Sammenligning New York rabatkort 2024

EricEn sammenligning af New York rabatkort finder du herunder. Der er to typer rabatkort. Den ene slags er til et bestemt antal attraktioner, og den anden slags er til et antal sammenhængende dage. Der er flere firmaer, der udbyder begge typer rabatkort, så der er et stort udvalg. New York rabatkortene i oversigten nedenfor er de mest populære af slagsen, og det er også dem, jeg anbefaler, baseret på min erfaring.

Jeg afprøver jævnligt rabatkortene: En gang om måneden bruger jeg et af dem til at besøge attraktioner og tage på guidede ture. Det betyder, at mine erfaringer altid er gjort for nylig, og at informationen i oversigten er opdateret. New York Pass og New York CityPASS er to kendte rabatkort, men der er endnu flere muligheder end dem. Det kan sagtens være, at det er et af de andre kort, der passer bedst til dine behov og ønsker. De bedste rabatkort til New York ses i denne sammenligning:

New York Pass
New York Sightseeing Day Pass
New York Sightseeing Flex Pass
Go Explorer Pass
New York CityPASS Comparison
New York Pass New York Sightseeing Day Pass New York Sightseeing Flex Pass New York Explorer Pass New York CityPASS
New York Pass Sightseeing Day Pass Sightseeing Flex Pass Go Explorer Pass New York CityPASS
Erics vurdering
1 vote from Eric 1 vote from Eric 1 vote from Eric 1 vote from Eric 4 point(s)
1 vote from Eric 1 vote from Eric 1 vote from Eric 3 point(s)
1 vote from Eric 1 vote from Eric 1 vote from Eric 3 point(s)
1 vote from Eric 1 vote from Eric 1 vote from Eric 1 vote from Eric 4 point(s)
1 vote from Eric 1 vote from Eric 2 point(s)
Type rabatkort rabatkort med dage rabatkort med dage rabatkort med attraktioner rabatkort med attraktioner rabatkort med attraktioner
Antal dage gyldigt 1, 2, 3, 4, 5, 7 el. 10 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 el. 10 60 60 9
Antal attraktioner Ubegrænset Ubegrænset 2, 3, 4, 5, 6, 7, 10 el. 12 2, 3, 4, 5, 6, 7 el. 10 5
Attraktioner at vælge mellem 100+ 100+ 100+ 90+ 8
Digitalt rabatkort
Fysisk rabatkort
Hop-on-hop-off-bus 1 dag 1 dag 1 dag (en valgmulighed) 1 dag (en valgmulighed)
Empire State Building
One World Observatory
Edge Observation Deck
+ tidlig adgang

+ tidlig adgang
SUMMIT
Frihedsgudinden
9/11 Museum
Lufthavnstransport
Mulighed for frokost
Køb New York Pass her Køb Sightseeing Day Pass her Køb Sightseeing Flex Pass her Køb Explorer Pass her Køb New York CityPASS her
ERICS RABAT Op til 30% rabat med ERIC5NYP Op til 30% rabat med ERICOFFER Op til 37% rabat med ERICOFFER
Gnsntl. pris per dag 5 dage:
64 $ per dag
5 dage:
64 $ per dag
10 dage:
38 $ per dag
10 dage:
38 $ per dag
Gnsntl. pris per attraktion 5 attraktioner:
32 $ per attraktion
5 attraktioner:
32 $ per attraktion
5 attraktioner:
29 $ per attraktion
10 attraktioner:
28 $ per attraktion
10 attraktioner:
28 $ per attraktion
Ekstra børnerabat op til 12 år op til 12 år + 20% ekstra rabat op til 12 år + 20% ekstra rabat op til 12 år op til 17 år
Læs mere om New York Pass Læs mere om Sightseeing Day Pass Læs mere om Sightseeing Flex Pass Læs mere om Explorer Pass Læs mere om CityPASS

Contents

Hvorfor købe et rabatkort til New York?

Jeg anbefaler enhver, der besøger New York,  at købe et rabatkort. Du sparer mange penge med et rabatkort, frem for at købe billetter til hver enkelt seværdighed. Desuden kan du komme hurtigere ind ved nogle attraktioner, og det er nemmere at have bare ét kort i stedet for en masse forskellige billetter. Med et rabatkort kan du opleve de fleste populære seværdigheder og aktiviteter, som for eksempel Empire State Building, Top of the Rock, 9/11 Museum og hop-on-hop-off-busser.

Vælg et rabatkort

Der er mange faktorer at tage højde for, når du skal vælge et rabatkort. Hvad vil du se, hvor længe skal du være i New York, hvor meget vil du se, og hvem rejser du sammen med? Oversigten ovenfor viser dig de vigtigste forskelle for at hjælpe dig med at finde det rabatkort, der passer bedst til dig. Kan du stadig ikke beslutte dig for, hvilket rabatkort du skal købe? Prøv Erics Pass Picker, eller send mig en e-mail på eric@newyorkcity.dk, så giver jeg dig personlig vejledning.

Rabatkort og MetroCard

Du kan ikke bruge dit rabatkort til offentlig transport, så det skal du bruge et andet slags kort til. Det er  nemmest at komme rundt i New York med subway. Du kan nemlig komme næsten alle steder hen med subway, det går hurtigt, og togene kører jævnligt. Du kan købe dit MetroCard, inden du rejser til New York, så du kan bruge det, så snart du ankommer til byen. Hvis du har planer om at købe et Sightseeing Flex Pass og et MetroCard, så kan du nemt og bekvemt købe de to ting samlet på min hjemmeside.

Køb dit Sightseeing Flex Pass og New York MetroCard her

Sidst opdateret 04/2024

Hvad er det bedste rabatkort til New York?

Der er flere rabatkort til New York at vælge mellem. Der er forskel på, hvordan de fungere, og hvilke attraktioner de giver adgang til. Derfor er det meget individuelt, hvilket kort der er bedst. Sammenlign rabatkort her.

Er rabatkort til New York City pengene værd?

Absolut! Med et rabatkort besøger du New Yorks seværdigheder på den billigste og nemmeste måde. Læs om fordelene og valgmulighederne her.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev