PATH mellem New Jersey og Manhattan

Køb dine billetter her

PATH mellem New Jersey og Manhattan

Undergrundsbanen PATH kører fra New Jersey til hjertet af Manhattan. På hurtig og komfortabel vis, kan du tage PATH mellem New Jersey og Manhattan. Der er to PATH-ruter med flere stoppesteder i New York og New Jersey. Hvis du skal rejse fra Manhattan til Hoboken, Downtown Jersey City eller Newark Train station, er det en god måde at komme rundt på.

Contents

Rejse fra New Jersey til New York

PATH er en undergrundsbane, der forbinder New Jersey med Manhattan. Der er to linjer: Den ene kører fra One World Trade Center på Lower Manhattan til Newark og Hoboken i New Jersey, og den anden kører fra 33rd Street i New York til Hoboken og Journal Square i New Jersey. Der behøver ikke at tage lang tid at rejse fra New Jersey til New York. En togtur med PATH tager mellem 10 og 30 minutter:

Newark Penn Station – WTC 25 minutter
Hoboken – WTC 10 minutter
Hoboken – 33rd St 14 minutter
Journal Square (via Hoboken) – 33rd St 27 minutter

Klik her for at se en oversigt over PATH-ruterne.

PATH mellem New Jersey og Manhattan - PATH-tog PATH mellem New Jersey og Manhattan

Billetter til PATH

En enkeltbillet til PATH mellem New Jersey og Manhattan koster 2.75 $. Hvis du har et New York MetroCard (samme slags kort du bruger til subway på Manhattan) med saldo, så kan du bruge det til at køre med PATH. Hvis du ikke har et MetroCard, så kan du købe et i alle PATH-automater og alle New York Transit-automater. MetroCards med Pay-per-Ride funktion kan bruges som betaling for flere personer (op til 4) i PATH-toget.

Der er også flere forskellige PATH kort at vælge imellem såsom kort til et bestemt antal ture eller et  7-dages Unlimited rejsekort, hvilket kan spare dig penge, hvis du har planer om at bruge PATH jævnligt på din tur. Børn under 5 år kører gratis med.

Bemærk: Du kan ikke bruge et Unlimited MetroCard til PATH.

Køb dit PATH-kort på forhånd

Hvis du foretrækker et Pay-Per-Ride PATH-kort, så kan du købe sådan et her, inden dur rejser. Kortet kan bruges flere gange i træk (dog maks. 4), og ét kort kan derfor bruges af op til 4 personer. Er I eksempelvis 2 personer, der rejser sammen, kan I hver bruge én tur (altså 2 ture i alt) på samme kort. Du kan tanke kortet yderligere op på enhver station, hvis du har behov for det.

Skifte fra PATH til subway

PATH-kortet kan også bruges til New York Subway. Hvis du bruger PATH først og så skifter til subway så gælder det som to separate ture. Du skal derfor tjekke ud fra PATH og tjekke ind igen ved subway. Det samme gør sig gældende, hvis du bruger subway først og så skrifter til PATH.

Bestil dine PATH kort her

PATH New Jersey

PATH New Jersey

Gyldig til 8 ture

29,00 €

Du vil modtage dit PATH-kort med kredit inden for 5-10 arbejdsdage til den ønskede adresse (bemærk venligst, at der kan være forsinkelser i weekender og på helligdage.) Kortene sendes med anbefalet post (13 euro) efter købet.

Har du nogle spørgsmål om PATH-kortet med kredit eller bestillingsprocessen, kan du sende en email til eric@newyorkcity.dk

Vigtigt: Hvis du køber dit PATH-kort med kredit via min hjemmeside, kommer du til at betale lidt mere for kortet, end hvis du købte det i en automat i New York. Det er som regel altid billigere, hvis du køber billetter online på NewYorkCity.dk. Men da alle PATH-kort af sikkerhedsmæssige årsager sendes med anbefalet post, er prisen lidt højere. Denne service er beregnet til dem, der gerne vil have deres PATH-kort med kredit på forhånd og derfor er villige til at betale lidt mere for det.

PATH mellem New Jersey og Manhattan PATH mellem New Jersey og Manhattan - Fra New York til New Jersey

New Jersey Transit

Du kan også rejse fra Manhattan til New Jersey med New Jersey Transit, som er det offentlige transportnetværk af tog og busser i staten New Jersey. Med NJ Transit kan du f.eks. rejse fra Manhattan til Newark International Airport eller Philadelphia. PATH er dog mere bekvemt, så på ruter, hvor du kan vælge mellem begge muligheder, anbefaler jeg dig at tage PATH-toget.

Hvor kører PATH-toget hen?

PATH-toget forbinder New Jersey med Manhattan.

Hvordan betaler man får at tage PATH-toget?

Du kan bruge et New York MetroCard med saldo på til at tage PATH-toget. En enkeltbillet koster 2.90 $. Læs mere om PATH her.

Kan man skifte fra subway til PATH?

Ja, men man betaler for to separate ture. Du kan bruge et Pay-Per-Ride MetroCard med saldo på både til NYC’s subway og PATH-togene.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev