One World Observatory billetter

Køb billetter nu
One World Observatory billetter

Du kan købe One World Observatory tickets for at besøge observationsdækket på 102. etage i New York. Observationsdækket har tre niveauer, der alle har en 360 graders udsigt over New York. Desuden kan du med One World Observatory billetter besøge bygningens 100. og 101. etage.

Køb dine One World Observatory billetter her

Besøg One World Observatory

Det er absolut værd at besøge One World Observatory (tidligere kaldet Freedom Tower). Benyt dig af muligheden for at nyde den ubeskrivelige udsigt over byen. Det er den højeste bygning i den vestlige del af verden, og hvem vil ikke gerne være “on top of the world?” Billetterne koster fra ca. 36 € for voksne (fra 13 år) og fra ca. 29 € for børn fra 6-12 år. Børn fra 0-5 år kommer gratis ind.

Global Welcome Center

Efter turen gennem sikkerhedskontrollen kommer du ind i Global Welcome Center, hvor du bliver mødt af en storskærm, som byder de besøgende velkommen på ti forskellige sprog. Derudover er der et rum ved navn Voices, hvor du kan se en videoinstallation med 48 arbejdere, der hjalp med at bygge One World. I gangen, der kaldes Foundations, kan du lære mere om bygningen.

One World Observatory billetter - Global Welcome Center One World Observatory billetter - Voices

Sky Pods

Du er nu klar til at tage elevatoren op. Elevatorerne her kalds Sky Pods, og de har hver plads til 15 personer. Turen hele vejen op til 102. etage tager utroligt nok blot et minut. Undervejs kan du følge en time-lapse video, der viser, hvordan New Yorks skyline har ændret sig gennem årene

See Forever Theater

Fremme ved toppen ser du en 2 minutter lang video om New York i See Forever Theater. Når videoen er slut, løftes skærmen op, og du bliver mødt af en utrolig udsigt over New Yorks skyline. Hele besøget foregår indendørs. I Empire State Building og Top of the Rock kan du dog besøge udendørs observationsdæk.

One World Observatory billetter - Udsigt

100. etage

På 100. etage finder du to interaktive stationer, hvorfra du kan se videoer med den seneste nye teknologi. Du kan tilmed bede om at se specifikke billeder af New York. Derudover finder du her den såkaldte Sky Portal, som er en circulær disk, der viser real-time video fra New Yorks gader nedenfor. Gavebutikken ligger også på denne etage.

101. etage

På 101. etage finder du alle spisestederne. Her er noget for enhver smag, hvad end du har lyst til en cocktail, snack eller endda en fin middag. Vær dog forberedt på, at det ikke er billigt.

Erics tip: Det er altid praktisk at bestille billetter på forhånd, så du ikke skal bruge din dyrebare tid på at stå i kø. Du kan endda købe One World Observatory billetter med kort varsel online. Du modtager en e-billet, som du ikke behøver at printe ud. På denne måde får du maksimal fleksibilitet og kan undgå den lange billetkø ved indgangen.

Dagstur med One World Observatory billetter

Hvis du gerne vil se en masse seværdigheder på en dag, så kan denne heldagstur være noget for dig. På den besøger du Frihedsgudinden og Ellis Island og kommer på guidet tur ved 9/11 Memorial og Financial District, inden udflugten ender i One World Observatory med en forudbestilt billet. Læs mere, og bestil billetter her.

One World Observatory billetter - Udsigt over Manhattan One World Observatory billetter - Bar

Praktisk Information

Du skal enten printe dine billetter ud eller vise dem som mobilbilletter på din smartphone. Du skal møde op 15 minutter før det tidspunkt, der står på din billet. Alle besøgende skal gennem sikkerhedskontrollen. Du må kun have en lille taske med dig, og der er ingen skabe til bagageopbevaring.

 • Sted: Hovedindgangen er på West Street (hjørnet af West og Vesey Street)
 • Åbningstider:
  • 1. maj – 4. september: kl. 08.00 til 21.00
  • 5. september – 20. december: kl. 09.00 til 21.00
  • 21. december 2019 – 3. januar 2020: kl. 08.00 til 20.00
  • Der gælder andre åbningstider på helligdage
 • Børn på 0-5 år kommer gratis med

Køb dine One World Observatory billetter her

One World Observatory billetter - Freedom Tower

Måske du også er interesseret i:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter