New York Knicks billetter 2024

Køb billetter nu
New York Knicks billetter
Starter fra 2,306.00 kr.

New York Knicks basketball tickets er lette at købe online, inden du rejser til New York. At se en NBA basketballkamp i New York en spændende oplevelse, da stemningen i arenaen altid er rigtig god. Billetter til The Knicks kampe er ofte nemme at få fat i.

The Knicks spiller i den berømte arena Madison Square Garden i hjertet af Manhattan. Madison Square Garden er en indendørs arena, og der er varmt i hallen, hvilket gør det oplagt at tage derind til en basketkamp om vinteren. Basketballsæsonen i New York varer fra oktober til april.

Køb dine New York Knicks billetter her

Få 33 kr. i rabat, når du bestiller mere end 700 kr. med rabatkoden HELLOTICKETS5

Contents

Køb New York Knicks billetter

Køb New York Knicks tickets ved at tjekke skemaet her, og vælg den dato, du vil til en kamp på. Du kan betale for billetterne med betalingskort og du vil modtage dem via e-mail. Billetterne er e-billetter, som du kan vise på din mobil ved indgangen til stadion. Du behøver ikke at printe disse mobilbilletter ud. Du garanteres ægte billetter, og de vil altid blive sendt til dig til tiden.

Billetterne på siden er fra personer med sæsonbilletter, der ikke selv kan komme til kampen, og derfor er billetterne til salg til en lavere pris. Nogle gange er prisen på billetterne højere end den oprindelige pris, hvilket vil sige, at den pågældende kamp med New York Knicks er udsolgt.

Hvis du er i New York og ikke kan skaffe billetter til en kamp med The Knicks, så tjek om Brooklyn Nets spiller.

Hvor skal jeg sidde i Madison Square Garden?

Det er vigtigt med gode siddepladser til en basketkamp, især hvis det er din første kamp. Du behøver dog ikke at købe de allerdyreste billetter.

  • Sektion 400: Disse pladser er ofte billige, men det er der også en grund til. Du kan nemlig ikke se så meget derfra. Hvis du er stor fan af basket, gør det dig måske ikke så meget, men hvis det er din første kamp, vil jeg ikke anbefale det.
  • Sektion 200: Min favorit! Se sektionerne markeret med rødt herunder. Disse pladser er gode og her får du god valuta for pengene. Billige Knicks-billetter koster cirka 50-120 $. Rækker: Jo lavere nummeret er, desto bedre er pladsen, så prøv at få fat i billetter til række 14 eller derunder.
  • Sektion 100: Gode pladser, hvis ikke du sidder bag en stolpe. Prøv at få pladser i midten. Billige billetter i denne sektion koster omkring 200-250 $.

Køb dine New York Knicks billetter her

New York Knicks billetter - Madison Square Garden oversigt

Praktisk information

Hvordan kommer jeg til Madison Square Garden?

Madison Square Garden er nem at komme til fra alle steder i New York. Hovedindgangen er på 8th Avenue, mellem 31st og 32nd Street, men der er også andre indgange.

Du kan komme derhen med subway-linjerne A, C, E eller 1 og stå af ved 32nd Street. Har du ikke noget imod at skulle gå et stykke, kan du tage subway-linje B, D, R, N eller Q og stå af ved Herald Square (32nd Street).

Hvornår skal jeg være på stadion?

Jeg anbefaler, at du er ved stadion 30-60 minutter før kampen.

Efter kampen

Efter kampen kan du let fortsætte din aften hvor som helst på Manhattan. Taxaer holder foran Madison Square Garden, og alle subway-linjer kører stadig ved denne tid.

Se datoer, og book direkte herunder

New York Knicks billetter Player ready to score New York Knicks billetter Madison Square Garden

Hvad koster billetter til New York Knicks?

Du kan købe billetter til New York Knicks fra $ 329,00

Hvor spiller The Knicks?

Madison Square Garden er New York Knicks' hjemmebane.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev