Eric’s New York Find den gratis i App Store
App storeGoogle play
Top 10 seværdigheder i New York

Top 10 seværdigheder i New York

En top 10 til New York er god at have, når du skal planlægge din storbyferie. Der er så mange ting se og lave, og du har formentlig ikke så meget tid. For at hjælpe dig med at vælge har jeg defor lavet en liste med mine top 10 seværdigheder i New York herunder. Se også mine videoer med tips til at forberede din tur til New York. Mine eksempler på rejseplaner kan hjælpe dig med at planlægge dine dage i byen. Og i kalenderen, der opdateres dagligt, kan du se, hvad der foregår under dit ophold.

Top 10 seværdigheder i New York - Rabatkort1. Rabatkort til New York

Det her er ikke en specifik seværdighed, men alligevel er det mit tip nummer 1 til New York: et rabatkort. Der er flere rabatkort at vælge mellem, heriblandt Explorer Pass og New York Pass. De er begge nemme at bruge, og de kan spare dig meget tid og mange penge. Men hvilket rabatkort skal du vælge?

Forskellen på New York Explorer Pass og New York Pass

Top 10 seværdigheder i New York - Hop-on-hop off-bus2. Hop-on-hop-off-busser

Hvis du er i New York for første gang og gerne vil lære byen at kende, så er det bedst at gøre på en tur med hop-on-hop-off-bus. Jeg anbefaler, at du tager på busturen på opholdets første eller anden dag. Bare læn dig tilbage, og nyd turen, for så får nemlig det hele at se!

Køb billetter til hop-on-hop-off-bus-busser

Top 10 seværdigheder i New York - Helikopter3. Helikoptertur over Manhattan

Hvis du gerne vil have en oplevelse for livet og vil se New York ovenfra, så tag på en helikoptertur! For omkring 189 € kan du flyve i helikopter henover The Big Apple i 12-15 minutter og se byens højdepunkter fra et andet perspektiv.

Læs alt om de forskellige helikopterture i New York

Top 10 seværdigheder i New York - Yankees4. Se en baseballkamp med New York Yankees

New York er en by med mange sportsbegivenheder. Hvis du gerne vil se en spændende kamp, så vil jeg anbefale, du tager til en kamp med New York Yankees. Det er vigtigt at have gode pladser, men det behøver ikke være dyrt.

Se hvordan du får fat i gode billetter til en god pris

Top 10 seværdigheder i New York - Circle Line5. Circle Line: Best of NYC Cruise (2,5 time)

Et cruise er en afslappende og sjov måde at udforske Manhattan på. Der er en række bådture, du kan vælge mellem. Den der giver mest valuta for pengene er Circle Line: Best of NYC Cruise, som tager 2,5 time.

Klik her for mere information og billetter

Top 10 seværdigheder i New York - Broadway6. Broadway-musicals

En Broadway-musical bør også være med på din to-do-liste. På teatrene omkring Times Square er forestillingerne i verdensklasse. Der er en musical for enhver smag! Tag til en klassiker som Lion King, eller vælg et af de nye shows.

Vælg din favoritmusical, og køb billetter her

Top 10 seværdigheder i New York - 9/11 Museum7. 9/11 Museum

9/11 Museum er dedikeret til hændelserne i forbindelse med terrorangrebet den 11. september 2001, og her æres ofrene, de overlevende og redningsarbejderne. Det er et imponerende museum, som jeg anbefaler enhver at besøge, trods det triste tema.

9/11 Museum billetter kan købes her

 

Top 10 seværdigheder i New York - Woodbury Common8. Outlet-shopping i Woodbury Common

Shop till you drop i et af de bedste outlets i New York. Reserver din plads i bussen, og sæt kursen mod dette shoppingparadis, hvor de fleste store tøjmærker har outlet-butikker.

Køb busbilletter til outlet-centret her

Top 10 seværdigheder i New York - Guidede ture9. Guidede ture i New York

Fuldend din tur til New York med en eller flere guidede ture, så du kan lære byen bedre at kende. En dygtig guide fortæller dig alt om en bestemt del af byen eller et tema: fra de bedste pizzaer til gospel og fra berømte filmlokationer til de mest trendy rooftop-barer.

Se alle guidede ture i New York her

Top 10 seværdigheder i New York - Empire State Building10. Empire State Building Observatory Deck

En top-10-liste ville selvfølgelig ikke være komplet uden et observationsdæk. Fra Empire State Buildings 86. etage har du en fantastisk udsigt over Manhattan.

Book billetter til Empire State Building Observatory Deck

 

Tilbage
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter