Bedste burger i New York

Bedste burger i New York

De bedste burgere i New York, efter min mening, kan findes på denne side. Det er steder, jeg elsker at komme ved for at få en burger i NYC. Og jeg kan forsikre dig om, at jeg har prøvet rigtig mange. Fra en hyggelig restaurant, hvor du kan spise frokost eller middag, til en lækker og hurtig burger på farten – her er mine yndlingsburgere i New York.

 1. Contents

  Au Cheval (33 Cortlandt Alley)

  Denne restaurant ligger i en gyde som dem, man ser i film og serier. Beliggenheden ser måske lidt barsk ud, men Au Cheval er hip og yderst stemningsfuld indenfor. Det er et populært sted for newyorkere og er ideelt til frokost eller middag. Bestil deres berømte burger, tilføj bacon og et spejlæg, server den med en drink, og nyd det! Reservationer er påkrævet.

  Bedste burger i New York - Au Cheval Bedste burger i New York - Au Cheval burger

 2. Hamburger America (51 MacDougal Street)

  Hvis du trænger til en hurtig bid i en amerikansk diner, er Hamburger America et fremragende valg! Diner blev grundlagt af George Motz, som også er kendt som USA’s burgerekspert. Han har skrevet bøger om burgere i USA og endda haft et tv-show om dem. Hvem kan lave en bedre burger end en, der ved alt om det?

  Hos Hamburger America kan du få en smash burger, som er en burger, der er fladet ud på grillpladen. Min favorit her er den klassiske burger, men der er også andre muligheder på menuen. Du kan spise burgeren på farten eller spise indenfor.

  Bedste burger i New York - Hamburger America Bedste burger i New York - Hamburger America burger

 3. Corner Bistro (331 West 4th Street)

  Denne burgerbar er faktisk en bar, hvor newyorkerne stopper for at få en hurtig bid mad, inden de tager på klub. Forvent ikke noget fancy bestik, tallerkener eller glas, men på trods af det er burgeren lækker. Corner Bistro er kendt for Bistro Burger, som kommer med cheddarost og bacon. Burgeren er ikke tung i maven, men den mætter godt. Bestil en portion pommes frites, hvis du vil, og du har en dejlig frokost. Hvis du ikke er sulten, er det også et fint sted at nyde en drink i baren. Bemærk dog, at denne bar kun tager imod kontanter. Der er en hæveautomat i nærheden af toiletterne.

  Bedste burger i New York - Corner Bistro Bedste burger i New York - Corner Bistro burger

 4. Peak Restaurant & Bar (30 Hudson Yards, 101. etage)

  Peak NYC er en restaurant der ligger på 101. sal af 30 Hudson Yards. Dette er en etage over Edge observationsdæk. Ud over en smuk udsigt kan du nyde en lækker burger her. The Black Hawk Brisket burger er en dobbelt burger med røget bacon og ost. Burgeren serveres kun til frokost og kan være lidt til den dyre side, men sammen med den betagende udsigt er den det absolut værd.

  Bedste burger i New York - Peak Bedste burger i New York - Peak burger

 5. Burger Joint (119 West 56th Street, Thompson Central Park)

  På det superluksuriøse hotel Thompson Central Park er der en skjult perle. Gå gennem lobbyen og lige til venstre for receptionen ser du en smal korridor. Synet, der møder dig her, vil overraske dig! Her ligger nemlig Burger Joint, som ligner et sted, studerende hænger ud. Inde på Burger Joint er der lidt en undergrundsstemning, og det ligner du er i en hule. Burgerne er dog fremragende.

  Den bedste er cheeseburgeren med “The Works” (altså er den toppet med al slags tilbehør). Det er en fantastisk smagsoplevelse, og så er stedet i sig selv bestemt også værd at opleve. Burger Joint er et godt sted at spise frokost eller få sig en snack, men det egner sig ikke til en romantisk middag.

  Bedste burger i New York - Burger Joint Bedste burger i New York - Burger Joint burger

 6. 5 Napkin Burger (630 9th Avenue)

  Smag og behag er individuelt, men alligevel er denne restaurant elsket af alle newyorkere. Ud over burgere serverer 5 Napkin Burger også andre retter, f.eks. fritter, salater og fisk og skaldyr. Efter min mening er den mest velsmagende burger på menuen 5 Napkin Burger. Denne burger er toppet med specialost og sauce. Det er en tung burger, men jeg nyder at kæmpe med den.

  5 Napkin Burger ligger i Hell’s Kitchen, hvilket gør det til en god restaurant at besøge før man tager videre til et Broadway musical.

  Bedste burger i New York - 5 Napkin Burger Bedste burger i New York - 5 Napkin Burger burger

 7. Shake Shack (Madison Square Park)

  Shake Shack er ikke blot kendt for sine fantastiske milkshakes, men også for sine lækre burgere. Shake Shack har flere filialer i New York, men min favorit ligger i Madison Square Park. Det er trods alt den allerførste filial, og jeg synes, det er den ultimative Shake Shack-oplevelse. Vær forberedt på kø. Gå helst efter Shack Burger og bestil eventuelt pommes frites ved siden af. Nyd derefter burgeren, mens du beundrer Flatiron Building.

  Bedste burger i New York - Shake Shack Bedste burger i New York - Shake Shack burger

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev