New York Red Bulls billetter 2024

Køb billetter nu
New York Red Bulls billetter
Starter fra 99.00 kr.

Du kan købe New York Red Bulls tickets online. Jeg kan varmt anbefale at tage til sportskamp, ​​når du er i New York. MLS-fodboldsæsonen varer fra marts til oktober. Red Bulls har deres egen arena i Newark, og den hedder Red Bull Arena. Fodbold i USA er ganske vist ikke så populært som i Europa, men fansene er meget entusiastiske. De synger, hepper og har ophedede diskussioner med hinanden, og stemningen på stadion er helt i top.

Køb dine New York Red Bulls billetter her

Få 33 kr. i rabat, når du bestiller mere end 700 kr. med rabatkoden HELLOTICKETS5

Contents

Køb New York Red Bulls billetter

Køb New York Red Bulls tickets ved at tjekke kampoversigten her, og vælg datoen, hvor du gerne vil til en fodboldkamp. Du kan betale for billetterne med betalingskort. Billetterne er e-billetter, som du blot skal fremvise ved indgangen til stadion. Du behøver ikke at printe disse mobilbilletter ud. Du garanteres ægte billetter, og de leveres altid til tiden.

Billetterne på siden er fra personer med sæsonbilletter, som ikke selv kan komme til kampen, og derfor sælges de nogle gange med rabat. Prisen på New York Red Bulls billetter er nogle gange højere end den oprindelige pris, hvilket vil sige at den pågældende Red Bulls-kamp allerede var udsolgt.

Hvis du ikke har mulighed for at se Red Bulls spille, kan du tjekke, om New York City FC spiller i stedet.

New York Red Bulls billetter - Banen New York Red Bulls billetter

Hvor skal jeg sidde til en fodboldkamp i Red Bull Arena?

Du kan sidde næsten overalt på stadion og stadig have gode pladser. New York Red Bulls Arena har plads til cirka 25.000 tilskuere. De billigste billetter koster omkring 15 $, og de pladser er bag målene. Billetter til pladser, der ligger nærmere midten, koster fra 35 $. De dyreste billetter er pladserne lige i midten, som har koster fra 75 $. Billederne er taget fra sektion 119, række 7.

Køb dine New York Red Bulls billetter her

New York Red Bulls billetter - Red Bull Arena oversigt

Praktisk information

Hvordan kommer jeg hen til Red Bull Arena?

Det er meget let at komme til Red Bull Arena med offentlig transport. PATH-toget kører direkte fra WTC til Newark, og du skal stige af ved Harrison Station. Turen tager omkring 20 minutter. Bruger du MetroCard, koster det 2.75 $ per vej. Bemærk venligst, at du ikke kan bruge Unlimited MetroCard på denne strækning. Fra Harrison Station tager det cirka 6 minutter at gå hen til Red Bull Arena. Du kan allerede se arenaen fra PATH-toget, inden du kommer til stationen. Hvis du er usikker på vejen, skal du dog blot følge den store flok fans (ofte klædt i rødt og blåt).

Hvornår skal jeg være i Red Bull Arena?

Hvis du ankommer til arenaen, en halv time før kampen starter, har du tid nok til at finde din plads og til at købe en snack og noget at drikke. Du kan selvfølgelig også komme tidligere end det, for der er masser af ting at give sig til! Nogle familier tager endda dertil med campingvogn og griller på parkeringspladsen, inden kampen starter. En DJ spiller musik, børn spiller fodbold med hinanden, og der er en lille butik, hvor du kan købe T-shirts og caps med New York Red Bulls’ logo.

Når du skal ind i arenaen, skal du gennem et sikkerhedstjek. Du kan medbringe en taske, kamera og endda en flaske (men skruelåget bliver taget af). Der er rig mulighed for at købe mad og drikke i arenaen. Her koster en lille cola, en lille pizza og en bøtte popcorn 19 $.

Hvordan kommer jeg tilbage til Manhattan?

Det er meget nemt at komme tilbage til Manhattan med PATH-toget. Du kan købe en returbillet eller bruge dit MetroCard til toget.

New York Red Bulls billetter - Arena New York Red Bulls billetter - Red Bull Arena

Se datoer, og book direkte herunder

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev