One World Observatory billetter

Køb billetter nu
One World Observatory billetter

One World Observatory tickets kan du købe online, inden du rejser til New York. Billetten giver dig adgang til observationsdækket på 102. etage i New York. Observationsdækket har tre niveauer, der alle har en 360 graders udsigt over New York. Desuden kan du med One World Observatory billetter besøge bygningens 100. og 101. etage.

Køb dine One World Observatory billetter her

Contents

Besøg One World Observatory

Der er to typer billetter til One World Observatory. Hvis du ved, hvornår du vil besøge observationsdækket, bør du vælge generelle adgangsbilletter, som også er de billigste. Er du endnu ikke helt sikker på planlægningen eller vil tage højde for vejret, kan du købe en fleksibel billet. Denne all-inclusive billet inkluderer “skip-the-line”, en digital Skyline-guide (se mere nedenfor) samt en kupon på $15 til en drink eller til souvenirbutikken. Du kan vælge, om du vil besøge udsigtsdækket om morgenen eller om eftermiddagen og møde op på det tidspunkt, der passer dig bedst.

Global Welcome Center

Efter turen gennem sikkerhedskontrollen kommer du ind i Global Welcome Center, hvor du bliver mødt af en storskærm, som byder de besøgende velkommen på ti forskellige sprog. Derudover er der et rum ved navn Voices, hvor du kan se en videoinstallation med 48 arbejdere, der var med til at  bygge One World. Langs gangen, der kaldes Foundations, kan du lære mere om bygningen.

Sky Pods

Du er nu klar til at tage elevatoren op. Elevatorerne her kalds Sky Pods, og de har hver plads til 15 personer. Turen hele vejen op til 102. etage tager blot et minut, hvor utroligt det end lyder. Undervejs kan du følge en time lapse-video, der viser, hvordan New Yorks skyline har ændret sig gennem årene.

See Forever Theater

Fremme ved toppen ser du en 2 minutter lang video om New York i See Forever Theater. Når videoen er slut, løftes skærmen op, og du bliver mødt af en fantastisk udsigt over New Yorks skyline. Hele besøget foregår indendørs. I Empire State Building og Top of the Rock kan du derimod også komme ud på et udendørs observationsdæk.

Digital Skyline Guide

Digital Skyline Guide er en iPad, der guider dig gennem byen: skærmen bevæger sig med dig, mens du går fra vindue til vindue. Du kan trykke på etiketterne, der vises på iPad’en, og du vil digitalt flyve dertil med helikopter og høre fascinerende historier om stedet. Denne funktion er også inkluderet i “skip-the-line”-kombinationsbillet, hvilket er praktisk, hvis du ikke har meget tid og ønsker en hurtig og nem adgang til One World Observatory

One World Observatory billetter - Udsigt

100. etage

På 100. etage finder du to interaktive stationer, hvorfra du kan se videoer med den seneste nye teknologi. Du kan tilmed bede om at se specifikke billeder af New York. Derudover finder du her den såkaldte Sky Portal, som er en cirkulær disk, der viser real time-videooptagelser fra New Yorks gader nedenfor. Gavebutikken ligger også på denne etage.

101. etage

På 101. etage finder du alle spisestederne. Her er noget for enhver smag, hvad end du har lyst til en cocktail, snack eller endda en fin middag. Vær dog forberedt på, at det ikke er billigt.

Erics tip: “Det er sjovt at køre med elevatoren op til One World Observatory. Da observationsdækket ligger i downtown Manhattan, har du udsigt over havnen, broerne og Frihedsgudinden. Alt dette vil være bedre synligt i dagtimerne end når det er mørkt. Observatoriet er helt indendørs, hvilket gør det til det bedste observatorium for folk med højdeskræk.”

Dagstur med One World Observatory billetter

Hvis du vil se mange seværdigheder på en dag, så giver denne tur dig en omfattende introduktion til New York, du bliver guidet i Midtown, i 9/11 Memorial and Financial District. Du vil også se Frihedsgudinden fra vandet. Denne tur slutter ved One World Observatory med en forudbestilt billet. Læs mere, og bestil billetter her.

One World Observatory billetter - Udsigt over Manhattan One World Observatory billetter - Bar

Praktisk Information

Du skal enten printe dine billetter ud eller vise dem som frem på din smartphone. Du skal møde op 15 minutter før det tidspunkt, der står på din billet. Alle besøgende skal gennem sikkerhedskontrollen. Du må kun have en lille taske med dig, og der er ingen skabe til bagageopbevaring.

  • Sted: Hovedindgangen er på West Street (på hjørnet af West og Vesey Street)
  • Åbningstider: fra 10:00 til 19:00
    • Sidste adgang 60 minutter før lukketid
  • Børn på 0-5 år kommer gratis med ind

Køb dine One World Observatory billetter her

One World Observatory billetter - Freedom Tower

Hvad koster det at besøge One World Trade Center?

Billetter til One World Observatory koster fra ca. 310 kr. for voksne. Spring billetkøen over ved at bestille billetter online på forhånd.

Hvornår er det bedst at besøge One World Observatory?

Jeg anbefaler at besøge One World Observatory i dagtimerne, så du kan nyde panoramaudsigten over New York og New Jersey.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev