2m
Spørgsmål? E-mail eric@newyorkcity.dk
Frihedsgudinden

Frihedsgudinden

Frihedsgudinden

Køb dine billetter her

Frihedsgudinden (Statue of Liberty) er et af ​​New Yorks mest berømte symboler. Statuen symboliserer frihed og demokrati. Den står ved New York Harbor og anses som den uofficielle port til New York City. Besøgende fra hele verden lægger vejen forbi den kendte statue. USA fik Frihedsgudinden i gave af Frankrig i forbindelse med 100-års jubilæet for USA’s uafhængighed, og monumentet blev åbnet for offentligheden i 1886.

Frihedsgudinden billetter

Når du køber billetter til færgen, der sejler til Frihedsgudinden og Ellis Island, gennem mig, modtager du  e-billetter på din e-mail. Du kan enten printe billetterne ud eller vise dem på din mobiltelefon. Med billetterne kan du tage færgen fra Battery Park, som stopper ved Liberty Island og Ellis Island. Du kan stige af på begge øerne og udforske dem, så længe du har lyst. Billetterne giver dig ikke adgang til selve Frihedsgudinden.

Find dine billetter

Søg efter billetter
18,50 €
Betal nemt og sikkert med:  

Liberty Island

For at besøge Liberty Island skal du tage en båd fra Lower Manhattan. Alle passagerer skal gennem en streng sikkerhedskontrol, der minder om sikkerhedskontrollen i lufthavne, inden ombordstigningen. Vil du besøge selve statuen, skal du gennem et yderligere tjek. Vær opmærksom på, at store tasker, rygsække, klapvogne og andre store genstande skal efterlades i bagageopbevaringen på Liberty Island. Her kan du leje et skab for et par dollars.

Besøg Frihedsgudinden

Hvis du bare vil besøge Ellis Island og se Frihedsgudinden udefra, kan du bestille dine billetter til færgen på denne side. Det er den nemme og sikre måde at gøre det på, for du kan bare vise billetterne på din mobiltelefon. Vil du besøge Liberty Island, hvor Frihedsgudinden står, anbefaler jeg dog at købe et rabatkort. New York Pass, New York CityPASS og Explorer Pass inkluderer alle et besøg på Liberty Island.

Båden tager dig først til Liberty Island, hvor du stiger af, og går hen til Frihedsgudinden. Når du er færdig med dit besøg på Liberty Island, kan du tage båden tilbage, når du vil. Båden stopper altid ved  Ellis Island, hvor du kan stige af, hvis du har lyst. Det koster ikke ekstra. Vil du ikke besøge Ellis Island, kan du bare blive på båden, som så sejler videre tilbage til Manhattan.

Frihedsgudinden - Liberty Island

Guidet tur til Frihedsgudinden og Ellis Island

Tag på en guidet tur til Frihedsgudinden og Ellis Island. Turens mødepunkt er ved Castle Clinton i Battery Park, og herfra går du sammen med resten af ​​turgruppen ned til færgen, hvor I kan springe den normale kø over og hurtigere gå om bord. På Liberty Island kan du komme ind i Frihedsgudindens piedestal (billet inkluderet). Herefter tager I færgen til Ellis Island. Du kan blive på Ellis Island, så længe du vil.

Book en guidet tur til Frihedsgudinden og Ellis Island her

Hvis denne tur er udsolgt, kan du se, om der er plads på den guidede tur til Frihedsgudinden og 9/11 Memorial.

Frihedsgudinden - Udsigt ovenfra Frihedsgudinden - Solnedgang

Kan jeg komme ind i Frihedsgudinden?

Ja! Der er to steder, du kan komme ind: piedestalen og kronen. Billetterne til både piedestalen og kronen bliver udsolgt meget hurtigt, så sørg for at reservere dine billetter i god tid.

Piedestalen

Der er et observationsdæk, i toppen af den piedestal Frihedsgudinden står på. Her er du tæt på selve Frihedsgudinden, og desuden får du en fantastisk udsigt over Manhattans skyline. For at komme herop skal du gå op ad 215 trapper, eller du kan tage noget af turen i elevator (elevatoren går dog ikke hele vejen op). I piedestalens lobby finder du også Liberty Island Museum. Denne tur inkluderer et besøg i piedestalen.

Kronen

Hvis du også vil besøge kronen, så se her for billetter. Når du reserverer, skal du sørge for, at der står præcist samme navn på billetten som i dit pas. Der er 354 trin op til kronen, og trappen ned er meget stejl. I kronen må du kun medbringe billet, kamera og sin medicin. Alle andre genstande, derunder nøgler og tegnebog, skal opbevares i et skab, som du kan leje.

Kan jeg se Frihedsgudinden gratis?

Ja! Du kan tage Staten Island Ferry, som er gratis. Færgen tager dig forbi Frihedsgudinden, men du har dog ikke mulighed for at stoppe og stige af på Liberty Island. Læs mere om Staten Island Ferry her.

Erics tip: Personligt ville jeg ikke engang tage ned til havnen uden at have købt billet på forhånd. Skal du besøge Frihedsgudinden, tager det minimum fem timer. Har du ikke lyst til at bruge så meget tid på det, så kan du tage en af de mange bådture. På den måde sejler du forbi Frihedsgudinden, og får også set en masse andre seværdigheder.

Frihedsgudinden - Kronen Frihedsgudinden - Fakkel

Måske du også er interesseret i:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Eric’s New York Find den gratis i App Store
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


fra
til
Søg efter billetter