New York Giants billetter 2021-2022

Køb billetter nu
New York Giants billetter
Starter fra 16,00 $

New York Giants tickets er det en god idé at købe online, inden du rejser til New York. Kampe med Giants er nemlig meget populære, og de bliver altid udsolgt. Det er fantastisk at se en amerikansk fodboldkamp, og det er helt sikkert en oplevelse, der er værd at få med i New York. New York Giants spiller på MetLife Stadium i New Jersey, som ligger blot 30 minutters kørsel fra Midtown Manhattan. Sæsonen for amerikansk fodbold varer fra september til januar.

Køb dine New York Giants billetter her

Køb New York Giants billetter

Alle kampe til New York Giants bliver udsolgt, og ventelisten til sæsonbilletter er på hele 15 år! Køb dine New York Giants tickets ved at tjekke kampoversigten her og vælg den dato, du vil til en kamp på. Billetterne kan betales med betalingskort eller PayPal. I de fleste tilfælde er der tale om e-billetter, som du blot fremviser på mobilen ved stadion. Det er ikke muligt at printe disse mobilbilletter ud. Nogle e-billetter er i PDF-format, og dem kan du godt printe ud. Nogle billetter til New York Giants er fysiske, og dem kan du få tilsendt per post.

Det hurtigste  er at købe mobil- eller e-billetter. Jeg anbefaler at vælge en af disse muligheder, så du ikke skal betale porto. Under “Filters” kan du vælge kun at søge efter elektroniske billetter. Du garanteres ægte billetter, og de leveres altid til tiden.

Billetterne, der nogle gange sælges med rabat på siden, er fra personer med sæsonbilletter, som ikke selv kan komme til kampen. Når efterspørgslen på billetter er stor, er prisen nogle gange højere end den oprindelige pris.

Hvis ikke du kan få fat i billetter til New York Giants, kan du tjekke, om New York Jets spiller en hjemmekamp under dit ophold.

New York Giants billetter -Kamp New York Giants billetter - Tailgating

Hvor skal jeg sidde til en amerikansk fodboldkamp på MetLife Stadium?

Der gælder én regel: Hvis du har New York Giants billetter, så er du allerede heldig. MetLife Stadium er stort, men du føler alligevel, at du er tæt på banen. De bedste pladser findes i de områder, jeg har markeret med rødt i oversigten herunder. Hvis de pladser er for dyre, så prøv med pladser længere oppe. Det vigtigste er sådan set bare at skaffe billetter til en kamp!

Køb dine New York Giants billetter her

New York Giants billetter - Metlife oversigt

Praktisk information

Hvordan kommer jeg hen til MetLife Stadium?

Det er nemt at komme til MetLife Stadium med offentlig transport fra Manhattan. Du behøver ikke at bekymre dig om at finde stadion, for du skal bare følge de tusinder af fans, der er på vej i samme retning. Det her er de to bedste måder at tage til stadion med offentlig transport:

1) Tag toget fra Penn Station på 34th Street og 7th Avenue på Manhattan. Køb en billet enten ved skranken eller i automaten til MetLife Stadium. Du skal tage med NJ Transit-toget til Secaucus, New Jersey (turen tager omkring 10 minutter). Her skal du skifte til et tog, der tager dig resten af vejen ud til stadionet. Turen med det tog tager også ca. 10 minutter. Du behøver ikke bekymre dig om, hvor præcist du kommer med disse tog, for du kan bare følge de mange fans, der skal samme vej. Togene begynder at køre 3 timer inden kickoff og kører, indtil 2 timer efter kampen slutter. Det koster 14 $ per person for en returbillet.

2) Tag Coach USA Express-bussen fra Port Authority Bus Terminal på Manhattan ved 42nd Street og 9th Avenue. Disse busser kører fra 2,5 time inden kickoff, indtil 1 time efter kampen slutter. Det koster 12 $ per person for en returbillet. Bemærk, at der kan være meget travlt efter kampen, selvom alle nok skal komme tilbage til byen i sidste ende.

Hvornår skal jeg tage til kampen?

Hvis du ankommer 1-1,5 time inden kampen, så har du tid nok til at se dig omkring og suge atmosfæren til dig. Se også “Erics tip” herunder.

Hvordan kommer jeg tilbage til Manhattan?

Tag enten med bus eller tog efter kampen for at komme tilbage til Manhattan (afhængigt af om du har købt en returbillet). Jeg foretrækker at tage toget til MetLife Stadium, men bussen er også et glimrende alternativ.

Regler ifm. COVID-19

Der er ikke længere krav om negativ coronatest eller bevis på, du er færdigvaccineret mod covid-19.


Erics tip: Det er virkelig en fantastisk oplevelse at se en amerikansk fodboldkamp på MetLife Stadium!  Alt er meget velorganiseret og nyt. Hvis du har chancen for at se en kamp, så gør det! Du må medbringe et lille kamera, men det er ikke tilladt at medbringe tasker, poser, rygsække, mad, drikkevarer og paraplyer. Sørg for at komme til tiden, da der er et par oplevelser, du bør få med. Inden kampen griller folk på parkeringspladsen, hvilket kaldes tailgating, og det er et ret bizart syn. Tag dig også tid til at se dig omkring på stadion.

Se datoer, og book direkte herunder

Hvad koster det at tage til en Giants kamp?

New York Giants billetter koster fra $ 16,00

Kan jeg købe billetter på MetLife Stadium?

Jeg anbefaler at købe billetter online på forhånd. Læs her hvorfor.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter