Edge Hudson Yards Observation Deck billetter

Køb billetter nu
Edge Hudson Yards Observation Deck billetter

Edge Hudson Yards Observation Deck billetter kan købes online.  Det er det højeste udendørs observationsdæk i New York. Edge ligger på 100. etage af en skyskraber i Hudson Yards, som er det nye og moderne kvarter på det vestlige Manhattan. Edge Observation Deck ligger 335 meter over jorden, hvilket gør det til et af de højeste udsigtspunkter i New York City, og det absolut højeste udendørs udsigtspunkt. Gå ikke glip af dette nye højdepunkt i New York, og køb dine Edge tickets nu.

Køb dine billetter til Edge Observation Deck inkl. et gratis souvenir-billede her

Edge New York billetter

Der findes to type billetter til Edge New York. Vælg General Admission billetterne, hvis du allerede ved, hvornår du ønsker at besøge Edge. Disse billetter er også de billigste. Hvis du ikke helt har overblik over planlægningen endnu, eller hvis vejret spiller en rolle, så vil jeg anbefale at købe Flex-billetterne. Med disse billetter bestemmer du selv, hvornår du vil besøge Edge under dit ophold i New York.

Edge Hudson Yards Observation Deck billetter - Spidsen Edge Hudson Yards Observation Deck billetter - Udsigt om aftenen

NYC’s højeste udendørs observationsdæk

Fra Edge Hudson Yards Observation Deck har du en 360 graders udsigt over New York. Det udendørs areal er omgivet af skrå glaspaneler, hvilket giver en god udsigt over Midtown Manhattan. De, der tør, kan stå på den del af gulvet, der er i glas, og kigge ned på byens mylder. Eller tag en selfie i det yderste hjørne, omgivet af glas og himmel. Fra trappen “Skyline Steps” på det udendørs observationsdæk har du også en forrygende udsigt, henover toppen af glaspanelerne. Har du lyst til en drink eller en bid mad, så byder Edge på en indendørs og udendørs champagnebar med drikkevarer og snacks.

Erics tip: Som New Yorks højeste udendørs observationsdæk med spændende særpræg er Edge en helt ny oplevelse i New York. Det er meget anderledes end eksempelvis Empire State Building og Top of the Rock, og da jeg besøgte Edge, blev jeg meget imponeret. Jeg synes personligt, at de skrå glaspaneler langs siderne er det mest spektakulære, da de virkelig giver en muligheden for at nyde udsigten til gadebilledet nedenfor. Glaspanelet i gulvet er også meget specielt.

Praktisk information

  • Sted: Du kan komme ind i Edge fra Level 4 i The Shops & Restaurants at Hudson Yards
  • Åbningstider: dagligt (inkl. alle helligdage) fra kl. 08.00 til 00.00.
  • Der er gratis adgang for børn under 5 år.

Køb dine billetter til Edge Observation Deck inkl. et gratis souvenir-billede her

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter