Transport mellem lufthavne og havne i New York

Transport mellem lufthavne og havne i New York

Er du på udkig efter transport mellem lufthavne og havne i New York? New York har tre forskellige havne til krydstogtskibe: Manhattan Cruise Terminal, Brooklyn Cruise Terminal og Cape Liberty Cruise Port i New Jersey. New York har også tre lufthavne: John F. Kennedy International Airport (JFK), Newark International Airport (EWR) and LaGuardia (LGA).

Uanset hvilken vej du skal, så synes jeg altid nedenstående privat transfer er det bedste valg. Hvorfor? Fordi det er hurtigt og billigt. Derudover er det meget nemmere at have sin egen private bil med chauffør.

Book transfer fra lufthavn til havn her

Book transfer fra havn til lufthavn her

Contents

Lufthavns transfer til/fra New York Cruise Port

All-inclusive tranfer fungerer på samme måde som en taxa, hvor man bestiller en privat bil med chauffør. Sørg for at booke så tidligt som muligt. Jo tidligere du booker, jo billigere er det. per person per tur. Prisen afhænger af lufthavn, havne port og antal passagerer. Told og drikkepenge er inkluderet i prisen, så der kommer ingen uventede overraskelser!

Rejse mellem stater

Skal du rejse mellem to stater som for eksempel New York og New Jersey? Så er der en ekstra fordel ved at benytte privat transfer. Chaufførerne i de gule taxaer (yellow cabs) må nemlig opkræve en særlig afgift for køreture mellem stater, men det gør bil-chaufførerne ikke.

Skal du opholde dig i New York før eller efter dit cruise?

Læs mere om transport fra havnen til dit hotel (eller en anden destination på Manhattan)

Transport mellem lufthavne og havne i New York - Krydstogt

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev