Send Eric en WhatsApp-besked +31688800666
2.2m
Spørgsmål? E-mail eric@newyorkcity.dk
Helikoptertur i New York

Helikoptertur i New York

Køb billetter nu
Helikoptertur i New York

En helikoptertur i New York er en oplevelse for livet, som byder på en fantastisk udsigt over Manhattan. Book på forhånd for at få fantastiske priser, der starter fra cirka 189 € for en 12-minutters flyvetur med helikopter (hvis du booker på forhånd). Opdag New York Citys berømte seværdigheder fra luften. Du kommer til at se den ikoniske Frihedsgudinde, Empire State Building, den sølvfunklende Chrysler Building og den store Central Park.

Book din New York helikoptertur her

Hvilken helikoptertur i New York skal du vælge?

Erics tip: Der er en række helikopterture at vælge mellem. Jeg har selv prøvet mere end 20 og synes, de alle var pengene værd. Den sidste, jeg var på, var 15-minutters turen i juni 2019 (se her). Jeg ved godt, at 15 minutter ikke lyder som særlig lang tid, men tro mig, du ser alle de vigtige steder, og det er virkelig en skøn oplevelse. Hvis jeg skal vælge en helikoptertur, så bliver det turen på 15 eller 18 minutter (se linket herunder). Efter min mening er det de ture, hvor man får mest valuta for pengene. Hvis prisen ikke betyder noget, så falder mit valg på den 25 minutter lange Grand Island-tur. Book altid turen på forhånd, for så er det som oftest billigere, end hvis du køber billetter på dagen. Måske du vil bruge en helikoptertur som en uforglemmelig gave, til en du har kær, eller måske du bare gerne vil forkæle dig selv?

Særlige helikopterture

Vil du prøve noget udover det sædvanlige? Så vælg en helikoptertur om aftenen. På denne flyvetur nyder du udsigten over byen i skæret fra de smukke lys. En helikoptertur om aftenen er især anbefalelsesværdig til folk, der allerede har prøvet en almindelig helikoptertur i New York og nu er på udkig efter en anderledes og unik oplevelse.

Hvis du gerne vil have et ekstra adrenalinkick i New York, så tag på en helikoptertur uden døre. Det er virkelig en spektakulær oplevelse, som giver et ordentligt sus i maven. Da der ingen forhindringer og genspejling er fra døre og vinduer, kan du tage de mest fantastiske billeder.

Helikoptertur i New York - Frihedsgudinden Helikoptertur i New York - Flyver over Hudson River

Yderligere information

Vigtigt! Når du har booket dit fly, tag da venligst kontakt til turudbyderen for at bekræfte den præcise dato og tidspunkt for din booking. Når du har foretaget din booking online, modtager du via e-mail et værdibevis med alle turudbyderens kontaktinformationer. Jeg anbefaler, at du kontakter dem mindst to uger inden turen. Er der under to uger til din tur, når du booker, skal du tage kontakt til udbyderen med det samme for at bekræfte dato og tidspunkt. Jo tidligere du bekræfter din booking, jo flere tidspunkter på dagen har du at vælge mellem.

Hvis dine planer ændrer sig, når du er ankommet til New York, og du derfor gerne vil ombooke din helikoptertur, så kan du gøre det ved at tage kontakt til turudbyderen. Klik her for at se helikopterruterne.

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis, som du kan printe ud og bruge som billet, eller du kan vise værdibeviset på din mobiltelefon.

  • Varighed: forskellig
  • Mødested: Downtown Heliport ved Pier 6
  • Afgangstid: forskellig
  • Ankom venligst minimum 30 minutter før afgang
  • Helikopterne har plads til op til 6 passagerer
  • Bemærk venligst, at der ikke længere er nogen ture på søndage. Det betyder, at de andre dage hurtigere bliver udsolgt. Sørg defor for at reservere dine pladser, inden du rejser.

En række forskellige New York helikopterture kan findes her

Nedenfor ser du nogle billeder, som jeg selv har taget på en helikoptertur i New York. Så har du en idé om, hvad du kan forvente dig!

Helikoptertur i New York - Frihedsgudinden & Downtown Helikoptertur i New York - Udsigt over Central Park

Herunder ser du tre forskellige helikopterruterne. Klik på kortet for at læse mere om ruterne.

Helikoptertur i New York - Kort

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Eric’s New York Find den gratis i App Store
App store Google play
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter