Boksning i New York billetter

Boksning i New York billetter

Boksning i New York tickets kan du nemt købe online, inden du rejser til New York. Madison Square Garden, også kalder “The Garden”, er arenaen, hvor berømte sværvægtere har kæmpet. Mere end 50 verdensmesterskaber er blevet afholdt i The Garden, heriblandt “Fight Of The Century”: Joe Frazier vs. Muhammed Ali i 1971, hvor Frazier hev sejren hjem. Madison Square Garden er dog ikke det eneste sted, du kan se en boksekamp i New York. I Barclays Center i Brooklyn kan du også se boksning, bl.a. Premier Boxing Champions-kampe.

Køb dine billetter til boksning her

Boksekamp i Madison Square Garden

I 1940’erne og 50’erne foregik de vigtige boksekampe i Madison Square Garden. Her deltog Henry Armstrong og Joe Louis i mange boksekampe. Louis forsvarede sin mesterskabstitel hele otte gange i “The Garden”. Louis besluttede sig for at gå i ringen med Rocky Marciano som modstander i 1952, selvom han ellers havde indstillet boksekarrieren nogle år tidligere. Desværre endte den kamp med et nederlag til Louis. Det var også i Madison Square Garden, at Sugar Ray Robinson vs. Jake Lamotta-kampen foregik. Her var det Robinson, der hev sejren hjem.

Køb billetter til boksning i New York

Vil du gerne se en kamp med de store boksestjerner? Så bør du absolut købe billetter til boksning i New York! Du kan tage til en ægte “fight night” i Madison Square Garden, og se de bedste boksere folde sig ud.

Køb billetter til en boksekamp via oversigten herunder. Her kan du se, de datoer der er en kamp i New York på. Billetterne kan købes med et betalingskort eller PayPal. Der er i de fleste tilfælde tale om e-billetter, som du blot skal vise på din smartphone ved indgangen til stadion. Det er ikke muligt at printe disse mobilbilletter ud. Er dine e-billetter derimod i PDF-format, så kan du dog godt printe dem ud hjemmefra. Nogle billetter er fysiske, og disse kan du få tilsendt per post.

Det anbefales at købe mobil- eller e-billetter. Det er den hurtigste leveringsmetode, og samtidig sparer du penge på fragten. Under “Filters” kan du vælge kun at søge efter elektroniske billetter. Du garanteres ægte billetter, og de leveres altid til tiden.

Se andre sportskampe i denne sportskalender for New York.

Se datoer, og book direkte herunder

Hvis der ikke ikke er billetter at få til en boksekamp i New York på dine rejsedatoer, så kan du overveje at tage til en WWE wrestling kamp i New York i stedet.

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter