Send Eric en WhatsApp-besked +31688800666
2.2m
Spørgsmål? E-mail eric@newyorkcity.dk
New York Knicks billetter

New York Knicks billetter

Køb billetter nu
New York Knicks billetter

New York Knicks basketball tickets er lette at købe online, inden du rejser til New York. Selv hvis du ikke er specielt vild med sport, er en basketballkamp i New York en spændende oplevelse. Billetter til The Knicks kampe er ofte nemme at få fat i. The Knicks spiller i den berømte sports- og musikarena Madison Square Garden i hjertet af Manhattan. Atmosfæren er altid i top på stadionet, hvilket er med til at gøre det til en helt særlig oplevelse. Madison Square Garden er en indendørs arena, og der er varmt i hallen, hvilket gør det oplagt at tage til en basketkamp her om vinteren.

Hvis du er i New York og ikke kan skaffe billetter til en kamp med The Knicks, så tjek om Brooklyn Nets spiller. Basketballsæsonen i New York varer fra oktober til april.

Billetter til 2019/2020-sæsonen kan ikke købes endnu
Vil du gerne have besked, så snart billetterne kommer til salg? Send mig en besked på eric@newyorkcity.dk, så sender jeg dig en e-mail, den dag billetterne kan købes.

Køb New York Knicks billetter

Du kan købe billetter til New York Knicks ved at tjekke skemaet her, hvor du kan søge og få en oversigt over alle tilgængelige kampdatoer. Billetterne kan betales med betalingskort og sendes med post til din adresse eller via e-mail. Du kan også hente billetterne i New York, hvilket er gratis. Hvis ikke du kan printe dine e-billetter ud, kan du tage forbi billetkontoret, der ligger centralt, i nærheden af Times Square.

Det hurtigste er at købe e-billetter, mens det er smartest at hente alle andre typer (papir)billetter på det lokale billetkontor. Benytter du dig af en af de muligheder, sparer du penge på fragt. Derfor anbefaler jeg, at du benytter dig af en af disse. Billetterne er 100% garanteret autentiske og leveres til tiden.

Billetterne på siden er fra personer med sæsonbilletter, der ikke selv kan komme til kampen, og derfor er billetterne til salg til en lavere pris. Nogle gange er prisen på billetterne højere end den oprindelige pris, hvilket vil sige, at den pågældende kamp med New York Knicks er udsolgt.

New York Knicks billetter - Basketkamp New York Knicks billetter - Cheerleaders

Hvor skal jeg sidde i Madison Square Garden?

Det er vigtigt med gode siddepladser til en basketkamp, især hvis det er din første kamp. Du behøver dog ikke at købe de allerdyreste billetter.

Sektion 400: Disse pladser er ofte billige, men det er der også en grund til. Du kan nemlig ikke se så meget derfra. Hvis du er stor fan af basket, gør det dig måske ikke så meget, men hvis det er din første kamp, vil jeg ikke anbefale det.

Sektion 200: Min favorit! Se sektionerne markeret med rødt herunder. Disse pladser er gode og giver god valuta for pengene. Billige Knicks-billetter koster cirka 50-120 $. Rækker: Jo lavere nummeret er, desto bedre er pladsen, så prøv at få fat i billetter fra række 14 eller lavere. Billederne her er taget fra sektion 209, række 9

Sektion 100: Gode pladser, hvis ikke du sidder bag en stolpe. Prøv at få pladser i midten. Billige billetter i denne sektion koster omkring 200-250 $.

Køb dine New York Knicks tickets herNew York Knicks - Madison Square Gardens bedste pladser

Praktisk information

Hvordan kommer jeg til Madison Square Garden?

Madison Square Garden er nem at komme til fra alle steder i New York. Hovedindgangen er på 8th Avenue mellem 31st og 32nd Street, men der er også andre indgange.

Du kan komme derhen med subway-linjerne A, C, E eller 1 og stå af ved 32nd Street. Har du ikke noget imod at skulle gå et stykke, kan du tage subway-linje B, D, R, N eller Q og stå af ved Herald Square (32nd Street).

Hvornår skal jeg være på stadion?

Jeg anbefaler, at du er ved stadion 30-60 minutter før kampen.

Efter kampen

Efter kampen kan du let fortsætte din aften hvor som helst på Manhattan. Taxaer holder foran Madison Square Garden, og alle subway-linjer kører stadig ved denne tid.

Se datoer, og book direkte herunder

Der er ingen tilgængelige billetter i øjeblikket

 


New York Knicks billetter - Madison Square Garden New York Knicks billetter - Spillere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Eric’s New York Find den gratis i App Store
App store Google play
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter