2.1m
Spørgsmål? E-mail eric@newyorkcity.dk
Transfer fra Manhattan til Newark Lufthavn

Transfer fra Manhattan til Newark Lufthavn

Transfer fra Manhattan til Newark Lufthavn

Det kan koste op til 100 $ at tage en taxa fra Manhattan til Newark Lufthavn. Derfor anbefaler jeg, at du i stedet tager en shuttle-bus eller privat bil til Newark Lufthavn (EWR). Booker du din transfer fra Manhattan til Newark Lufthavn på forhånd, kan du nyde en bekymringsfri sidste dag i New York.

Delte små shuttle-busser

Disse shuttle-busser henter dig ved dit hotel eller lejlighed og kører dig til Newark Lufthavn. Bemærk venligst, at de fleste af disse busser ikke henter passagerer efter 125th Street på Manhattan. En billet koster kun 20 $ per person. Det tager mindst 1,5 time at køre til Newark Lufthavn med disse shuttle-busser. Det tager længere tid end at køre i taxi, da busserne skal hente flere passagerer undervejs. Efter dit køb modtager du et værdibevis via e-mail. Sørg for at læse instruktionerne nøje, så du har styr på, hvordan du bliver hentet på det sted og tidspunkt, du ønsker.

Book din billet til delt shuttle-bus her

Book din returbillet til delt shuttle-bus her

Privat bil eller limousine

Du kan også blive hentet, hvor du bor, i privat bil (town car) eller limousine. En town car er en lille limousine med plads til 1-4 personer. Skal du til Newark Lufthavn med en lille gruppe, er en town car et godt alternativ til at tage en taxa eller shuttle-bus, og det er ofte billigere. Priserne starter fra 22 $ per person for transport fra Manhattan til Newark Lufthavn.

Book din private bil eller limousine her

Tog

Der er et tog, som forbinder Penn Station på Manhattan med Newark Lufthavn. For at komme til din lufthavnsterminal skal du skifte til AirTrain. Turen med toget til Newark og med AirTrain koster i alt 13 $. En billet kun til AirTrain koster 5,50 $. Denne måde at komme fra Manhattan til Newark Lufthavn på er den, jeg mindst foretrækker. Det er ikke ideelt at skulle skifte fra et tog til et andet, hvis du har meget bagage med.

Hvornår skal jeg tage afsted til Newark Lufthavn?

Det er altid godt at sørge for, du har rigelig tid til at komme frem til Newark Lufthavn. Det gør sig især gældende, hvis det er myldretid. Du kan regne med de følgende rejsetider fra Manhattan:

  • Taxi til Newark Lufthavn: 1 til 1,5 time
  • Shuttle-bus til Newark Lufthavn: 1,5 time
  • Tog til Newark Lufthavn: 1 time (fra toget afgår)
  • Limousine/privat bil til Newark Lufthavn: 45 minutter til 1,5 time
Erics Tip: Jeg plejede altid at tage en taxi til Newark Lufthavn, men hver gang tænkte jeg “hvorfor er det nu, jeg betaler så meget?” Nu tager jeg aldrig turen med taxi mere, men bestiller i stedet en privat bil (town car) eller billet til shuttle-bussen på forhånd. Det koster 20 $ at tage shuttle-bussen, og den henter dig ved dit hotel eller lejlighed. Tager du turen med subway, tog og AirTrain, så koster det dig alt i alt 15,75 $. Vil du bestille billetter til en shuttle-bus eller booke en privat bil, så er det nødvendigt at gøre det på forhånd. Det kan du gøre her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Eric’s New York Find den gratis i App Store
App store Google play
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


fra
til
Søg efter billetter