Transfer fra Newark Lufthavn til Manhattan

Transfer fra Newark Lufthavn til Manhattan

Du har en bekymring mindre, hvis du booker transfer fra Newark Lufthavn til Manhattan på forhånd. Jeg anbefaler, du tager en taxi eller shuttlebussen, når du skal fra Newark Lufthavn (EWR) til Manhattan.

Taxa fra Newark til Manhattan

Taxaer holder udenfor lufthavnen, men det kan let koste 100-115 $ at tage en taxa fra Newark Lufthavn til Manhattan. Beslutter du dig for at tage en taxa, så pas på med ikke at tage en pirattaxa. Hvis der kommer en hen til dig, som tilbyder en billig taxatur, så er det en pirattaxa.

Delt transport i små shuttlebusser

Disse shuttlebusser kører dig direkte til det hotel eller den private adresse, hvor du skal bo. En billet fra Newark Lufthavn til Manhattan koster ca. 229 kr. Det er en glimrende måde at komme til Manhattan fra Newark Lufthavn, men dog kører de fleste busser ikke længere op end til 125th Street på Manhattan. Det tager lidt længere tid at komme frem med disse shuttlebusser end, hvis du tager en taxi, da busserne sætter passagerer af på vejen. Sørg for at bestille billet til bussen, inden du tager afsted til New York. Efter dit køb modtager du et værdibevis via e-mail, som du skal printe ud. Du finder shuttlebusserne ved “Ground Transportation” ved hver terminal i Newark Lufthavn. Shuttlebusserne kører hele dagen og natten, så der er ingen grund til bekymring, hvis du ankommer senere end planlagt.

Book billet til delt shuttlebus her
Book returbillet til delt shuttlebus her

Privat transport

Vil du køre fra lufthavnen til dit hotel i en privat bil med egen chauffør? Og vil du gerne arrangere transporten, inden du tager afsted? Så forhåndsbestil en privat bil. Der er flere forskellige muligheder for at benytte privat transfer fra Newark Lufthavn til Manhattan.

Billig privat transfer

Vælg billig privat transfer, og alt er arrangeret, inden du tager til New York. Det kræver blot en hurtig opringning til chaufføren, når du har fået din bagage, så henter han/hun dig udenfor terminalen.

Book billig privat transfer her

Privat bil med velkomstservice

Hvis du foretrækker at blive hentet af din chauffør i ankomsthallen, så er det denne type transport, du skal booke. Du giver dine flyoplysninger, inden du tager afsted, så du behøver ikke ringe til chaufføren, når du er fremme i New York. Din chauffør tager imod dig i ankomsthallen med et skilt med dit navn på.

Book din private bil med velkomstservice her
Book privat transfer retur til lufthavnen her

Limousine

Ankom til New York med stil, og book lufthavnstransport i limousine. Der kan være op til 8 personer i limousinen, som kører direkte fra lufthavnen til hotellet.

Book din transport med limousine her

NJ Transit-tog

Der er et tog, som forbinder Newark med Penn Station på Manhattan. For at komme til togstationen skal du først tage AirTrain fra en af lufthavnsterminalerne. Turen med toget til Manhattan og med AirTrain koster tilsammen 15,25 $. En billet kun til AirTrain koster 7,75 $. Når du ankommer til Manhattan, kan du tage med subway eller taxa videre til dit hotel. Det her er min mindst foretrukne type transfer fra Newark Lufthavn til Manhattan.

Erics tip: Det er dyrt at tage en taxi fra Newark Lufthavn, da der er mange ekstra udgifter. Du skal betale 1 eller 2 $ per stykke bagage og 18 $ i toldafgift. Derudover skal du betale et tillæg på 5 $ i myldretiden, og det er normalt at betale omkring 10 $ i drikkepenge. Det koster 15,25 $ at tage toget og 2,75 $ for at tage subway videre til dit hotel på Manhattan. Med shuttlebus bliver du kørt til dit hotel eller lejlighed, og det koster 20 $ for en billet. Det tager ganske vist lidt længere med shuttlebus end med taxi, men du kan bare læne dig tilbage og slappe af. Vil du med shuttlebus eller privat bil, så skal du sørge for at booke på forhånd, hvilket du kan gøre her.

Newark lufthavnstransport til andre boroughs

Er du på udkig efter Newark lufthavnstransport til andre boroughs eller en anden stat, såsom New Jersey? Så har jeg samlet information om hver af disse muligheder:

Rejser du fra en anden lufthavn?

Læs mere om transport fra JFK Lufthavn til Manhattan her

Læs mere om transport fra LaGuardia Lufthavn til Manhattan her

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter