Edge Hudson Yards Observation Deck billetter

Køb billetter nu
Edge Hudson Yards Observation Deck billetter

Edge Hudson Yards Observation Deck billetter kan købes online.  Det er det højeste udendørs observationsdæk i New York. Edge ligger på 100. etage af en skyskraber i Hudson Yards, som er det moderne kvarter på det vestlige Manhattan. Edge Observation Deck ligger 335 meter over jorden, hvilket gør det til et af de højeste udsigtspunkter i New York City, og det absolut højeste udendørs udsigtspunkt. Gå ikke glip af dette højdepunkt i New York, og køb dine Edge tickets nu. Adgangsbilletten inkluderer en sikret tid og et souvenirbillede. Du kan blive på Edge New York, så længe du vil.

 

Køb dine billetter til Edge Observation Deck inkl. et gratis souvenir-billede her

Contents

Edge New York billetter

Der er to typer billetter til Edge New York. Vælg General Admission-billetter, når du er sikker på, hvornår du vil besøge Edge. Disse billetter er også den billigste løsning. Adgangsbilletten inkluderer en sikret tid og et souvenirbillede. Du kan blive på Edge New York, så længe du vil.

Besøg Edge før åbningstid for en unik oplevelse med Edge Early Bird Tour. Nyd udsigten uden store menneskemængder, mens byen er ved at vågne op. Under denne VIP-tur vil du blive ledsaget af en guide, der deler sjove fakta og historier om byen.

Edge Hudson Yards Observation Deck billetter - Spidsen Edge Hudson Yards Observation Deck billetter - Udsigt om aftenen

NYC’s højeste udendørs observationsdæk

Fra Edge Hudson Yards Observation Deck har du en 360 graders udsigt over New York. Det udendørs areal er omgivet af skrå glaspaneler, hvilket giver en god udsigt over Midtown Manhattan. De, der tør, kan stå på den del af gulvet, der er i glas, og kigge ned på byens mylder. Eller tag en selfie i det yderste hjørne, omgivet af glas og himmel. Fra trappen “Skyline Steps” på det udendørs observationsdæk har du også en forrygende udsigt, henover toppen af glaspanelerne. Har du lyst til en drink eller en bid mad, så byder Edge på en indendørs og udendørs champagnebar med drikkevarer og snacks.

City Climb at Edge

Daredevils kan deltage i City Climb at the Edge i New York. Du vil klatre til toppen af ​​30 Hudson Yards, der ligger over Edge-observationsdækket. Under Byklatringen går du, i sele, via en trappe på siden af ​​bygningen til 365 meters højde. Øverst kan du læne dig ud over kanten for at nyde udsigten over New York City og de omkringliggende stater. Vær forberedt på at føle, at du er på et af de højeste steder i byen.

Book dine billetter til City Climb at Edge her

Edge Hudson Yards Observation Deck Billetter - City Climb trapper Edge Hudson Yards Observation Deck Billetter - City Climb

Erics tip: “Som New Yorks højeste udendørs observationsdæk med spændende særpræg er Edge en helt anden oplevelse i New York. Det er meget anderledes end eksempelvis Empire State Building og Top of the Rock, og da jeg besøgte Edge, blev jeg meget imponeret. Jeg synes personligt, at de skrå glaspaneler langs siderne er det mest spektakulære, da de virkelig giver en muligheden for at nyde udsigten til gadebilledet nedenfor. Glaspanelet i gulvet er også meget specielt.”

Praktisk information

  • Sted: Du kan komme ind i Edge fra Level 4 i The Shops & Restaurants at Hudson Yards
  • Åbningstider: fra 09:00 til 22:00
    • Den sidste elevator går 50 minutter før lukketid
  • Der er gratis adgang for børn under 5 år.
  • Med et rabatkort kan du reservere tidsrum ved billetskranken, hvilket er særlig smart, hvis du kommer i en større gruppe. Disse er placeret foran indgangen.

Køb dine billetter til Edge Observation Deck inkl. et gratis souvenir-billede her

Hvor meget koster det at besøge Edge NYC?

Det koster fra 272 kr. at besøge Edge. Hvis du også vil opleve andre attraktioner, så læs om New York rabatkort, og spar penge.

Hvad er NY Edge?

Edge er det højeste udendørs observationsdæk på Manhattan. Det byder på en fantastisk 360 graders udsigt over New York og et glaspanel i gulvet! Læs mere om Edge i denne artikel.

Hvilken etage ligger Edge NYC på?

Edge Observation Deck i New York ligger på 100. etage i en skyskraber i Hudson Yards.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev