Donut Tour i New York

Køb billetter nu
Donut Tour i New York

På en Donut Tour i New York prøversmager du nogle af New Yorks lækreste donuts. Du kommer forbi fire autentiske donutbutikker på denne unikke guidede madtur. I butikkerne får du lov at prøvesmage forskellige lækre og specielle donuts. Du kender garanteret denne klassisk amerikanske lækkerbidsken fra supermarkeder eller caféer. Når du har prøvet denne turs donuts, så kan det dog godt være, du ikke vil tage til takke med den slags længere. På turen finder du nemlig ud af, hvordan rigtige donuts skal se ud og smage! Sammen med guiden går du og resten af turgruppen mellem butikkerne, og undervejs får du en hyggelig del af Manhattan at se.

Book Donut Tour i New York her

Donutbutikker i New York

Du møder din guide på 200 Fifth Avenue, foran det gyldne ur. Herfra går du mod den første Donut ved Donut Plant. På væggene har butikken puder med samme form, som de donuts, der sælges. Donutten du her smager vil med garanti overraske dig positivt! Det var i hvert fald den lækreste donut, jeg nogensinde har smagt! På vejen mod turens næste butikker fortæller guiden dig om New Yorks historie og arkitektur. I kommer gennem Chelsea og går langs Fifth Avenue og gennem Greenwich Village. Det er hyggelig del af Manhattan, der uden skyskrabere og horder af turister giver dig en fornemmelse af, hvordan New York så ud før i tiden. Gåturen giver dig også mulighed for at samle appetit til de lækkerier, du stadig har i vente.

Donut Tour i New York - Donuts Donut Tour i New York - Donutbutik

De bedste donuts i New York

Der gøres holdt ved to donutbutikker mere, før den guidede tur afsluttes ved The Doughnut Project i West Village. I hver butik får du en smagsprøve på deres bedste donut(s). Du får at se og smage, at hver butik har sin egen stil, og at de har deres egen slags dej og specielle glaze. Jeg fik for eksempel prøvesmagt en croissant-donut, en donut med saltkaramel og chokolade samt en såkaldt everything donut (inspireret af en everything bagel) med forskellige slags frø og kerner.

Erics tip: Smagsprøverne er store, så sørg for ikke at spise for meget inden turen. Hvis du formår at spise alle smagsprøverne op, så vinder du et Champion-klistermærke. På den guidede tur kommer du forbi unikke lokale butikker, som du formentlig ikke så let havde fundet selv. Det er i disse butikker, newyorkerne køber deres donuts! Inden turen kendte jeg ikke til alle butikkerne, og jeg fik tilmed fundet nogle nye favoritsteder. Som en bonus lærer du også noget om byens historie og arkitektur undervejs.

Donut Tour i New York - Doughnut Project Donut Tour i New York - Everything Donut

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis, som du enten kan fremvise på din mobiltelefon eller printe ud.

  • Varighed: 2 timer
  • Afgangssted: 200 Fifth Avenue, foran det gyldne ur
  • Afgangstider: kl. 09.00 og 12.00

Book Donut Tour i New York her

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev