Boksning i New York billetter

Boksning i New York billetter

Boksning i New York tickets kan du nemt købe online, inden du rejser til New York. Madison Square Garden, også kalder “The Garden”, er arenaen, hvor berømte sværvægtere har kæmpet. Mere end 50 verdensmesterskaber er blevet afholdt i The Garden, heriblandt “Fight Of The Century”: Joe Frazier vs. Muhammad Ali i 1971, hvor Frazier hev sejren hjem. Madison Square Garden er dog ikke det eneste sted, du kan se en boksekamp i New York. I Barclays Center i Brooklyn kan du også se boksning, bl.a. Premier Boxing Champions-kampe.

Køb dine billetter til boksning her

Contents

Boksekamp i Madison Square Garden

I 1940’erne og 50’erne foregik de vigtige boksekampe i Madison Square Garden. Her deltog Henry Armstrong og Joe Louis i mange boksekampe. Louis forsvarede sin mesterskabstitel hele otte gange i “The Garden”. Louis besluttede sig for at gå i ringen med Rocky Marciano som modstander i 1952, selvom han ellers havde indstillet boksekarrieren nogle år tidligere. Desværre endte den kamp med et nederlag til Louis. Det var også i Madison Square Garden, at Sugar Ray Robinson vs. Jake Lamotta-kampen foregik. Her var det Robinson, der hev sejren hjem.

Køb billetter til boksning i New York

Vil du gerne se en kamp med de store boksestjerner? Så bør du absolut købe billetter til boksning i New York! Du kan tage til en ægte “fight night” i Madison Square Garden, og se de bedste boksere folde sig ud.

Køb billetter til en boksekamp via oversigten herunder. Her kan du se, de datoer der er en kamp i New York på. Billetterne kan købes med et betalingskort. Billetterne er mobilbilletter, som du kan vise på din telefon for at komme ind på stadion. Du behøver ikke at printe disse mobilbilletter. Du garanteres ægte billetter, og de leveres altid til tiden.

Se andre sportskampe i denne sportskalender for New York.

Se datoer, og book direkte herunder

Hvis der ikke ikke er billetter at få til en boksekamp i New York på dine rejsedatoer, så kan du overveje at tage til en WWE wrestling kamp i New York i stedet.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev