Transfer fra Manhattan til JFK Lufthavn

Transfer fra Manhattan til JFK Lufthavn

Der er masser af muligheder, når det kommer til transfer fra Manhattan til JFK Lufthavn. Det er altid en god idé at planlægge transporten på forhånd. Det er meget lettere at nyde den sidste dag i New York, når du ved, der er styr på transporten tilbage til lufthavnen. Du kan tage taxa, bus, shuttlebus, subway eller toget fra Manhattan til JFK Lufthavn.

Taxa fra Manhattan til JFK

Det er nemt at tage en gul taxi (yellow cab) fra Manhattan til JFK Airport. Det koster cirka 55-60 $ plus toldafgift og 7-10 $ i drikkepenge. Vær opmærksom på, at det kan være svært at få fat i en taxi i myldretiden. I New York kan du ikke bare ringe efter en taxi. Skal du have fat i en taxi bliver du i stedet nødt til at vinke en til siden på gaden. Hvis du skal køre til lufthavnen mellem klokken 7.30 og 9.30 eller mellem klokken 16.00 og 19.00, så anbefaler jeg, du vælger en af de andre transportmuligheder herunder.

Delt transport i små shuttlebusser

Disse shuttlebusser henter dig ved hotellet eller lejligheden, hvor du bor, og kører dig til JFK Lufthavn. Bemærk venligst, at de fleste af disse busser ikke henter passagerer længere oppe end 125th Street på Manhattan. En billet fra Manhattan til JFK Lufthavn koster ca. 195 kr. Det er nemt at bruge disse busser, og det er rart at blive hentet og ikke at skulle bekymre sig om, at kunne finde en taxi. Netop derfor anbefaler jeg disse busser til alle. Dog tager det længere tid end at køre i taxi, da busserne skal hente flere passagerer på forskellige adresser. Efter dit køb modtager du et værdibevis via e-mail. Sørg for at læse instruktionerne nøje, så du har styr på, hvordan du bliver hentet på det sted og tidspunkt, du ønsker.

Book din transport i delt shuttlebus her
Book transport i delt shuttlebus tur-retur her

Privat transfer

Vil du gerne køre fra dit hotel til lufthavnen med privatchauffør? Og vil du gerne have styr på transporten, inden du skal afsted? Så book privat transfer på forhånd. Der er flere forskellige slags privat transport at vælge mellem.

Billig privat transfer

Vælg billig privat transfer, så der er styr på det hele, inden du tager afsted til New York. Efter bestilling af din transfer modtager du et værdibevis med et link, hvor du kan opgive dine flyoplysninger og det ønskede afhentningstidspunkt. Drikkepenge og toldafgifter er ikke med i prisen ved denne type transfer.

Book billig privat transfer her

Privat transfer med alt betalt

Hvis du foretrækker at betale det fulde beløb for transporten på forhånd, så er denne type transfer det bedste valg. Her er alle skatter, toldafgifter og drikkepenge inkluderet i prisen.

Book privat transfer med alt betalt her
Book privat transfer ved ankomst her

Limousine

Book transfer i limousine, og forlad New York City med stil. Du kan booke transfer i limousine fra dit hotel til lufthavnen til op til 8 personer.

Book transfer i limousine her

Store busser

Store shuttlebusser mellem Manhattan og JFK Lufthavn udbydes af NYC Express Bus. Disse busser kører cirka én gang i timen mellem klokken 11.00 og 19.00 fra Manhattans Grand Central og Port Authority. Børn under 5 år rejser gratis. De fleste af busserne har gratis internet. Nogle gange er der mange, der vil med disse busser, så sørg for at tage afsted mod lufthavnen i god tid.

Book billet til NYC Express Bus her

Subway

Du kan tage enten subway-line A eller E hen til AirTrain. Turen med subway koster i sig selv 2,75 $ (plus 1 $ for et nyt MetroCard), og derudover koster det 7,75 $ at tage AirTrain. Denne tur tager sammenlagt omkring 1,5 time. Har du meget bagage med, anbefaler jeg, at du vælger en anden type transfer fra Manhattan til JFK Lufthavn.

Long Island Rail Road-tog (LIRR)

Fra Penn Station på Manhattan kan du tage Long Island Rail Road-toget til Jamaica Station. Herfra skal du tage AirTrain for at komme frem til JFK Lufthavn. Det koster mellem 7,25 $ og 10 $ at tage toget, mens det koster 7,75 $ at tage AirTrain.

Hvornår skal jeg tage afsted til JFK Lufthavn?

Sørg altid for, at du har rigelig tid til at komme til lufthavnen. Det gør sig især gældende, når det er myldretid, så du ikke risikerer at sidde fast i trafikken og ikke skal bekymre dig om, hvorvidt du når dit fly. Dette er de typiske rejsetider fra Manhattan (glem ikke, at det tager lidt længere tid at komme til JFK Lufthavn fra Downtown end Midtown):

  • Taxi til JFK Lufthavn: 1 til 1,5 time
  • Lille shuttlebus til JFK Lufthavn: 1 til 1,5 time
  • Stor bus til JFK Lufthavn: 1,5 til 2 timer
  • Subway to JFK Lufthavn: 1,5 time til 1 time og 45 minutter
  • Tog fra Penn Station til JFK Airport: 1 time (fra toget afgår)
  • Limousine/bil til JFK Lufthavn: 45 minutter til 1,5 time
Erics tip: Personligt så bestiller jeg for det meste billet til en lille shuttlebus, eller jeg booker en privat bil. Det koster 20 $ at tage shuttlebussen, som henter dig ved dit hotel eller lejlighed. Limousiner og private biler kan også hente dig. Det er meget mere afslappende med en af disse typer transfer fra Manhattan til JFK Lufthavn end at risikere problemer med at skaffe en taxa. I særdeleshed er det vanskeligt at få fat i en taxa mellem klokken 15.30 og 19.00. Hvis du vil bestille billetter til en shuttlebus, eller du vil booke en limousine, så er det nødvendigt at gøre det på forhånd. Det kan du gøre her.

Fra andre boroughs til JFK Lufthavn

Leder du efter JFK lufthavnstransport fra andre boroughs eller stater, såsom New Jersey? Så har jeg samlet information om hver af disse muligheder:

Rejser du til en anden lufthavn?

Læs mere om transport fra Manhattan til Newark Lufthavn her

Læs mere om transport fra Manhattan til LaGuardia Lufthavn her

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter