Påskeudsalg: op til 30% rabat på New York Pass + 1 ekstra dag med hop-on-hop-off-bus!
Klik her, og bestil dit New York Pass i dag!

2.1m
Spørgsmål? E-mail eric@newyorkcity.dk
Levering og returnering

Levering og returnering

Når du bestiller Unlimited Ride MetroCards, Pay-Per-Ride MetroCards, JFK AirTrain billetter og/eller PATH billetter på NewYorkCity.dk, så gælder de følgende vilkår og betingelser. Disse vilkår og betingelser gælder også, når de ovennævnte typer billetter købes som en del af et pakketilbud med et yderligere produkt eller værdibevis til en seværdighed.

Bemærk: Disse vilkår og betingelser gælder kun bestilling af de føromtalte transportbilletter og pakketilbud. Vilkår og betingelser på denne side gælder ikke køb af andre produkter og tjenester på dette website. Du kan læse de gældende vilkår og betingelser for andre produkter og tjenester her.

Leveringstider

Hvis du afgiver din ordre på en hverdag inden klokken 13.00, så bliver din ordre sendt samme dag. Normalt vil du modtage dit/dine MetroCard(s) (og evt. andre bestilte produkter/værdibeviser) indenfor 10 hverdage, på den adresse du har opgivet. Husk at tage højde for weekender og helligdage, når du afgiver din bestilling.

Hvor kan min ordre blive sendt til?

Du kan få din ordre leveret til en hvilken som helst adresse i Danmark.

Leveringsomkostninger

Levering til Danmark koster 13 € per ordre, og din ordre bliver sendt i et rekommanderet brev og kan derfor spores.

Procedure for returnering og refusion

Du har ret til at returnere dit/dine MetroCard(d) i den uåbnede indpakning i op til 15 dage efter dit køb. Du behøver ikke opgive grunden til returneringen. Såfremt du returnerer dit/dine MetroCard(s) inden for tidsfristen og i uåbnet indpakning, så får du det totale beløb inklusive leveringsomkostninger refunderet. Du skal dog selv betale portoen i forbindelse med returneringen. Såfremt du kun returnerer en del af din ordre, så får du refunderet, det beløb de returnerede varer er værd. I dette tilfælde bliver leveringsomkostningerne ikke refunderet.

Hvis du gerne vil returnere dit/dine MetroCard(s) efter tidsfristen på 15 dage efter købet, så kontakt mig venligst først.

Har du købt en pakke med MetroCard + billet til en seværdighed eller et rabatkort? Desværre kan billetter til seværdigheder og rabatkort fra disse pakkeløsninger ikke annulleres. Du er dog velkommen til at kontakte mig for at se, om det er muligt at finde en løsning.

Returadresse

New York Media Group
Stadhouderskade 14D
1054 ES Amsterdam
The Netherlands

Har du spørgsmål angående MetroCards eller din ordre, eller vil du gerne bestille til en større gruppe? Så send en e-mail til eric@newyorkcity.dk

Eric’s New York Find den gratis i App Store
App store Google play
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter