2m
Spørgsmål? E-mail eric@newyorkcity.dk
PATH mellem New Jersey og Manhattan

PATH mellem New Jersey og Manhattan

PATH mellem New Jersey og Manhattan

Undergrundsbanen PATH kører fra New Jersey til hjertet af Manhattan. PATH-toget er en hurtig og komfortabel måde at rejse fra New Jersey til Manhattan eller omvendt på. Der er to PATH-ruter med flere stoppesteder i New York og New Jersey. Hvis du skal rejse fra Manhattan til Hoboken, Downtown Jersey City eller Newark Train station, er det en god måde at komme rundt på.

Rejse fra New Jersey til New York

PATH er en undergrundsbane, der forbinder New Jersey med Manhattan. Der er to linjer: Den ene kører fra One World Trade Center på Lower Manhattan til Newark og Hoboken i New Jersey, og den anden kører fra 33rd Street i New York til Hoboken og Journal Square i New Jersey. Der behøver ikke at tage lang tid at rejse fra New Jersey til New York. En togtur med PATH tager mellem 10 og 30 minutter:

Newark Penn Station – WTC 25 minutter
Hoboken – WTC 10 minutter
Hoboken – 33rd St 14 minutter
Journal Square (via Hoboken) – 33rd St 27 minutter

Klik her for at se en oversigt over PATH-ruterne.

PATH mellem New Jersey og Manhattan - PATH-tog PATH mellem New Jersey og Manhattan - Inde i toget

Billetter til PATH

En enkeltbillet til PATH koster 2,75 $. Hvis du har et MetroCard (samme slags kort du bruger til subway på Manhattan) med saldo, så kan du bruge det til at køre med PATH. Hvis du ikke har et MetroCard, så kan du købe et i alle PATH-automater og alle New York Transit-automater. Der er flere forskellige kort at vælge imellem såsom et 7-dages Unlimited Card og et 10-turs PATH-kort. Begge typer kort kan spare dig penge, hvis du har planer om at bruge PATH jævnligt på din tur. Børn under 5 år kører gratis med.

Bemærk: Du kan ikke bruge et Unlimited MetroCard til PATH.

Skifte fra PATH til subway

PATH-kortet kan også bruges til New York Subway. Hvis du bruger PATH først og så skifter til subway så gælder det som to separate ture. Du skal derfor tjekke ud fra PATH og tjekke ind igen ved subway. Det samme gør sig gældende, hvis du bruger subway først og så skrifter til PATH.

PATH mellem New Jersey og Manhattan - Rulletrappe PATH mellem New Jersey og Manhattan - Fra New York til New Jersey

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Eric’s New York Find den gratis i App Store
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


fra
til
Søg efter billetter