New York Giants billetter 2020

Køb billetter nu
New York Giants billetter

Det er en god idé at købe dine New York Giants tickets online, inden du rejser til New York. Kampe med Giants er nemlig meget populære og bliver altid udsolgt. Det er fantastisk at se en amerikansk fodboldkamp, og det er helt sikkert en oplevelse, der er værd at få med i New York. New York Giants spiller på MetLife Stadium i New Jersey, som ligger blot 30 minutters kørsel fra Midtown Manhattan. Sæsonen for amerikansk fodbold varer fra september til januar. Hvis ikke du kan få fat i billetter til New York Giants, kan du tjekke, om New York Jets spiller en hjemmekamp.

Køb dine New York Giants billetter her

Køb New York Giants billetter nu uden servicegebyrer, og få billetterne tilsendt som e-billetter gratis, eller afhent billetterne gratis

Køb New York Giants billetter

Alle kampe til New York Giants bliver udsolgt, og ventelisten til sæsonbilletter er på hele 15 år! “Billige” New York Giants billetter koster fra omkring 100-130 $ stykket. Du kan tjekke kampoversigten her, hvor du kan søge på den dato, du vil se en kamp. Du kan også se listen over kampe nederst her på siden. Billetterne kan betales med betalingskort og sendes med post til din adresse eller via e-mail. Du kan også hente billetterne i New York. Hvis du ikke kan printe  dine e-billetter ud, kan du tage til billetkontoret nær Times Square.

Det hurtigste  er at købe e-billetter, mens det er smartest at hente alle andre typer (papir)billetter på det lokale kontor. Benytter du dig af en af disse muligheder, sparer du penge på fragt, så jeg anbefaler, du vælger en af dem. Billetterne er 100% garanteret autentiske og leveres til tiden.

Billetterne, der nogle gange sælges med rabat på siden, er fra personer med sæsonbilletter, som ikke selv kan komme til kampen. Når efterspørgslen på billetter er stor, er prisen nogle gange højere end den oprindelige pris.

New York Giants billetter -Kamp New York Giants billetter -BBQ

Hvor skal jeg sidde til en amerikansk fodboldkamp på MetLife Stadium?

Der gælder én regel: Hvis du har New York Giants billetter, er du allerede heldig. MetLife Stadium er stort, men du føler alligevel, at du er tæt på banen. De bedste pladser findes i de områder, jeg har markeret med rødt i oversigten herunder. Hvis de pladser er for dyre, så prøv med pladser længere oppe. Det vigtigste er sådan set bare at skaffe billetter til en kamp!

Køb dine New York Giants tickets her

New York Giants billetter - Metlife oversigt

Praktisk information

Hvordan kommer jeg hen til MetLife Stadium?

Det er nemt at komme til MetLife Stadium med offentlig transport fra Manhattan. Du behøver ikke at bekymre dig om at finde stadion, for du skal bare følge de tusinder af fans, der er på vej i samme retning. Det her er de to bedste måder at komme til stadion med offentlig transport:

1) Tag toget fra Penn Station på 34th Street og 7th Avenue på Manhattan. Køb en billet enten ved skranken eller i automaten til MetLife Stadium. Du skal tage med NJ Transit-toget til Secaucus, New Jersey (turen tager omkring 10 minutter). Her skiftet du til et tog, der kører dig hen til stadion. Turen med det tog tager også omtrent 10 minutter. Du behøver ikke bekymre dig om, hvor præcist du kommer med disse tog, for du kan bare følge mange fans, der skal samme vej. Togene begynder at køre 3 timer inden kickoff og kører, indtil 2 timer efter kampen slutter. Det koster 14 $ per person for en returbillet.

2) Tag Coach USA Express-bussen fra Port Authority Bus Terminal på Manhattan ved 42nd Street og 9th Avenue. Disse busser kører fra 2,5 time inden kickoff, indtil 1 time efter kampen slutter. Det koster 12 $ per person for en returbillet. Bemærk venligst, at der kan være meget travlt efter kampen, selvom alle nok skal komme tilbage til byen i sidste ende.

Hvornår skal jeg tage til kampen?

Hvis du ankommer 1-1,5 time inden kampen, så har du tid nok til at se dig omkring og suge atmosfæren til dig. Se også Erics tip.

Hvordan kommer jeg tilbage til Manhattan?

Tag enten med bus eller tog efter kampen for at komme tilbage til Manhattan (afhængigt af om du har købt en returbillet). Jeg foretrækker at tage toget til MetLife Stadium, men bussen er også et glimrende alternativ.

Erics tip: Det er virkelig en fantastisk oplevelse at se en amerikansk fodboldkamp på MetLife Stadium!  Alt er meget velorganiseret og nyt. Hvis du har chancen for at se en kamp, så gør det! Du kan medbringe et lille kamera, men det er ikke tilladt at medbringe tasker, poser, rygsække, mad, drikkevarer og paraplyer. Sørg for at komme til tiden, da der er et par oplevelser, du bør få med. Inden kampen griller folk på parkeringspladsen, hvilket kaldes tailgating, og det er et ret bizart syn (se billedet herunder). Tag dig også tid til at se dig omkring på stadionet.

New York Giants billetter - Limo New York Giants billetter - Tailgating

Se datoer, og book direkte herunder

Der er ingen tilgængelige billetter i øjeblikket

 

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter