Bedste bagels i New York

Bedste bagels i New York

Bagels i New York er et must-try, når du besøger byen. De kan findes overalt, men du finder de bedste New York-bagels i en bagel butik. New York bagels kan sammenlignes med croissanterne i Paris. Du kan vælge mellem forskellige slags bagels; den almindelige bagel, everything bagel, poppy seed bagel med flødeost og cinnamon raisin bagel. Newyorkere vælger ofte en ristet bagel med flødeost eller smør, men bagel butikkerne i New York serverer dem også med laks, kylling og tun. Det er en perfekt og hurtig morgenmad eller frokost, som du kan få hvor som helst i New York. For at hjælpe dig med at få en smag af det ægte New York, har jeg listet de bedste bagels i NYC nedenfor.

 1. Russ & Daughters

  Bagels fra Russ & Daughters er mere end bare bagels. Det runde cirkelformede brød fra denne butik er kendt for sin høje kvalitet. De har serveret bagels siden 1914 med bl.a. kaviar og sild, men lox-bagel med saltet laks er et must-try. Du kan vælge irsk, norsk eller newzealandsk laks. Der er et par steder i byen, men jeg kan bedst lide den på Houston Street. Katz’s Deli kan findes på det næste hjørne. Russ & Daughters kan have travlt, så forvent at stå i kø, men når du først har bagelen i hånden, er alt godt.
  Bedste Bagels i New York - Russ and Daughters

 2. Ess-A-Bagel

  Det er en oplevelse i sig selv at besøge Ess-A-Bagel. I de store kølediske er der masser af salater, cream cheese og alle mulige forskellige slags fisk at vælge mellem. Ess-A-Bagel er kendt for deres fantastiske pålæg og fyld og ikke mindst de nybagte bagels. Nogle af de steder, der sælges bagels, er udvalget ret begrænset, men det er bestemt ikke tilfældet her. Jeg kan anbefale dig at prøve en chicken curry salad. Den er dejlig krydret med møre kyllingestykker. Der er også meget at vælge mellem for vegetarer og veganere, som for eksempel flere forskellige cream cheeses lavet af tofu. Der er desuden adskillige slags bagels, og du kan bede om at få din bagel ristet, hvis du foretrækker det. Der er masser af siddepladser, men der kan godt være rigtig travlt derinde, især ved frokosttid.

  Best Coffee Shops and Bagel Bars in New York - Ess-a-Bagel

 3. Pick A Bagel

  Pick A Bagel er en kæde med flere butikker på Manhattan. Når jeg er i nærheden af en, så sørger jeg for at smutte derind og få fingrene i en bagel. De har et kæmpe udvalg af bagels, cream cheeses og andre toppings. Alle Pick A Bagels har også en stor salatbar, og desuden kan du købe alle mulige slags muffins, cookies, panini og andre slags sandwich. Kaffen er også god her.

  Best Coffee Shops and Bagel Bars in New York - Pick A Bagel

  Erics tip: Hvis du gerne vil have en vegansk morgenmad eller frokost, er en bagel en god mulighed. De fleste bagels er veganske, udover toppingen. Spørg altid medarbejderne i bagel butikken om hvad mulighederne er.
 4. Black Seed Bagels

  Når du besøger seværdighederne i New York, kan der nemt opstå en appetit. Black Seed Bagels er det perfekte sted at få en bagel under sightseeing. De har flere steder i hele byen, hvilket gør det nemt at finde en i nærheden af dig. Black Seed er kendt for deres unikke kombinationer og deres bagel i New York-stil, der er lavet med bageteknikker fra Montreal. Du kan f.eks. prøve cheese pizza bagel eller pastrami med røget laks.
  Bedste Bagels i New York - Black Seed

 5. Murray’s Bagels

  Den eneste ulempe ved Murray’s Bagels er, at der ikke er særlig mange siddepladser. Men ellers er det svært at finde noget dårligt at sige. Faktisk er deres bagels så gode, at de ikke engang behøver fyld. Prøv eksempelvis en “everything”-bagel, der er bagt med birkes, løg og hvidløg. Selvom Murray’s bagels er fabelagtige uden fyld, så er der masser af lækkert pålæg at vælge mellem. Udover klassikeren cream cheese, har de masser af forskellige slags salat, og personalet ved lige, hvordan man laver det perfekte spejlæg. Deres specialitet er røget fisk, og deres røgede laks er nærmest vanedannende. Hvis du har svært ved at beslutte, hvad du skal bestille, så er en af deres “specialty bagels” værd at overveje. De har lækre smagskombinationer som for eksempel kalkun, ost, coleslaw og dressing. Vil du have en kop kaffe ved siden af? Så prøv deres cappuccino, som er meget populær.

  Best Coffee Shops and Bagel Bars in New York - Murray's Bagels

 6. Bagels i supermarkeder

  Ovenstående muligheder er efter min mening de bedste bagels i New York. Bagels kan findes overalt i byen. I supermarkederne i New York kan du også få en bagel med på farten eller til en picnic i byen. Disse bagels er også gode og ikke dyre.
  Bedste Bagels i New York - Supermarked

Hvilken er den bedste bagel shop i New York?

Du kan finde bagels overalt i New York. Det her er min liste over de bedste bagel butikker i New York.

Hvilken slags bagels kan jeg finde i New York?

Du kan finde alle slags bagels i New York. Læs mere omkring det her.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev