Hostels i New York

Hostels i New York er som oftest et noget billigere alternativ til byens hoteller. Hvis du ikke har noget imod at dele et værelse (og det larm og rod, det kan medføre), så er det et godt alternativ til et hotel for studerende og unge. Ikke alene er det billigt at bo på hostel, men det er også et godt sted at møde nye mennesker. Er du på udkig efter et hostel i New York? Så lad mig hjælpe dig. De er hostels, jeg nævner på siden her, er af en god standard.

På Manhattan

Er det vigtig for dig at være tæt på New York Citys seværdigheder? Så er det et hostel på Manhattan, du skal gå efter. Her koster det lidt mere at bo på et hostel end i resten af byen, men til gengæld kommer du til at bo lige midt i byen, der aldrig sover.

Hostelling International

På Hostelling International er sovesalene større end på de øvrige hostels, jeg nævner her på siden. Her er der nemlig sovesale med op til 10-12 senge. Der er et køkken, du kan gøre brug af og to store fællesområder. Hvis du er under 18, må du kun bo her, hvis du er i følgeskab af en forælder eller værge. Børn på under 16 år må desuden ikke sove i de fælles sovesale. Hostellet ligger på Upper East Side, meget tæt på Central Park. Det er også muligt at få sin bagage opbevaret her efter check-ud, hvilket er en bekvemt mulighed.

Book indkvartering på dette hostel her

West Side YMCA Hostel

West Side YMCA Hostel har en super beliggenhed, tæt på Central Park og Midtown Manhattan. Det ligger i gåafstand til Lincoln Center, Columbus Circle og Times Square. Her er der enkelt-, dobbelt- og 4-personers værelser med fælles badeværelse. Hostellet har to indendørs swimmingpools, fitnesscenter og gratis wi-fi.

Book indkvartering på West Side YMCA her

Udenfor Manhattan

Hvis du gerne vil have en billigere løsning, og du ikke har noget imod transporttid mellem dit hostel og centrum, så er et hostel i en anden bydel end Manhattan værd at overveje. På den måde får du også lejlighed til at opleve et andet af New Yorks boroughs. Transporttiden til det centrale Manhattan afhænger naturligvis af, hvor hostellet ligger, men som regel kan man komme frem inden for en time fra New York Citys andre boroughs.

The Local NYC

På The Local Hostel NYC kan du vælge mellem et privat værelse med eget badeværelse eller en seng på en sovesal. Hostellet ligger i et kunsnerkvarter i Queens, og med metroen kan du komme til Times Square på 20 minutter. Hostellet har også en tagterrasse, hvor du kan slappe af med en drink. Der er også et vaskeri, hvilket er en fordel, hvis du er på en længere ferie. På hostellet afholder de også forskellige arrangementer, såsom filmaftener og yogatimer!

Book indkvartering på The Local her

20 minutter med metro fra Times Square

Q4 Hostel

Q4 Hostel ligger i Long Island City, og det er det bedst anmeldte hostel i området. Der er en døgnåben reception. Det er ikke tilladt for unge under 17 år at tjekke ind uden en forælder. Værelserne er rene og ordentlige, og det er nemt at komme til centrum derfra.

Book indkvartering på Q4 her

15 minutter med metro fra Times Square

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev