Top 10 seværdigheder i New York

Helikoptertur i New York - Frihedsgudinden & Downtown

En top 10 til New York er god at have, når du skal planlægge din storbyferie. Der er så mange ting se og lave, og du har formentlig ikke så meget tid. For at hjælpe dig med at vælge har jeg defor lavet en liste med mine top 10 seværdigheder i New York herunder. Du kan også downloade min app, hvor du kan finde kort, vandreruter, personlige tips og mere. Mine eksempler på rejseplaner kan hjælpe dig med at planlægge dine dage i byen. Og i kalenderen, der opdateres dagligt, kan du se, hvad der foregår under dit ophold.

 1. Contents

  Top 10 seværdigheder i New York - RabatkortRabatkort til New York

  Det her er ikke en specifik seværdighed, men alligevel er det mit tip nummer 1 til New York: et rabatkort. Der er flere rabatkort at vælge mellem, heriblandt Sightseeing Day Pass og New York Pass. De er begge nemme at bruge, og de kan spare dig meget tid og mange penge. Men hvilket rabatkort skal du vælge?

  Udforsk alle New York rabatkort

 2. Top 10 seværdigheder i New York - HelikopterHelikoptertur over Manhattan

  Hvis du gerne vil have en oplevelse for livet og vil se New York ovenfra, så tag på en helikoptertur! For omkring 1,430 kr.. kan du flyve i helikopter henover The Big Apple i 12-15 minutter og se byens højdepunkter fra et andet perspektiv.

  Læs alt om de forskellige helikopterture i New York

 3. Top 10 seværdigheder i New York - SummitSUMMIT Observatory Deck

  En top-10-liste ville selvfølgelig ikke være komplet uden et observationsdæk. Ud over den vidunderlige udsigt over Manhattan tilbyder Summit One Vanderbilt en særlig audiovisuel oplevelse.

  Book billetter til SUMMIT Observatory Deck

 4. Top 10 seværdigheder i New York - YankeesSe en New York Yankees kamp (Baseball)

  New York er en by med mange sportsbegivenheder. Hvis du gerne vil se en spændende kamp, så vil jeg anbefale, du tager til en kamp med New York Yankees. Det er vigtigt at have gode pladser, men det behøver ikke være dyrt.

  Se hvordan du får fat i gode billetter til en god pris

 5. Top 10 seværdigheder i New York - Hop-on-hop off-busHop-on-hop-off-busser

  Hvis du er i New York for første gang og gerne vil lære byen at kende, så er det bedst at gøre på en tur med hop-on-hop-off-bus. Jeg anbefaler, at du tager på busturen på opholdets første eller anden dag. Bare læn dig tilbage, og nyd turen, for så får nemlig det hele at se!

  Køb billetter til hop-on-hop-off-bus-busser

 6. Top 10 seværdigheder i New York - Circle LineCircle Line: Best of NYC Cruise (2,5 time)

  Et cruise er en afslappende og sjov måde at udforske Manhattan på. Der er en række bådture, du kan vælge mellem. Den der giver mest valuta for pengene er Circle Line: Best of NYC Cruise, som tager 2,5 time.

  Klik her for mere information og billetter

 7. Top 10 seværdigheder i New York - BroadwayBroadway-musicals

  En Broadway-musical bør også være med på din to do-liste. På teatrene omkring Times Square er forestillingerne i verdensklasse. Der er en musical for enhver smag! Tag til en klassiker som Lion King, eller vælg et af de nye shows.

  Vælg din favoritmusical, og køb billetter her

 8. Top 10 seværdigheder i New York - 9/11 Museum9/11 Museum

  9/11 Museum er dedikeret til hændelserne i forbindelse med terrorangrebet den 11. september 2001, og her æres ofrene, de overlevende og redningsarbejderne. Det er et imponerende museum, som jeg anbefaler enhver at besøge, trods det triste tema.

  9/11 Museum billetter kan købes her

 9. Top 10 seværdigheder i New York - WoodburyOutlet-shopping i Woodbury Common

  Shop till you drop i et af de bedste outlets i New York. Reserver din plads i bussen, og sæt kursen mod dette shoppingparadis, hvor de fleste store tøjmærker har outlet-butikker.

  Køb busbilletter til outlet-centret her

 10. Top 10 seværdigheder i New York - Guidede tureGuidede ture i New York

  Fuldend din tur til New York med en eller flere guidede ture, så du kan lære byen bedre at kende. En dygtig guide fortæller dig alt om en bestemt del af byen eller et tema: fra de bedste pizzaer til gospel og fra berømte filmlokationer til de mest trendy rooftop-barer.

  Se alle guidede ture i New York her

Tjek hvad der ellers er af aktiviteter i New York 

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev