The FRIENDS Experience i New York

Køb billetter nu
The FRIENDS Experience i New York

The FRIENDS Experience i New York er en udstilling om den ikoniske tv-serie “Friends” eller “Venner”, som den hedder på dansk. Serien, hvis omdrejningspunkt er seks venner i New Yorks liv, er nu blevet til en “oplevelse” i storbyen, som du kan besøge. Udstillingens uforkortede titel er The FRIENDS Experience: The One In New York City. Er du fan af Rachel, Ross, Monica, Chandler, Joey og Phoebe? Så må du ikke gå glip af denne udstilling!

Køb dine billetter til FRIENDS Experience her

Friends NYC

Tv-serien “Friends” foregår på Manhattan. Det er derfor ganske naturligt, at The FRIENDS Experience (der startede som pop-up) er kommet til The Big Apple. Her kan du dykke ned i de berømte venners verden. Tag plads på den orange bænk foran springvandet, tjek hvad Monica har i køkkenskabene, og slå et smut forbu Chandler og Joeys lejlighed. Oplevelsen byder på muligheden for at gå rundt mellem de genskabte filmkulisser og se originale kostumer og rekvisitter fra tv-serien. Som prikken over i’et kan du tage på Central Perk og nyde en kop kaffe og en snack. Rund besøget af med en tur i Friends Experience Store, hvor du kan købe en souvenir til minde om indblikket i vennernes unikke verden.

Erics tip: Udstillingen er et must for ægte fans af “Friends”! Du kan tage selfies hele vejen igennem, og kulisserne er rigtig flot lavede, så det virker faktisk som om, man besøger de berømte venner i virkeligheden. Desuden bliver der ikke lukket særligt mange besøgende ind ad gangen, så du kan gå rundt i dit eget tempo og tage billeder, uden der står folk i vejen. Jeg tilbragte omkring en time på udstillingen.

Friends i New York

Tv-serien “Friends” udspiller sig i vennegruppens forskellige lejligheder, som ligger på Manhattan. I serien ligger caféen Central Perk, hvor de ofte hænger ud, lige rundt om hjørnet. Central Perk eksisterer ikke i virkeligheden. I stedet hedder caféen The Little Owl, og den ligger i Greenwich Village. For dem, der gerne vil udforske kulisserne fra “Friends”, findes der nu The FRIENDS Experience, som er skabt af Warner Bros og Superfly X. Vil du gerne se flere steder fra “Venner” og andre tv-serier og film? Så er en guider tur til tv- og filmlokationer i New York lige noget for dig!

Praktisk information

Du kan enten printe din billet eller vise den som en mobilbillet via din smartphone.

  • Sted: 130 East 23rd Street
  • PS: dette er en oplevelse med begrænset tilgængelighed

Køb dine billetter til FRIENDS Experience her

The FRIENDS Experience i New York - Monicas køkken The FRIENDS Experience i New York - Chandler og Joeys lejlighed

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev