Levering og returnering

Når du bestiller Unlimited Ride MetroCards, Pay-Per-Ride MetroCards, JFK AirTrain billetter og/eller PATH billetter på NewYorkCity.dk, så gælder de følgende vilkår og betingelser. Disse vilkår og betingelser gælder også, når de ovennævnte typer billetter købes som en del af et pakketilbud med et yderligere produkt eller værdibevis til en seværdighed.

Bemærk: Disse vilkår og betingelser gælder kun bestilling af de føromtalte transportbilletter og pakketilbud. Vilkår og betingelser på denne side gælder ikke køb af andre produkter og tjenester på dette website. Du kan læse de gældende vilkår og betingelser for andre produkter og tjenester her.

Contents

Leveringstider

Foretager du købet på en arbejdsdag inden kl. 13.00 (dansk tid), så bliver ordren sendt samme dag. Den forventede leveringstid er omkring 5-10 arbejdsdage (weekender og helligdage er ikke inkluderet).

Hvor kan min ordre blive sendt til?

Du kan få din ordre leveret til en hvilken som helst adresse i Danmark.

Leveringsomkostninger

Levering til Danmark koster 13 € per ordre, og din ordre bliver sendt i et rekommanderet brev og kan derfor spores.

Procedure for returnering og refusion

Du har ret til at returnere dit/dine MetroCard(s) i den uåbnede indpakning i op til 14 (fjorten) dage efter dit køb. Du behøver ikke opgive grunden til returneringen. Såfremt du returnerer dit/dine MetroCard(s) inden for tidsfristen og i uåbnet indpakning, så får du det totale beløb inklusive leveringsomkostninger refunderet. Du skal dog selv betale portoen i forbindelse med returneringen. Såfremt du kun returnerer en del af din ordre, så får du refunderet, det beløb de returnerede varer er værd. I dette tilfælde bliver leveringsomkostningerne ikke refunderet.

Hvis du gerne vil returnere dit/dine MetroCard(s) efter tidsfristen på 14 (fjorten) dage efter købet, så kontakt mig venligst først.

Har du købt en pakke med et MetroCard + billet til en attraktion eller et rabatkort? Desværre kan billetter til attraktioner og rabatkort fra disse pakkeløsninger ikke annulleres, og der gives ingen refusion for disse. Bemærk venligst, at udbyderene af rabatkortene kan foretage ændringer, mht. hvilke attraktioner rabatkortene indeholder og andre produktdetaljer. Informationen på denne tredjeparts hjemmeside skal anses for værende korrekt. Se derfor venligst udbyderen af New York Pass, Explorer Pass eller Sightseeing Flex Pass‘ hjemmeside for opdateret information, inden du rejser til New York. Der gives ingen refusion eller anden kompensation for eventuelt overskydende attraktioner på de(t) rabatkort, du har købt.

Returadresse

New York Media Group
Stadhouderskade 14D
1054 ES Amsterdam
The Netherlands

Har du spørgsmål angående MetroCards eller din ordre, eller vil du gerne bestille til en større gruppe? Så send en e-mail til eric@newyorkcity.dk

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev