Eric’s New York Find den gratis i App Store
App storeGoogle play
Edge Hudson Yards Observation Deck billetter

Edge Hudson Yards Observation Deck billetter

Edge Observation Deck billetter

Edge Hudson Yards Observation Deck billetter kan ikke købes online endnu. Efter planen åbner Edge Hudson Yards Observation Deck i 2020, og det kommer til at være det højeste udendørs observationsdæk i New York. Udsigtsplatformen ligger på 100. etage på adressen 30 Hudson Yards, svimlende 335 meter over jorden. Det gør det til et af de højeste udsigtspunkter i New York City, og det absolut højeste udendørs udsigtspunkt.

Edge Hudson Yards Observation Deck åbner efter planen i 2020

30 Hudson Yards

Besøger du Edge Hudson Yards Observation Deck, så kan du nyde en 360 graders udsigt over New York. Lider du af højdeskræk, så vil jeg ikke anbefale, du besøger observationsdækket. Især fordi det er udendørs, kan det være en voldsom oplevelse, hvis man ikke er så glad for højder. Observationsdækket er omgivet af skrånede glaspaneler, der giver en god udsigt over omgivelserne. De, der tør, kan stå på den del af gulvet, der er i glas, og kigge ned på byens mylder. 30 Hudson Yard er foruden en turistattraktion også en kontorbygning. Her i skyskraberen har blandt andet HBO og CNN kontor. Hvis du gerne vil have noget at spise under dit besøg, eller du gerne vil shoppe lidt bagefter, så kan du tage ind i Shops and Restaurants at Hudson Yards. Det er et stort shoppingcenter med syv etager spækket med butikker og restauranter. 30 Hudson Yards ligger på Manhattans vestside. Det er nemt at komme til, og det ligger tæt på subway-stationen 34th Street – Hudson Yards.

Vil du gerne besøge et andet observationsdæk? Så køb billet til Empire State Building, Top of the Rock eller One World Observatory.

Edge Hudson Yards Observation Deck billetter - Forsmag Edge Hudson Yards Observation Deck billetter - Udsigt til Hudson Yards

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter