2.1m
Spørgsmål? E-mail eric@newyorkcity.dk
Transfer fra Manhattan til JFK Lufthavn

Transfer fra Manhattan til JFK Lufthavn

Transfer fra Manhattan til JFK Lufthavn

Der er masser af muligheder, når det kommer til transfer fra Manhattan til JFK Lufthavn. Det er altid en god idé at planlægge transporten på forhånd. Det er meget lettere at nyde den sidste dag i New York, når du ved, der er styr på transporten tilbage til lufthavnen. Du kan tage taxa, bus, shuttle-bus, subway eller toget fra Manhattan til JFK Lufthavn.

Rejser du i stedet til lufthavnen fra New Jersey, Brooklyn eller Queens, så klik her.

Taxa

Det er nemt at tage en gul taxi (yellow cab) fra Manhattan til JFK Airport. Det koster cirka 52-57 $ plus toldafgift og 7-10 $ i drikkepenge. Vær opmærksom på, at det kan være svært at få fat i en taxi i myldretiden. I New York kan du ikke bare ringe efter en taxi. Skal du have fat i en taxi bliver du i stedet nødt til at vinke en til siden på gaden. Hvis du skal køre til lufthavnen mellem klokken 7.30 og 9.30 eller mellem klokken 16.00 og 19.00, så anbefaler jeg, du vælger en af de andre transportmuligheder herunder.

Store busser

Store shuttle-busser mellem Manhattan og JFK Lufthavn udbydes af NYC Express Bus (tidligere NYC Airporter). Disse busser kører cirka én gang i timen mellem klokken 11.00 og 19.00 fra Manhattans Grand Central og Port Authority. Børn under 3 år rejser gratis. De fleste af busserne har gratis internet. Nogle gange er der mange, der vil med disse busser, så sørg for at tage afsted mod lufthavnen i god tid.

Book billet til NYC Express Bus her

Delte små shuttle-busser

Disse shuttle-busser henter dig ved hotellet eller lejligheden, hvor du bor, og kører dig til JFK Lufthavn. Bemærk venligst, at de fleste af disse busser ikke henter passagerer efter 125th Street på Manhattan. En billet fra Manhattan til JFK Lufthavn koster 20 $. Det er nemt at bruge disse busser, og det er rart at blive hentet og ikke at skulle bekymre sig om, at kunne finde en taxi. Netop derfor anbefaler jeg disse busser til alle. Dog tager det længere tid end at køre i taxi, da busserne skal hente flere passagerer på forskellige adresser. Efter dit køb modtager du et værdibevis via e-mail. Sørg for at læse instruktionerne nøje, så du har styr på, hvordan du bliver hentet på det sted og tidspunkt, du ønsker.

Book din transport i delt shuttle-bus her

Book transport i delt shuttle-bus tur-retur her

Privat bil eller limousine

Du kan også blive hentet, hvor du bor, i privat bil eller limousine. En luksusbil (som en sedan eller en minibus) kan rumme op til 9 passagerer, afhængigt af biltypen. Hvis du rejser med en gruppe på 4 personer eller mere, er det billigere at leje en privat bil end at tage taxi eller bus.. Priserne er som oftest rimelige og starter på omkring 17 $ per person for privat transfer fra Manhattan til JFK Lufthavn.

Bestil din private bil eller limousine her

Subway

Du kan tage enten subway-line A eller E hen til AirTrain. Turen med subway koster i sig selv 2,75 $ (plus 1 $ for et nyt MetroCard), og derudover koster det 5 $ at tage AirTrain. Denne tur tager sammenlagt omkring 1,5 time. Har du meget bagage med, anbefaler jeg, at du vælger en anden type transfer fra Manhattan til JFK Lufthavn.

Tog

Fra Penn Station på Manhattan kan du tage Long Island Rail Road-toget til Jamaica Station. Herfra skal du tage AirTrain for at komme frem til JFK Lufthavn. Det koster mellem 7,25 og 10 $ at tage toget, mens det koster 5 $ at tage AirTrain.

Hvornår skal jeg tage afsted til JFK Lufthavn?

Sørg altid for, at du har rigelig tid til at komme til lufthavnen. Det gør sig især gældende, når det er myldretid, så du ikke risikerer at sidde fast i trafikken og ikke skal bekymre dig om, hvorvidt du når dit fly. Dette er de typiske rejsetider fra Manhattan (glem ikke, at det tager lidt længere tid at komme til JFK Lufthavn fra Downtown end Midtown):

  • Taxi til JFK Lufthavn: 1 til 1,5 time
  • Shuttle-bus til JFK Lufthavn: 1 til 1,5 time
  • Stor bus til JFK Lufthavn: 1,5 til 2 timer
  • Subway to JFK Lufthavn: 1,5 time til 1 time og 45 minutter
  • Tog fra Penn Station til JFK Airport: 1 time (fra toget afgår)
  • Limousine/bil til JFK Lufthavn: 45 minutter til 1,5 time
Erics tip: Personligt så bestiller jeg for det meste billet til en shuttle-bus, eller jeg booker en privat bil (town car). Det koster 20 $ at tage shuttle-bussen, som henter dig ved dit hotel eller lejlighed. Limousiner og private biler kan også hente dig. Det er meget mere afslappende med en af disse typer transfer fra Manhattan til JFK Lufthavn end at risikere problemer med at skaffe en taxa. I særdeleshed er det vanskeligt at få fat i en taxa mellem klokken 15.30 og 19.00. Hvis du vil bestille billetter til en shuttle-bus, eller du vil booke en limousine, så er det nødvendigt at gøre det på forhånd. Det kan du gøre her.

Rejser du til en anden lufthavn?

Læs mere om transport fra Manhattan til Newark Lufthavn her

Læs mere om transport fra Manhattan til LaGuardia Lufthavn her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Eric’s New York Find den gratis i App Store
App store Google play
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


fra
til
Søg efter billetter