Bedste burger i New York

Bedste burger i New York

I New York er der masser af muligheder for at finde en god burger. Burgeren bliver til tider undervurderet, men det at lave en god en af slagsen er lidt af en kunst. Du finder selvfølgelig den bedste burger i New York, og her jeg lavet en liste over mine fem favoritburgere herunder.

 1. Five Napkin Burger

  Alle har deres egen mening om, hvilke burgere der er bedst, men denne er nu at finde på de fleste top-5-lister, og det er min personlige nummer 1. Five Napkin Burger er en burgerrestaurant, hvor du også kan bestille sushi og andre retter. Det er derfor det perfekte sted, hvis du skal ud og spise sammen med nogle, der gerne vil spise sundt og andre, der gerne vil sætte tænderne i New Yorks bedste burger.

  Den bedste burger er ‘’Original Five Napkin Burger’’, som har en særlig ost og dressing. Det er stor burger, som ikke alle kan sætte til livs. Det kan være lidt op og ned, om pommes fritene er gode, men dog er de for det meste gode.

  Sted: Flere, men den bedste er i Midtown West, ikke langt fra Times Square

  Erics tip: Der er normalt mindst en times ventetid mellem kl. 18.15 og 21.00. Tager du derhen mellem kl. 12.00 og 13.00, så er der også lang kø. Det er værd at have in mente. Maden og atmosfæren på restauranten er virkelig god, men der er altid propfyldt.

  Bedste burger i New York - Five Napkin Burger udefra Bedste burger i New York - Burger med pommes frites på Five Napkin Burger

 2. Corner Bistro

  Denne burgerrestaurant er faktisk en bar, så du skal ikke forvente fint bestik og tallerkener. Du skal ikke blive overrasket, hvis der er en lang kø. Den bedste burger er deres ‘’Bistro Burger’’, som er med cheddarost og bacon. Burgeren er ikke for stor, men du skal nok blive mæt af den. Pommes fritene her er altid meget friterede og sprøde.

  Sted: Mellem Chelsea og Meatpacking District

  Website: Corner Bistro

  Erics tip: Det her er et sted, du helt klart bør besøge mindst en gang. Det er et sjovt sted at spise frokost, men det er ikke det bedste sted at spise aftensmad. Ved frokosttid er ventetiden op til 30 minutter. Corner Bistro er også et hyggeligt sted at få sig en øl eller drink. Du kan ikke betale med betalingskort, men kun kontant her.

  Bedste burger i New York - Corner Bistro  Bedste burger i New York - Corner Bistro

 3. Burger Joint

  På det superluksuriøse hotel Le Parker Meridien er der en skjult perle. Gå gennem lobbyen og lige til venstre for receptionen ser du en smal korridor. Synet, der møder dig her, vil overraske dig! Her ligger nemlig Burger Joint, som ligner et sted, studerende hænger ud. Inde på Burger Joint er der lidt en undergrundsstemning, og det ligner du er i en hule. Burgerne er dog fremragende. Den bedste er cheeseburgeren med “All the Works” (altså er den toppet med al slags tilbehør). Det er en fantastisk smagsoplevelse, og så er stedet i sig selv bestemt også værd at opleve. Burger Joint er et godt sted at spise frokost eller få sig en snack, men det egner sig ikke til en romantisk middag.

  Sted: Midtown Manhattan, nær Central Park og Columbus Circle

  Website: Burger Joint

  Erics tip: Stil ikke for mange spørgsmål her. Vent til du ved, hvad du vil have, inden du stiller dig i kø. Deres motto er: “Hvis du ikke kan se det [på menuen], så har vi det ikke.” Der er altid lang kø her hele dagen igennem. Jeg har haft mest held med at tage derhen mellem kl. 15.00 og 17.00.

  Bedste burger i New York - Burger Joint Bedste burger i New York - Burger Joint

 4. Shake Shack

  Shake Shack er kendt for deres fantastiske milkshakes såvel som deres fantastisk lange køer. De har mange restauranter i New York. Jeg vil råde dig til at undgå den på 8th Avenue, for den er absolut altid proppet. Tag i stedet til en af restauranterne uden for Midtown. Vil du derimod have den ultimative Shake Shack-oplevelse, så tag til restauranten ved Madison Square Park, som var den første, der åbnede. Her kan du godt regne med at skulle stå i kø. Hvis du kun skal købe en milkshake, kan du bruge køen ‘’C-Line’’, og dermed springe over den almindelige kø. Er det her ikke en top-5-liste over burgere? Jo, og deres burgere er heller ikke dårlige. Prøv deres ‘’Shack Burger’!

  Sted: Flere. Madison Square Park er den mest kendte

  Website: Shake Shack

  Erics tip: Du synes måske, det er vanvittigt, at folk står i lange køer for at købe en milkshake eller burger, men tro mig, det er ventetiden værd. Hvis der er 15-30 minutters ventetid, er du heldig. Om sommeren er der altid meget travlt, men først om eftermiddagen, så det er bedst at tage derhen inden middagstid. Når vejret er koldt, er der ikke altid så travlt om aftenen. Det er rigeligt med bare en lille milkshake, da den mætter meget. Selv deler jeg altid min milkshake med min familie.

  Bedste burger i New York - Shake Shack udefra Bedste burger i New York - Shake Shack

 5. Maialino i Gramercy Park Hotel

  Maialino på Gramercy Park Hotel er lidt udenfor kategori. Officielt er det ikke en burgerrestaurant, og faktisk er den ene burger, de serverer, kun på deres frokostmenu. Burgeren er med gorgonzola, bacon og rødløg, og den er meget smagfuld. Stemningen på Maialino er meget afslappet og hyggelig, men der kan godt være ret fyldt. Det er også et perfekt sted at starte aftenen eller at runde den af (tag for eksempel herhen efter en musical). Der ligger en prestigefyldt og yderst populær natklub inde på Gramercy Park Hotel. Gæsterne ankommer hertil i limousiner, og kvinderne er alle iført designerstiletter. Du kan sikkert se det for dig. Du skal ikke blive ked af det, hvis ikke du får lov at komme ind. Det gjorde jeg heller ikke!

  Sted: Gramercy Park Hotel, 2 Lexington Avenue

  Bedste burger i New York - Maialino Bedste burger i New York - Burger på Maialino

Ekstra kategori: Sliders (miniburgere) på STK

Sliders er miniburgere, og sådan nogle finder du tit på menuen på sportsbarer og andre steder, der serverer ‘’finger foods’’. Restauranten STK i New York har imidlertid de absolut bedste sliders i hele landet! Det er en fin og trendy restaurant, hvor mange kendisser spiser. På menuen er der flere små retter som for eksempel “Little Big Macs”, som er forrygende lækre. STK er et dyrt ‘’steak house’’, der ligge i Meatpacking District. Deres ‘’Little Big Macs’’ koster 20 $ for to, men de er store nok til at dele. Resten af menuen er bestemt ikke billig, men hvis du gerne vil spise på en restaurant, hvor du kan være heldig at spotte en kendis, så er den et besøg værd.

Pris for en slider: 10 $ per styk, men de sælges i par (20 $ per portion)

Sted: Meatpacking District

Erics tip: Det er nødvendigt at reservere bord, da restauranten er proppet alle ugens syv dage. Som nævnt ovenfor er dette en fin restaurant, så sørg for at tage det pæne tøj på. Nogle gange er der en DJ, der vender plader her. Når du ankommer til STK, får du ikke en varm velkomst, før du har sagt, du har reserveret bord. Efter det er personalet dog meget venligt og imødekommende. Du kan også sidde ved baren og bestille og spise sliders der. STK er et glimrende sted at tage til, hvis du har en, du vil forkæle med en god middag. Du kan forvente en regning på omkring 100-150 $ per person, afhængigt af hvad I drikker.

Bedste burger i New York - STK Sliders Bedste burger i New York - STK

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter