing Flex Pass
Op til 40% rabat

New York Sightseeing Flex Pass er et fleksibelt rabatkort til turistattraktioner i New York. Kortet giver dig muligheden for at besøge New Yorks populære seværdigheder i dit eget tempo. Det er både billigere og nemmere at bruge et New York Sightseeing Pass end at købe separate billetter til de forskellige attraktioner. Du betaler kun for kortet og betaler ikke noget ekstra ved attraktionerne.

Køb dit New York Sightseeing Flex Pass her

Priserne stiger i juni! Køb dit Flex Pass i dag, og nyd godt af en lavere pris + få op til 40% rabat med min rabatkode ‘ERICOFFER’. Kortet er gyldigt i 1 år fra købsdatoen.

Contents

Prisen for et Sightseeing Flex Pass

Du vælger selv, hvor mange seværdigheder og ture dit Sightseeing Flex Pass skal inkludere. Børn fra 0-2 år behøver ikke et kort, og børn mellem 3 og 12 år får kortet til en nedsat pris. Du sparer minimum 40% på entré, hvis du bruger dette kort fremfor at købe separate billetter til de forskellige attraktioner.

Priser

2 attr. 3 attr. 4 attr. 5 attr. 6 attr. 7 attr. 10 attr. 12 attr.
Voksne $80 $104 $137 $161 $259 $184 $299 $208 $409 $275 $479 $313
3-12 år $62 $80 $103 $116 $204 $134 $229 $152 $334 $210 $389 $233

New York Sightseeing Flex Pass - Hop-on-hop-off-bus New York Sightseeing Flex Pass - One World Observatory

Hvad kan du se og lave med Sightseeing Flex Pass?

Du køber et Sightseeing Flex Pass til 2, 3, 4, 5, 6, 7, 10 eller 12 attraktioner. Med det har du 60 dage til at besøge det antal seværdigheder, du har valgt. Lav dit eget rejseplan ved at vælge dine favoritter fra en liste med over 100 seværdigheder og ture. Se den komplette liste her.

Vælg for eksempel  en billet til hop-on-hop-off-busser – en 1-dags billet til Uptown og Downtown-ruten tæller som én attraktion. Du kan gå ombord med det samme ved at vise dit pas ved rutens første stop.

Med Sightseeing Flex Pass kan du f.eks. besøge Empire State Building, Top of the Rock, tage på sightseeingcruise og besøge American Museum of Natural History. Observationsdækket Edge og One World Observatory er også med i rabatkortet. Andre muligheder i rabatkortet inkluderer cykelture og cykeludlejning – der er endda en mulighed med elcykler og el-løbehjul. Du kan også vælge en frokost. Sightseeing Pass er desuden det eneste rabatkort med transfer fra en af New Yorks lufthavne til Manhattan.

9/11 Museum

Da 9/11 Museum ikke er inkluderet i dette pass, kan du købe en billet med tidsrum separat. Dette giver dig mulighed for at besøge museet på dit foretrukne tidspunkt, hvilket sikrer dig adgang og forhindrer, at din tidsplan bliver overbelastet af lange køer på New Yorks mest travle attraktion. Køb dine 9/11 Museum billetter her.

Helikoptertur med rabat med Flex Pass

Når du køber dit Flex Pass, er det muligt at tilføje en helikoptertur over Manhattan for $229 + heliport-gebyrer, hvilket gør det til et rigtig godt tilbud i stedet for at booke en helikoptertur separat. Denne pris er ud over den pris, du betaler for Sightseeing Flex Pass.
I bekræftelsesmailen finder du en kode til dit Flex Pass og en separat kode til din helikoptertur. Følg trinnene i mailen for at sikre din helikoptertur. Gør det i god tid for at være sikker på at få en plads.

New York Sightseeing Flex Pass The Edge

Hvordan fungerer et Sightseeing Flex Pass?

Køb et New York Sightseeing Flex Pass online, inden du rejser. Det er nemt, og du modtager et værdibevis med en QR-kode på din e-mail med det samme. Denne QR-kode er dit pas. Du kan vise den på din mobiltelefon ved indgangen til de forskellige seværdigheder. Man kan besøge en attraktion én gang. Jeg anbefaler dog, at du også printer rabatkortet ud, så du har en kopi på papir for en sikkerheds skyld. Desuden kan du downloade en digital guide. Den indeholder information om de inkluderede ture og attraktioner, og den forklarer, hvordan du bruger kortet ved hver enkelt af disse.

Du behøver ikke beslutte på forhånd, hvilke attraktioner du vil se, og du kan i stedet vente, indtil du er i New York med at bestemme dig. På den måde har du maksimal fleksibilitet til en lav pris! En ændring i planerne? Der tilføjes automatisk en afbestillingsbeskyttelse ved checkout, så du kan afbestille dit ubrugte rabatkort gratis i op til 12 måneder efter købet.

Køb dit Sightseeing Flex Pass her

Erics tip: “Sightseeing Flex Pass giver dig friheden til at besøge et bredt udvalg af New Yorks  populære turistattraktioner i dit eget tempo. Foretrækker du at skrue tempoet op og besøge så mange seværdigheder som muligt under dit ophold? Så vælg New York Sightseeing Day Pass i stedet. Med det vælger du nemlig blot, hvor mange dage kortet skal være gyldigt, og så kan du opleve alle de inkluderede attraktioner, ture og aktiviteter, du vil i den periode, kortet gælder i. En yderligere fordel er, at du med Day Pass kan tage færgen til Frihedsgudinden, som ikke er inkluderet i Flex Pass.”

Køb Sightseeing Flex Pass med Unlimited MetroCard

Du kan også købe dit Sightseeing Flex Pass i kombination med 7-Day Unlimited MetroCard. Med dette MetroCard kan du benytte metroen og alle lokale busser ubegrænset i 7 sammenhængende kalenderdage. MetroCards bliver sendt i et rekommanderet brev.

Køb dit Flex Pass med Unlimited MetroCard her

Unlimited +
6 attraktioner

€69 RABAT
Unlimited + 6 attraktioner

MetroCard – 7-dages
➕Flex Pass med 6 attraktioner. (Se hvad der er inkluderet her)
➕kort over subway
➕10 % rabat i Macy’s

215,00 €

Unlimited +
10 attraktioner

€139 RABAT
Unlimited + 10 attraktioner

MetroCard – 7-dages
➕Flex Pass med 10 attraktioner. (Se hvad der er inkluderet her)
➕kort over subway
➕10 % rabat i Macy’s

289,00 €

Er et New York Sightseeing Flex Pass pengene værd?

Jeg synes altid, det er en god idé at købe et rabatkort. Hvilket rabatkort, der er bedst, afhænger af, hvad du gerne vil se og opleve. Brug min "Pass Picker" til at vælge det rette rabatkort.

Hvilke attraktioner giver Sightseeing Pass adgang til?

Sightseeing Pass giver adgang til over 100 attraktioner og ture. Du sparer mindst 40% på entré, i forhold til hvis du køber billetterne enkeltvist. En komplet liste over attraktionerne finder du her.

Er der en rabatkode til New York Sightseeing Pass?

Ja, jeg har en rabatkode til New York Sightseeing Pass. Find den her.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev