Transfer fra Manhattan til JFK Lufthavn

Transfer fra Manhattan til JFK Lufthavn

Der er masser af muligheder, når det kommer til transfer fra Manhattan til JFK Lufthavn. Det er altid en god idé at planlægge transporten på forhånd. Det er meget lettere at nyde den sidste dag i New York, når du ved, der er styr på transporten tilbage til lufthavnen. Du kan tage taxa, shuttlebus, subway eller toget fra Manhattan til JFK Lufthavn.

Taxa fra Manhattan til JFK

Det er nemt at tage en gul taxi (yellow cab) fra Manhattan til JFK Airport. Det koster cirka 75–80 $ plus toldafgift og 12–15 $ i drikkepenge. Vær opmærksom på, at det kan være svært at få fat i en taxi i myldretiden. I New York kan du ikke bare ringe efter en taxi. Skal du have fat i en taxi, bliver du i stedet nødt til at vinke en til siden på gaden. Hvis du skal køre til lufthavnen mellem kl. 7.30 og 9.30 eller mellem kl. 16.00 og 19.00, så anbefaler jeg, du vælger en af de nedenstående transportmuligheder i stedet.

Privat transfer

Vil du gerne køre fra dit hotel til lufthavnen med privatchauffør? Og vil du gerne have styr på transporten, inden du skal afsted? Så book privat transfer på forhånd. Der er flere forskellige slags privat transport at vælge mellem.

Billig privat transfer

Vælg billig privat transfer, så der er styr på det hele, før du rejser til New York. Efter bestilling modtager du et værdibevis med et link, hvor du kan opgive dine flyoplysninger og det ønskede afhentningstidspunkt. Drikkepenge og toldafgifter er ikke med i prisen ved denne type transfer.

Book billig privat transfer her

Privat transfer med alt betalt

Hvis du foretrækker at betale det fulde beløb for transporten på forhånd, så er denne type transfer det bedste valg. Her er alle skatter, toldafgifter og drikkepenge inkluderet i prisen.

Book privat transfer med alt betalt her

Limousine

Book transfer i limousine, og forlad New York City med stil. Du kan booke transfer i limousine fra dit hotel til lufthavnen med plads til maks. 7 personer.

Book transfer i limousine her

Delt transport i små shuttlebusser

Disse shuttlebusser henter dig ved hotellet eller lejligheden, hvor du bor, og kører dig til JFK Lufthavn. Bemærk venligst, at de fleste af disse busser ikke afhenter passagerer længere nordpå end 125th Street på Manhattan. Hvis du er i en lejlighed, skal du vælge et nærliggende hotel som afhentningssted. Disse busser er nemme at bruge, hvis du foretrækker ikke at tage metroen. De tager længere tid end taxaen, for der skal hentes flere mennesker på vej til lufthavnen. Efter dit køb modtager du et værdibevis via e-mail. Sørg for at læse instruktionerne nøje, så du har styr på, hvordan du bliver hentet på det ønskede sted og tidspunkt. I øjeblikket kører kun de små shuttlebusser, de store ekspresbusser er ikke i drift.

Book billet til delt shuttlebus her

Subway

Du kan tage enten subway-line A eller E hen til JFK AirTrain. Turen med subway koster i sig selv 2.90 $ (plus 1 $ for et nyt MetroCard), og derudover koster det 8.50 $ at tage AirTrain. Sammenlagt tager turen omkring 1,5 time. Har du meget bagage med, anbefaler jeg, at du vælger en anden type transfer fra Manhattan til JFK Lufthavn.

Long Island Rail Road-tog (LIRR)

Fra Penn Station på Manhattan kan du tage Long Island Rail Road-toget til Jamaica Station. Herfra skal du tage AirTrain for at komme det stykke vej til JFK Lufthavn. Det koster mellem 7,75 $ og 10,75 $ at tage toget, mens det koster 8.50 $ at tage AirTrain.

Helikopter Transfer

Flyv fra Manhattan til JFK Lufthavn med en helikopter transfer. Ankom i lufthavnen på 10 minutter og nyd udsigten undervejs.

Hvornår skal jeg tage afsted til JFK Lufthavn?

Sørg for at afsætte rigelig tid til at komme til lufthavnen, så du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt du når dit fly. Det gør sig især gældende, når det er myldretid, hvor du risikerer at sidde fast i trafikken. Her ser du, hvor lang tid det typisk tager at nå lufthavnen fra Manhattan (glem ikke, at det tager lidt længere tid at komme til JFK Lufthavn fra Downtown end fra Midtown):

  • Taxi til JFK Lufthavn: 1 til 1,5 time
  • Lille shuttlebus til JFK Lufthavn: 1 til 1,5 time
  • Subway to JFK Lufthavn: 1,5 time til 1 time og 45 minutter
  • Tog fra Penn Station til JFK Airport: 1 time (fra toget afgår)
  • Limousine/bil til JFK Lufthavn: 45 minutter til 1,5 time
Erics tip: “Personligt foretrækker jeg at tage metroen og AirTrain eller privat bil. For en roligere og mere afslappende rejse til lufthavnen er privat bil den bedste mulighed. Det kan være svært at finde en taxa, især mellem 15.30 og 19.00, hvor det er sværest at finde “Yellow Cabs”. Et overkommeligt og nemt alternativ er at tage metroen og AirTrain. Køb AirTrain-billetter og MetroCards på forhånd for nem lufthavnstransport.”

Fra andre boroughs til JFK Lufthavn

Leder du efter JFK lufthavnstransport fra andre boroughs eller stater, såsom New Jersey? Så har jeg samlet information om hver af disse muligheder:

Rejser du til en anden lufthavn?

Læs mere om transport fra Manhattan til Newark Lufthavn her

Læs mere om transport fra Manhattan til LaGuardia Lufthavn her

Hvordan kommer man fra Manhattan til JFK Airport?

Du har forskellige muligheder at vælge mellem, afhængigt af dit budget og hvor mange personer du rejser sammen med. Læs alle mine tips til transfer fra Manhattan til JFK Airport her.

Hvad koster det at tage en taxa fra Manhattan til JFK?

At tage en gul taxa fra Manhattan til JFK koster ca. 75-80 $ plus toldafgifter og 12-15 $ i drikkepenge.

Kan man tage subway til JFK?

Du kan tage subway fra Manhattan og skifte til JFK AirTrain ved Howard Beach eller Jamaica Station.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev