Transfer fra Newark Lufthavn til Manhattan

Transfer fra Newark Lufthavn til Manhattan

Book transfer fra Newark Lufthavn til Manhattan på forhånd, så du ikke skal bekymre dig om transporten ved ankomst. Jeg anbefaler, du tager en taxi eller shuttlebus, når du skal fra Newark Lufthavn (EWR) til Manhattan.

Taxa fra Newark til Manhattan

Der holder taxaer udenfor lufthavnen, men det kan let koste 100 $ til 120 $ at tage en taxa fra Newark Lufthavn til Manhattan. Beslutter du dig for at tage en taxa, så sørg for ikke at tage en pirattaxa. Hvis der kommer en hen til dig, som tilbyder en billig taxatur, så er det en pirattaxa.

Privat transport

Vil du køre fra lufthavnen til dit hotel i en bil med egen chauffør? Og vil du gerne arrangere transporten, inden du tager afsted? Så forhåndsbestil en privat bil. Der er flere forskellige muligheder, når det kommer til privat transfer fra Newark Lufthavn til Manhattan.

Billig privat transfer

Vælg billig privat transfer, så alt er arrangeret, inden du rejser til New York. Det kræver blot en hurtig opringning til chaufføren, når du har fået din bagage, så henter han/hun dig udenfor terminalen.

Book billig privat transfer her

Privat bil med velkomstservice

Hvis du foretrækker, din chauffør henter dig i ankomsthallen, så er det denne type transport, du skal booke. Du opgiver oplysninger om dit fly, inden du rejser, så du behøver ikke ringe til chaufføren, når du er fremme i New York. Din chauffør tager imod dig i ankomsthallen med et skilt med dit navn på.

Book din private bil med velkomstservice her

Limousine

Ankom til New York med stil, og book lufthavnstransport i limousine. Der kan være op til 7 personer i limousinen, som kører direkte fra lufthavnen til hotellet.

Book din transport med limousine her

Stor shuttlebus

Coach USA bus byder på hurtige og billige shuttlebusser mellem Manhattan og Newark Airport. Du kan stige på bussen ved hvilken som helst terminal i Newark Airport. Der er som regel et skilt fra busselskabet. Læs dog omhyggeligt oplysningerne på billetten, og spørg om nødvendigt en ansat i lufthavnen, hvor du skal være.

Uanset hvilket tidspunkt du vælger, når du booker din tid til bussen, kan du altid tage en bus tidligere eller senere, så længe du har en billet. Du behøver ikke at bekymre dig, hvis dit fly for eksempel er forsinket. Du kan stå af bussen ved Port Authority Bus Terminal, Bryant Park eller Grand Central Terminal. Turen til Manhattan tager mellem 1 og 2 timer, afhængigt af trafikken. Det er også muligt at bestille en returbillet.

Book din store shuttlebus her

Delt transport i små shuttlebusser

Disse shuttlebusser kører dig direkte til det hotel eller den private adresse, hvor du skal bo. Det er en glimrende måde at komme til Manhattan fra Newark Lufthavn på. Vær dog opmærksom på, at de fleste busser ikke kører længere nordpå end til 125th Street på Manhattan. Det tager lidt længere tid at komme frem med shuttlebus end med en taxi, da bussen sætter andre passagerer af undervejs. Sørg for at bestille billet til bussen, før du tager afsted til New York. Efter dit køb modtager du et værdibevis via e-mail, som du skal printe ud. Du finder shuttlebusserne ved “Ground Transportation” ved hver terminal i Newark Lufthavn.

Book billet til delt shuttlebus her

NJ Transit-tog

New Jersey Transit er det tog, som forbinder Newark med Penn Station på Manhattan. For at komme til togstationen skal du først tage AirTrain fra en af lufthavnsterminalerne. Turen med toget til Manhattan og med AirTrain koster tilsammen 16 $. En billet kun til AirTrain koster 8.50 $. Når du ankommer til Manhattan, kan du tage med subway eller taxa videre til dit hotel. Det her er min mindst foretrukne type transfer fra Newark Lufthavn til Manhattan.

Erics tip: “Det er dyrt at tage en taxi fra Newark Lufthavn, da der er mange ekstra udgifter. Du skal betale 1 eller 2 $ per stykke bagage og 15.38 $ i toldafgift. Derudover skal du betale et tillæg på 5 $ i myldretiden, og det er normalt at betale omkring 10 $ i drikkepenge. Det koster 16 $ at tage toget og 2.90 $ at tage subway videre til dit hotel på Manhattan. Med en shuttlebus bliver du kørt til dit hotel eller lejlighed. Det tager ganske vist lidt længere tid i shuttlebus end i taxi, men du kan bare læne dig tilbage og slappe af. Vil du tage en shuttlebus eller privat bil, så skal du sørge for at booke på forhånd.”

Helikopter Transfer

Rejs i luksus med en helikopter transfer fra Newark Airport til Manhattan. Du flyver ind i byen på 10 minutter og beundr udsigten undervejs.

Newark lufthavnstransport til andre boroughs

Er du på udkig efter Newark lufthavnstransport til andre boroughs eller en anden stat, såsom New Jersey? Så har jeg samlet information om hver af disse muligheder:

Rejser du fra en anden lufthavn?

Læs mere om transport fra JFK Lufthavn til Manhattan her

Læs mere om transport fra LaGuardia Lufthavn til Manhattan her

Hvordan kommer man fra Newark Airport til Manhattan?

Der er flere transportmuligheder mellem Newark og Manhattan. Jeg anbefaler at bestille billet til en shuttlebus eller privat transfer på forhånd. Læs alle mine tips her.

Hvad er den billigste måde at komme fra Newark til Manhattan på?

Det er billigst at køre med tog og metro, men det er en upraktisk løsning. Jeg anbefaler at købe billet til en shuttlebus på forhånd, da det er meget nemmere. Læs om alle mulighederne her.

Hvor meget koster det at tage en taxa fra Newark Airport til Manhattan?

Det kan nemt koste mellem 100 $ til 120 $ at tage en taxa fra Newark Airport til Manhattan.

Er det nemt at komme fra Newark Airport til Manhattan?

Booker du billet til en shuttlebus eller privat transfer på forhånd, så er det nemt at komme fra Newark Airport til Manhattan.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev