Bedste Observationsdæk i New York

De bedste observationsdæk i New York kan samenlignes på denne side. At besøge et observationsdæk i New York er en fantastisk måde at se byen fra et andet perspektiv. Fra skyskrabere i New York kan du nyde en betagende udsigt. NYC har fem observationsdæk, hver med sine unikke funktioner. Jeg bliver ofte spurgt, hvilket der er det bedste observationsdæk i New York, så på denne side finder du min mening.

Observation deck comparison - Empire State Building
Observation deck comparison - Top of the Rock
Observation deck comparison - Summit One Vanderbilt
Observation deck comparison - Edge
Observation deck comparison - One World Observatory

 

Empire State Building Top of the Rock Summit One Vanderbilt Edge One World Observatory
Observation deck comparison - Empire State Building Observation deck comparison - Top of the Rock Observation deck comparison - Summit One Vanderbilt Observation deck comparison - Edge Observation deck comparison - One World Observatory
Pris 336 kr. 306 kr. 329 kr. 301 kr. 249 kr.
Højde 320 meter 260 meter 305 meter 335 meter 385 meter
Eric´s bedømmelse
1 vote from Eric 1 vote from Eric 1 vote from Eric 1 vote from Eric 4 point(s)
1 vote from Eric 1 vote from Eric 2 point(s)
1 vote from Eric 1 vote from Eric 1 vote from Eric 1 vote from Eric 4 point(s)
1 vote from Eric 1 vote from Eric 1 vote from Eric 3 point(s)
1 vote from Eric 1 vote from Eric 1 vote from Eric 3 point(s)
Åbningstider fra 09:00 til 00:00 fra 08:00 til 00:00 fra 09:00 til 00:00 fra 09:00 til 23:00 fra 09:00 til 21:00
Udendørs dæk
Bedste tidspunkt at besøge Aften Dagstimer Aften Dagstimer Dagstimer
Solnedgang
1 vote from Eric 1 vote from Eric 1 vote from Eric 1 vote from Eric 4 point(s)
1 vote from Eric 1 vote from Eric 1 vote from Eric 1 vote from Eric 4 point(s)
1 vote from Eric 1 vote from Eric 1 vote from Eric 3 point(s)
1 vote from Eric 1 vote from Eric 2 point(s)
1 vote from Eric 1 point(s)
360 graders udsigt udefra
Løftende oplevelse
1 vote from Eric 1 point(s)
1 vote from Eric 1 vote from Eric 2 point(s)
1 vote from Eric 1 vote from Eric 1 vote from Eric 3 point(s)
1 vote from Eric 1 vote from Eric 1 vote from Eric 1 vote from Eric 4 point(s)
1 vote from Eric 1 vote from Eric 1 vote from Eric 1 vote from Eric 4 point(s)
Unikke egenskaber Ikonisk bygning Ikonisk udsigt Oplevelse fyld med spejle og glas Platform delvist fremstillet af glas Højeste bygning i New York
Køb dine billetter til Empire State Building her Køb dine billetter til Top of the Rock her Køb dine SUMMIT New York billetter her Købe dine billetter til Edge her Køb dine billetter til One World Observatory her
Rabatkort
Flex Pass
Day Pass
New York Pass
Explorer Pass
All-Inclusive Pass
New York CityPASS

5 Observationsdæk i New York

Der er fem forskellige obserationsdæk i NYC. Fire af dem ligger i Midttown Manhattan, hvoraf den mest berømte er Empire State Building. Her kan du også finde Top of the Rock, The Edge og Summit One Vanderbilt. Downtown Manhattan er hjemsted for One World Observatory.

Empire State Building (320 meter)

Hvis det er første gang, du er i New York, er et besøg på Empire State Building et must på din liste. Denne berømte bygning i New York er det eneste sted, hvorfra du har udsigt til Flatiron Building. Derudover kan du også nyde godt af 360-graders udsigten udenfor på 86. Etage. Det er også muligt, at købe en opgradering der giver dig mulighed for at komme op på 102. etage.

Køb dine billetter til Empire State Building her

Bedste observationsdæk i New York - Empire State Building

Du kan kombinere dit besøg i Empire State Building med at udforske Midtown Manhattan. Denne ikoniske skyskraber ligger på 34th Street, hvor du også finder bl.a. Macy’s, det største stormagasin i New York. I nærheden af Empire State Building er der også et stoppested for Hop on Hop off-bussen. Dette er en ideel måde at at se en helt masse af New York på relativt kort tid.

Top of the Rock (260 meter)

Udsigten, du får fra Top of the Rock, er en af de mest ikoniske i New York, og du vil komme til at se den på mange billeder. Fra observationsdækket, har du en fantastisk udsigt over Empire State Building og Chrysler Building. Du kan endda se Central Park, selvom der er en række skyskrabere placeret foran. Loftet i elevatoren, der fører dig op til observationsdækket er gennemsigtigt, så sørg for at kigge op, når du tager elevatoren.

Fra den udendørs platform har du en 360-graders udsigt. Du kan også tage trapperne op til toppen af bygningen. Her er din udsigt ikke blokeret af glasset, så du kan tage exceptionelle billeder.

Køb dine billetter til Top of the Rock her

Bedste observationsdæk i New York - Top of the Rock

Du kan kombinere et besøg på Top of the Rock med en udforskning af Rockefeller Center; her finder du Radio City Music Hall, NBC´s hovedkvarter og i vintermånederne den berømte skøjtebane. Shopaholics kan forkæle sig selv på Fifth Avenue. Det er en af de dyreste shoppinggader i verden med butikker som Louis Vuitton, Gucci og Rolex. Man kan naturligvis også finde mindre ekslusive mærker som H&M, Zara og UNIQLO.

Summit One Vanderbilt (305 meter)

Med spejle på alle sider er Summit et ekstraordinært observationsdæk. Fra observationsdækket i skyskraberen One Vanderbilt har du en unik udsigt over vartegn som Empire State Building og Chrysler Building. Om dagen kan du også se Central Park. Summit er ikke bare et observationsdæk, det er også en oplevelse med billeder og lyd. Når du træder ind, træder du ind i et stort rum med spejle. Og når du forsætter din gåtur, kommer du ind i et rum fyldt med balloner, du går forbi to glasoverhæng, hvor du an stå over Madison Avenue, og du kan tage en glaselevator, der fører dig op til toppen af bygningen på ydersien. Der er også en udendørs terrasse med en bar.

Måske et usædvanligt tip, men når du besøger Summit, så sørg for at bruge toilettet. Også her vil du blive behandlet med en fantastisk udsigt.

Køb dine billetter til Summit One Vanderbilt her

Bedste observationsdæk i New York - Summit

Da Summit One Vanderbilt ligger ved siden af Grand Central Terminal, kan du kombinere dit besøg på observationsdækket med et besøg på verdens største togstation. Du kan også gå mod Bryant Park, hvor du også kan finde New York Public Library. I vintermånederne kan du stå på skøjter i parken. Om sommeren er det det perfekte sted at nyde solen og en kaffe.

Edge (335 meter)

Edge er det højeste observationsdæk i New York. Denne udsigtsplatform findes i Hudson Yards, et af de nyere kvarterer i New York. Skyskraberen har en platform med skrånende glaspaneler og et stykke glasgulv. Herigennem kan du få en god udsigt over Midtown Manhattan og bilerne under dig. Edge ligger på den vestlige side af Manhattan, så du kan se ud til Downtown Manhattan og også få en god udsigt til Empire State Building.

Køb dine billetter til Edge her

Bedste observationsdæk i New York - Edge

Er du en vovehals? Så kan du også besøge Edge i New York på City Climb, hvor du klatrer op på toppen af skyskraberen og læner dig ud over kanten! Hvis du foretrækker at holde dig lidt tættere på jorden, kan du også udforske Hudson Yards. Her finder du bl.a. Vessel, et indkøbscenter og mange andre ting.

One World Observatory (386 meter)

Besøg 102. etage af One World Observatory i New York, og beundr 360-graders udsigten over byen indrefra. Dette observationsdæk på Downtown Manhattan er det eneste observationsdæk i New York, hvor du ikke kan gå udenfor. Desuden er det den højeste bygning, ikke kun i New York, men også på den vestlige halvkugle! I godt vejr kan du se Frihedsgudinden, Brooklyn Bridge og beundre skyskraberne i Midtown Manhattan. Ved hjælp af Sky Pods, elevatoren, tager turen til observationsdækket et minut. På toppen ser du en kort video om New York, hvorefter skærmene løfter sig op og afslører en særlig godbid : New Yorks skyline!

Køb dine billetter til One World Observatory her

Bedste observationsdæk i New York - One World Observatory

One World Observatory er det eneste observationsdæk i Downtown Manhattan, hvilket gør det ideelt til at kombinere med et besøg på det nærliggende 9/11 Museum. Museet er udelukkende dedikeret til begivenhederne omkring 9/11 og er meget imponerende. Du kan også besøge den verdensberømte Wall Street, det bankende hjerte i Financial District.

Hvilke observationsdæk er der i New York?

New York huser fem forskellige observationsdæk: Empire State Building, Edge, Top of the Rock, Summit One Vanderbilt og One World Observatory. Læs mere her.

Hvilke observationsdæk i New York er bedst at besøge om aftenen?

Empire State Building eller Summit One Vanderbilt er de bedste at besøge om aftenen. Læs mere her.

Hvilket observationsdæk i New York er best at besøge om dagen?

Besøg Edge, Top of the Rock eller One World Observatory om dagen. Læs ere her.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev