Lejligheder i New York

Lejligheder i New York - Sonder New York Sonder

Turister booker i stigende grad lejligheder i New York, og det er ganske forståeligt. Mange vil gerne opleve byen, som de lokale gør det. Rejser du med din familie, så kan det være billigere og mere belejligt at booke en lejlighed frem for flere hotelværelser. Booker du din lejlighed gennem en af de velkendte hjemmesider til reservation af hotelværelser, så kan du være sikker på, lejligheden er godkendt til korte ophold. Det samme gør sig desværre ikke altid gældende, hvis du booker via siden som Airbnb, hvor det er private lejligheder, der udbydes. Nedenfor har jeg listet gode lejligheder i New York, du kan booke.

Contents

Sonder Apartments

Sonder Apartments i New York byder på luksuriøse lejligheder forskellige steder i byen. Sonder tilbyder selvbetjening ved check-ind, professionel rengøring og rummelige værelser med faciliteter som wi-fi med høj hastighed og en god kaffemaskine.

Sonder at Battery Park

Sonder at Battery Park byder på studiolejligheder og suiter på Manhattans sydspids. Wall Street og 9/11 Museum ligger i gåafstand.

Book din Sonder at Battery Park lejlighed her

Erics tip: “Hvis du rejser til New York med børn, er disse lejligheder fantastiske. På tagterrassen finder du en stor pool med en fantastisk udsigt og er åben afhængigt af sæsonen. Puljen er ikke særlig overfyldt, da den kun er tilgængelig for beboere og gæster i bygningen.”

Lejligheder i New York - Sonder New York Sonder Lejligheder i New York - Sonder Battery Park

Sonder – One Platt

Lidt længere nordpå, nær East River, finder du Sonder – One Platt. De 183 studiolejligheder og suiter er moderne indrettet, og bygningen har en tagterrasse og et fitnessrum.

Book din Sonder – One Platt lejlighed her

Sonder – The Nash

Sonder – The Nash ligger nær Chrysler Building. Her kan du booke en studiolejlighed eller en suite med separat badeværelse. Takket være den centrale beliggenhed, ligger der mange seværdigheder i gåafstand.

Book din Sonder – The Nash lejlighed her

The Beekman Tower Apartments

The Beekman Tower tilbyder rummelige suiter tæt på Tudor City og East River. Den ikoniske bygning ligger i et roligt område. Du kan vælge mellem en studiolejlighed, en lejlighed med et soveværelse eller to soveværelser til dit ophold i New York. Lejlighedsbygningen har også en bar på tagterrassen. Her kan du få en god cocktail til at afslutte dagen og nyde udsigten over byen.

Book din Beekman Tower lejlighed her

Radio City Apartments

Radio City Apartments ligger centralt, tæt på Times Square og Radio City Music Hall. Der er forskellige typer lejligheder at vælge mellem, fra studiolejlighed med queen size-seng til 1-værelses lejligheder. Samtlige lejligheder har et tekøkken og gratis wi-fi.

Book hos Radio City Apartments her

Lejligheder i New York - Radio City Apartments Lejligheder i New York - Radio City Apartments interiør

Plum Guide i New York

Plum Guide er et websted, hvor du kan booke lejligheder. Dette websted er en forbedret version af Airbnb. Alle steder er blevet kontrolleret af firmaet, og de har også taget billederne. På den måde får du det, du ser, og du kan lede efter det perfekte sted i New York.

Book din lejlighed med Plum Guide her

Regler for Airbnb i NYC

I New York er det desværre ulovligt at leje en privat lejlighed i kort periode. På Airbnb og andre korttidsudlejnings-platforme skal værterne være officielt registreret i byen, og korttidsudlejning er kun tilladt, hvis du opholder dig i samme bolig eller lejlighed som din vært, med højst to betalende gæster ad gangen. Så det er altså ikke tilladt at leje en hel lejlighed eller hus i mindre end 30 dage.

Der er derfor ofte tale om ulovlig udlejning, når man booker en hel lejlighed via sider som Airbnb. Du får ingen bøde, hvis du booker en lejlighed på ulovlig vis, men du risikerer, at værten bliver taget i det, og at din booking derfor bliver annulleret. Sker det kort tid, før du skal rejse, kan det være vanskeligt at finde et hotelværelse (til en rimelig pris) som alternativ.

Jeg har også hørt fra mange folk, der er blevet snydt. Enten var lejligheden slet ikke som på billederne, eller også eksisterede lejligheden ikke engang! Generelt er det heller ikke billigere at leje en lejlighed i New York end at booke et hotelværelse. Det kan godt være selve lejligheden er billig at leje, men ofte skal man betale ekstra gebyrer, såsom service- og rengøringsgebyrer, hvilket kan gøre opholdet dyrt. Af de grunde synes jeg, det er bedre at bo på et hotel i New York eller i en lejlighed ejet af et udlejningsfirma booket via en hotelsøgemaskine, ligesom dem jeg nævner ovenfor.

Erics tip: “Hvis du gerne vil leje en lejlighed i en længere periode, så er det fint at bruge Airbnb. Det er lovligt at leje privatejede lejligheder i New York i mindst 30 dage ad gangen. Du kan også vælge et ophold i New Jersey, hvor det er lovligt at leje en privat lejlighed i en kort periode. Generelt anbefaler jeg dog ikke at bo på den anden side af Hudson River, da det er mere besværligt at komme til Manhattan derfra. Det er bedre at vælge et hotel i Long Island City, hvilket også er en budgetvenlig løsning.”

Book en lejlighed i New York sikkert her

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev