Helikoptertur i New York

Køb billetter nu
Helikoptertur i New York

En helikoptertur i New York byder på en fantastisk udsigt over Manhattan, og det er en oplevelse for livet. Book på forhånd for at få gode priser, der starter fra ca. 1,407 kr. for en 12-minutters flyvetur i helikopter (ved forhåndsbooking). Opdag New York Citys berømte seværdigheder fra luften. Du får den ikoniske Frihedsgudinde, Empire State Building, den sølvfunklende Chrysler Building og den store Central Park at se.

Book din New York helikoptertur her

Contents

Hvilken helikoptertur i New York skal du vælge?

Erics tip: Der er en række helikopterture i New York at vælge mellem. Jeg har selv prøvet mere end 25 af slagsen, og jeg synes, de alle var pengene værd. Den sidste, jeg var på, var den 15 minutter lange tur i marts 2024 (se her). Jeg ved godt, at 15 minutter ikke lyder som særlig lang tid, men tro mig, du får alle de vigtigste steder at se, og det er virkelig en skøn oplevelse. Hvis jeg skulle vælge en helikoptertur at tage på, så ville jeg tage den 15 eller 18 minutter lange tur (se linket herunder). Efter min mening er det de to ture, hvor man får mest valuta for pengene. Hvis prisen er underordnet, så falder mit valg dog på den 25 minutter lange Grand Island-tur. Book altid din helikoptertur i New York på forhånd, for så er det som oftest billigere, end hvis du booker turen på dagen. Måske du vil bruge en helikoptertur som en uforglemmelig gave, til en du har kær, eller måske du bare gerne vil forkæle dig selv?

Særlige helikopterture

Vil du prøve noget udover det sædvanlige? Så vælg en helikoptertur om aftenen. På denne flyvetur nyder du udsigten over byen i skæret fra de smukke lys. En helikoptertur om aftenen er især anbefalelsesværdig til folk, der allerede har prøvet en almindelig helikoptertur i New York og nu er på udkig efter en anderledes og unik oplevelse.

Der er også billige helikopterture i New York. Disse helikoptere letter fra en heliport uden for New York, en kort køretur fra Manhattan.

Hvis du vil have en mere personlig flyveoplevelse, kan du bestille en privat helikoptertur i New York. Mens du ser alle byens ikoniske seværdigheder, tilføjer din egen privatpilot et strejf af luksus, perfekt til en særlig lejlighed.

Helikoptertur i New York - Frihedsgudinden Helikoptertur i New York - Flyver over Hudson River

Yderligere information

Vigtigt! Når du har booket din helikoptertur i New York, tag da venligst kontakt til turudbyderen for at bekræfte den præcise dato og tidspunkt for din turen. Når du har foretaget din booking online, modtager du via e-mail et værdibevis med kontaktinformationer. Jeg anbefaler, at du kontakter udbyderen mindst to uger inden turen. Er der under to uger til din tur, når du booker, skal du tage kontakt til udbyderen med det samme for at bekræfte dato og tidspunkt. Jo tidligere du bekræfter din booking, desto flere tidspunkter på dagen har du at vælge mellem.

Hvis dine planer ændrer sig, når du er ankommet til New York, og du derfor gerne vil ombooke din helikoptertur, så kan du gøre det ved at tage kontakt til turudbyderen. Klik her for at se helikopterruterne.

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis, som du kan printe ud og bruge som billet. Alternativt kan du vise værdibeviset frem på din mobiltelefon.

  • Varighed: varierer
  • Mødested: Downtown Heliport ved Pier 6
  • Afgangstid: varierer
  • Ankom venligst mindst 30 minutter før afgang
  • Helikopterne har plads til op til 6 passagerer
  • Bemærk venligst, at der ikke længere er nogen helikopterture på søndage. Det betyder, at turene de andre dage hurtigere bliver udsolgt. Sørg defor for at sikre din booking, inden du rejser til New York.

En række forskellige New York helikopterture finder du her

Helikoptertur i New York - Frihedsgudinden & Downtown Helikoptertur i New York - Udsigt over Central Park

Hvilken helikoptertur i New York er den bedste?

Jeg har selv været på over 20, og de var bestemt pengene værd allesammen. Hvis jeg skal vælge, så anbefaler jeg disse helikopterture

Hvad koster en helikoptertur i New York?

En helikoptertur i New York koster fra ca. 1,409 kr., hvis du booker den her på forhånd.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev