Påskeudsalg: op til 30% rabat på New York Pass + 1 ekstra dag med hop-on-hop-off-bus!
Klik her, og bestil dit New York Pass i dag!

2.1m
Spørgsmål? E-mail eric@newyorkcity.dk
Top 10 seværdigheder i New York

Top 10 seværdigheder i New York

Der er naturligvis massevis af seværdigheder i New York. I byen, der aldrig sover, er der vitterligt hundredvis af ting, du kan lave. Hvilke attraktioner er det værd at besøge? Jeg har her samlet en liste over de top 10 mest populære seværdigheder, som jeg tror, vil gøre din tur til New York helt uforglemmelig. Det er nemt og sikkert at bestille billetter online, og samtidig sparer du tid og penge.

Top 10 seværdigheder i New York

New Top 10 seværdigheder i New York - Forskellen på New York Explorer Pass og New York PassYork Explorer Pass og New York Pass

Der er flere forskellige rabatkort, du kan købe, inden du rejser til New York. Blandt disse rabatkort er New York Explorer Pass og New York Pass. De er begge nemme at bruge, og de kan spare dig meget tid og mange penge. Men hvilket rabatkort skal du vælge?

Forskellen på New York Explorer Pass og New York Pass

Top 10 seværdigheder i New York - HelikopterturEn helikoptertur over Manhattan

Hvis du gerne vil have en oplevelse for livet og se New York ovenfra, så skal du tage på en helikoptertur! For omkring 1.405 kr. kan du flyve i helikopter henover The Big Apple i 15 minutter.

Læs alt om helikopterture i New York

Top 10 seværdigheder i New York - Hop-on-hop-off-busHop-on-hop-off-busser

Hvis du er i New York for første gang og gerne vil lære byen at kende, så er det bedst at gøre på en tur med hop-on-hop-off-bus. Jeg anbefaler at tage på turen på den første eller anden dag af din rejse. Bare læn dig tilbage, og nyd turen, for du får nemlig det hele at se!

Køb billetter til hop-on-hop-off-bus-busser med rabat

Top 10 seværdigheder i New York - YankeesSe en baseballkamp med New York Yankees

Der er massevis af sportsbegivenheder i New York. Hvis du gerne vil se en spændende kamp, så kan jeg anbefale at se New York Yankees spille. Det er vigtigt at have gode pladser, men det behøver ikke være dyrt.

Se hvordan du får fat i gode billetter til en god pris

Top 10 seværdigheder i New York - Empire State BuildingEmpire State Building Observatory Deck

En top-10-liste ville selvfølgelig ikke være komplet uden et observationsdæk. Fra Empire State Buildings 86. etage har du en fantastisk udsigt over Manhattan. Jeg anbefaler, at du tager derhen, når vejret er klart. På den måde får du nemlig mest muligt af byen at se.

Book billetter til Empire State Building Observatory Deck

Top 10 seværdigheder i New York - The Lion KingThe Lion King på Broadway

The Lion King er en af de mest populære Broadway-musicals. At tage til en musical bliver sikkert højdepunktet på din tur til New York. Jeg anbefaler, at du køber billetter, inden du rejser. Det er ikke blot dyrere at købe billetterne, når du er i New York, men også mere besværligt. Desuden risikerer du, at mange af showene er udsolgt, hvis du venter.

Køb dine billetter til The Lion King her

Top 10 seværdigheder i New York - Guidet gospelturGuidet gospeltur i New York

Det er en rørende oplevelse at høre ægte gospelmusik! Der er derfor mange, der tager på en guide gospeltur. Du kan vælge mellem en tur i Harlem eller Brooklyn, og du kan endda tilkøbe en frokost med vaskeægte soul food.

Læs mere om gospel i New York her

Top 10 seværdigheder i New York - One World ObservatoryOne World Observatory

One World Observatory byder på et observationsdæk på 102. etage, hvorfra du har en forrygende udsigt over New York. De ekstremt hurtige elevatorer, kaldet sky pods, tager dig med lynets hast op til den skønne udsigt.

One World Observatory billetter er tilgængelige her

Top 10 seværdigheder i New York - Circle Line Best of NYC CruiseCircle Line: Best of NYC Cruise (2,5 time)

Et cruise er en afslappende og sjov måde at udforske Manhattan på. Der er en række bådture, du kan vælge mellem. Den der giver mest valuta for pengene er Circle Line: Best of NYC Cruise, som tager 2,5 time.

Klik her for mere information og billetter

Top 10 seværdigheder i New York - Cruise med middagCruise med middag

Tag på en bådtur med middag, og oplev New York i aftenlysenes skær. Hvad end du vil slappe af på et luksuriøst cruise med middag, eller nyde et cruise med buffet, så er der noget for dig.

Læs mere om cruise med middag i New York her

Eric’s New York Find den gratis i App Store
App store Google play
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter