WWE Wrestling i New York billetter

WWE Wrestling i New York billetter

Køb WWE wrestling i New York tickets, inden du rejser. WWE er verdens største professionelle wrestling-virksomhed. Der bliver jævnligt afholdt WWE wrestling-konkurrencer i New York. Kampene finder sted i Madison Square Garden på Manhattan, Barclays Center i Brooklyn og nogle gange i Prudential Center i New Jersey. WWE arrangerer talrige events, heriblandt NXT Live, Summerslam og Raw, som alle bliver afholdt i New York. Så her har du chancen for at opleve ægte Wrestle Mania!

Køb dine WWE billetter her

Køb WWE wrestling billetter nu uden servicegebyrer, og få billetterne tilsendt som e-billetter gratis, eller afhent billetterne gratis!

Se en WWE kamp

Det er måske ikke lige det, der stod øverst på din to do-liste, men det er sjovt at se en WWE kamp på din rejse til New York. Man kan for det meste få forholdsvist billige billetter, og det er en underholdende oplevelse for hele familien. Du tænker måske, stadionet er fuld af mænd, men blandt publikum finder du også en del kvinder og børn. WWE-kampe er en del af den amerikanske populærkultur, og underholdningsværdien er i top! En WWE-kamp er lidt a la en gladiatorkamp, og publikum er meget mere entusiastisk i forhold til ved andre sportsbegivenheder. Det er helt klart en oplevelse, der er værd at få med på din ferie i New York.

Erics tip: Jeg var ikke fan af WWE eller wrestling i det hele taget, men jeg købte en billet, fordi jeg tester alle de produkter, jeg sælger på eller via min hjemmeside. Jeg blev dog rigtig positivt overrasket og syntes, det var en virkelig underholdende oplevelse! Det er et ærkeamerikansk event, så der er ikke så mange turister, der lægger vejen forbi. Kampen var et rigtigt “show”, og den gode stemning overgik mine forventninger. Det er absolut ikke sidste gang, jeg tager til en WWE kamp i New York!

WWE Wrestling i New York billetter - Publikum WWE Wrestling i New York billetter - Kamp

Køb WWE wrestling billetter

Er du fan af wrestling? Vil du gerne se WWE-superstjerner folde sig ud? Så køb WWE wrestling tickets via oversigten herunder. Her kan du se, de datoer der er en kamp i New York på.

Billetterne kan betales med betalingskort eller PayPal. De fleste af billetterne er e-billetter, som du skal fremvise på din mobiltelefon ved indgangen til stadion. Disse mobilbilletter er det ikke muligt at printe ud. Hvis dine e-billetter er i PDF-format, kan du derimod godt print dem ud hjemmefra. Du kan også få PDF-billetter udskrevet på det centrale billetkontor, der ligger nær Times Square. Nogle billetter er fysiske, og dem kan du få tilsendt til din hjemmeadresse, eller du kan afhente dem gratis på billetkontoret i New York.

Det hurtigste er at købe mobil- eller e-billetter, mens det er smartest at hente fysiske billetter på det lokale billetkontor. Benytter du dig af en af de muligheder, sparer du penge på fragt. Derfor anbefaler jeg, at du benytter dig af en af disse. Du garanteres ægte billetter, og de leveres altid til tiden.

Se datoer, og book direkte herunder

22jul
ons - Starttid: 19:00 | WRESTLING | Starter fra $40.00

Hvis der ikke ikke er billetter at få til en WWE wrestling kamp i New York på dine rejsedatoer, så kan du overveje at tage til en boksekamp i New York i stedet.

WWE Wrestling i New York billetter - Wrestlere

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter