Transfer fra Manhattan til Newark Lufthavn

Transfer fra Manhattan til Newark Lufthavn

Transfer fra Manhattan til Newark Lufthavn i taxi kan koste op til 120 $. Derfor anbefaler jeg, at du i stedet tager en shuttlebus eller privat bil til Newark Lufthavn (EWR). Booker du din transfer fra Manhattan til Newark Lufthavn på forhånd, så kan du tilbringe den sidste dag i New York uden bekymringer.

Privat transfer

Vil du gerne køre fra dit hotel til lufthavnen med privatchauffør? Og vil du gerne have styr på transporten, inden du rejser til New York? Så book privat transfer på forhånd. Der er flere forskellige slags privat transport at vælge mellem.

Billig privat transfer

Vælg billig privat transfer, så der er styr på det hele, inden du tager afsted til New York. Efter bestilling af din transfer modtager du et værdibevis med et link, hvor du kan opgive oplysninger om dit fly og det ønskede afhentningstidspunkt. Drikkepenge og toldafgifter er ikke med i prisen ved denne type transfer.

Book billig privat transfer her

Privat transfer med alt betalt

Hvis du foretrækker at betale det fulde beløb for transporten på forhånd, så er denne type transfer det bedste valg. Her er alle skatter, toldafgifter og drikkepenge inkluderet i prisen.

Book privat transfer med alt betalt her

Limousine

Book transfer i limousine, og forlad New York City med stil. Du kan booke transfer i limousine fra dit hotel til lufthavnen med plads til 7 personer.

Book transfer i limousine her

Stor shuttlebus

Hvis du bor i Midtown Manhattan, kan Coach USA’s store shuttlebus være en god transfermulighed for dig. Du kan stige på bussen flere steder; ved Port Authority Bus Terminal, Bryant Park og Grand Central Station. Herfra har du en god forbindelse til Newark Lufthavn. Der er masser af plads til bagage i bussens bagagerum.

Når du forlader Manhattan, skal du huske på, at bustiderne kun er estimater. Så tag af sted i god tid for at sikre en stressfri rejse. Personligt synes jeg, at opsamlingsstedet nær Port Authority er det nemmeste at finde. Fra 8th Avenue skal du gå op ad 41st Street mod 9th Avenue. Du vil se et Coach USA-skilt eller folk, der venter.

Book din store shuttlebus her

Manhattan til Newark Airport transfer - Stor Shuttlebus Manhattan til Newark Airport transfer - Stor Shuttlebus afgangssted

Delt transport i små shuttlebusser

Shuttlebussen henter dig ved dit hotel eller lejlighed og kører dig til Newark Lufthavn. Bemærk venligst, at de fleste af busserne ikke henter passagerer længere nordpå end 125th Street på Manhattan. Det tager mindst 1,5 time at køre til Newark Lufthavn med disse shuttlebusser. Det tager længere tid end at køre i taxi, da busserne skal hente flere passagerer undervejs. Efter dit køb modtager du et værdibevis via e-mail. Sørg for at læse instruktionerne nøje, så du har styr på, hvordan du bliver hentet på det ønskede sted og tidspunkt.

Book billet til delt shuttlebus her

Erics Tip: “Førhen tog jeg altid en taxi til Newark Lufthavn, men hver gang tænkte jeg “hvorfor er det nu, jeg betaler så meget?” Nu tager jeg aldrig turen med taxi mere, men bestiller i stedet en privat bil eller billet til en shuttlebus på forhånd. Den henter dig ved dit hotel eller lejlighed. Tager du turen med subway, tog og AirTrain, så koster det dig alt i alt 18.90 $. Vil du bestille billetter til en shuttlebus eller booke en privat bil, så er det nødvendigt at gøre det på forhånd.”

NJ Transit-tog

Der er et tog, som forbinder Penn Station på Manhattan med Newark Lufthavn. For at komme til din lufthavnsterminal skal du skifte til AirTrain. Turen med toget til Newark og med AirTrain koster i alt 16 $. En billet kun til AirTrain koster 8.50 $. Denne måde at komme fra Manhattan til Newark Lufthavn på er den, jeg mindst kan lide. Det er ikke ideelt at skulle skifte fra et tog til et andet, hvis du har meget bagage med.

Helikopter Transfer

Flyv fra Manhattan til Newark Lufthavn med en helikopter transfer. Ankom i lufthavnen på 10 minutter og nyd denne unikke oplevelse.

Hvornår skal jeg tage afsted til Newark Lufthavn?

Det er altid godt at sørge for, du har rigelig tid til at komme frem til Newark Lufthavn. Det gør sig især gældende, hvis det er myldretid. Du kan regne med de følgende rejsetider fra Manhattan:

  • Taxi til Newark Lufthavn: 1 til 1,5 time
  • Stor shuttlebus: 1,5 til 2 timer
  • Shuttlebus til Newark Lufthavn: 1,5 – 2 timer
  • Tog til Newark Lufthavn: 1 time (fra toget afgår)
  • Limousine/privat bil til Newark Lufthavn: 45 minutter til 1,5 time

Fra andre boroughs til Newark Lufthavn

Leder du efter Newark lufthavnstransport fra andre boroughs eller stater, såsom New Jersey? Så har jeg samlet information om hver af disse muligheder:

Rejser du til en anden lufthavn?

Læs mere om transport fra Manhattan til JFK Lufthavn her

Læs mere om transport fra Manhattan til LaGuardia Lufthavn her

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev