Transfer fra Manhattan til Newark Lufthavn

Transfer fra Manhattan til Newark Lufthavn

Det kan koste op til 100 $ at tage en taxa fra Manhattan til Newark Lufthavn. Derfor anbefaler jeg, at du i stedet tager en shuttlebus eller privat bil til Newark Lufthavn (EWR). Booker du din transfer fra Manhattan til Newark Lufthavn på forhånd, kan du nyde en bekymringsfri sidste dag i New York.

Delt transport i små shuttlebusser

Disse shuttlebusser henter dig ved dit hotel eller lejlighed og kører dig til Newark Lufthavn. Bemærk venligst, at de fleste af disse busser ikke henter passagerer længere oppe end 125th Street på Manhattan. En billet koster kun ca. 229 kr. per person. Det tager mindst 1,5 time at køre til Newark Lufthavn med disse shuttlebusser. Det tager længere tid end at køre i taxi, da busserne skal hente flere passagerer undervejs. Efter dit køb modtager du et værdibevis via e-mail. Sørg for at læse instruktionerne nøje, så du har styr på, hvordan du bliver hentet på det sted og tidspunkt, du ønsker.

Book din billet til delt shuttlebus her
Book din returbillet til delt shuttlebus her

Privat transfer

Vil du gerne køre fra dit hotel til lufthavnen privatchauffør? Og vil du gerne have styr på transporten, inden du skal afsted? Så book privat transfer på forhånd. Der er flere forskellige slags privat transport at vælge mellem.

Billig privat transfer

Vælg billig privat transfer, så der er styr på det hele, inden du tager afsted til New York. Efter bestilling af din transfer modtager du et værdibevis med et link, hvor du kan opgive dine flyoplysninger og det ønskede afhentningstidspunkt. Drikkepenge og toldafgifter er ikke med i prisen ved denne type transfer.

Book billig privat transfer her

Privat transfer med alt betalt

Hvis du foretrækker at betale det fulde beløb for transporten på forhånd, så er denne type transfer det bedste valg. Her er alle skatter, toldafgifter og drikkepenge inkluderet i prisen.

Book privat transfer med alt betalt her
Book privat transfer ved ankomst her

Limousine

Book transfer i limousine, og forlad New York City med stil. Du kan booke transfer i limousine fra dit hotel til lufthavnen til op til 8 personer.

Book transfer i limousine her

NJ Transit-tog

Der er et tog, som forbinder Penn Station på Manhattan med Newark Lufthavn. For at komme til din lufthavnsterminal skal du skifte til AirTrain. Turen med toget til Newark og med AirTrain koster i alt 15,25 $. En billet kun til AirTrain koster 7,75 $. Denne måde at komme fra Manhattan til Newark Lufthavn på er den, jeg mindst foretrækker. Det er ikke ideelt at skulle skifte fra et tog til et andet, hvis du har meget bagage med.

Hvornår skal jeg tage afsted til Newark Lufthavn?

Det er altid godt at sørge for, du har rigelig tid til at komme frem til Newark Lufthavn. Det gør sig især gældende, hvis det er myldretid. Du kan regne med de følgende rejsetider fra Manhattan:

  • Taxi til Newark Lufthavn: 1 til 1,5 time
  • Shuttlebus til Newark Lufthavn: 1,5 time
  • Tog til Newark Lufthavn: 1 time (fra toget afgår)
  • Limousine/privat bil til Newark Lufthavn: 45 minutter til 1,5 time
Erics Tip: Jeg plejede altid at tage en taxi til Newark Lufthavn, men hver gang tænkte jeg “hvorfor er det nu, jeg betaler så meget?” Nu tager jeg aldrig turen med taxi mere, men bestiller i stedet en privat bil eller billet til shuttlebussen på forhånd. Det koster 20 $ at tage shuttlebussen, og den henter dig ved dit hotel eller lejlighed. Tager du turen med subway, tog og AirTrain, så koster det dig alt i alt 18 $. Vil du bestille billetter til en shuttlebus eller booke en privat bil, så er det nødvendigt at gøre det på forhånd. Det kan du gøre her.

Fra andre boroughs til Newark Lufthavn

Leder du efter Newark lufthavnstransport fra andre boroughs eller stater, såsom New Jersey? Så har jeg samlet information om hver af disse muligheder:

Rejser du til en anden lufthavn?

Læs mere om transport fra Manhattan til JFK Lufthavn her

Læs mere om transport fra Manhattan til LaGuardia Lufthavn her

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter