Ting at lave i New York i weekenden

Månedens højdepunkt

Den perfekte vinterdag i New York

Den perfekte vinterdag i New York Ovenpå en frisk gåtur i Central Park er det rart at komme inden døre på et af de berømte museer i nærheden.
Er du på udkig efter ting at lave i New York i weekenden? Så tag et kig længere nede på siden, hvor du kan se en oversigt over events og aktiviteter i New York denne weekend. Du kan for eksempel tage til en sportskamp. Stort set hver eneste weekend året igennem spilles der kampe inden for en række forskellige sportsgrene, og atmosfæren på byens stadioner er altid i top. Har du lyst til at tage til en koncert? Så er der et stort udvalg af koncerter at vælge mellem i New York. Se de største stjerner live i Madison Square Garden, Carnegie Hall eller Barclays Centre i Brooklyn. Det er selvfølgelig også vigtigt at vide, om du er i New York på en vigtig dag, som f.eks. National Pizza Day eller National Burger Day! I oversigten herunder kan du se alle events i den kommende weekend.

Se en Broadway-musical

Det er et must at se en Broadway-musical på en tur til New York. Om lørdagen og søndagen er der både mulighed for at se en forestilling om eftermiddagen (matine) og om aftenen. Se et klassisk show, der er blevet spillet på Broadway gennem mange år, eller vælg en af de nye musicals, og nyd en moderne fortælling med imponerende kulisser. Har du lyst til en tur i byen, og er du på udkig efter New Yorks bedste steder at gå ud, så er Rooftop Bar Tour om fredagen lige noget for dig. Lørdagen er den perfekte dag til at se et show af en eller anden slags, og snuppe en drink bagefter. Du kan selvfølgelig også vælge at runde lørdagen af tidligt, og tage tidligt afsted søndag morgen på en guidet gospeltur i Harlem.

Weekendkalender for New York

Som du sikkert allerede ved, så er der altid noget at lave i New York City. Det er jo ikke for ingenting, den kaldes byen, der aldrig sover! Tag et kig på kalenderen nedenfor, og se, hvad der sker i storbyen under dit ophold. Her har jeg samlet de bedste events og aktiviteter fredag, lørdag og søndag, så du har en praktisk oversigt over ting at lave i New York i weekenden. Du kan købe billetter direkte, nemt og sikkert, ved at klikke på linkene. Hvis du leder efter ting at lave i New York i løbet af hele ugen, så tjek denne kalender med events.

Ugentlige events i New York i februar 2023

Find events
9 - 15 feb
New York Fashion Week
Tag til dette eksklusive event i New York, og se imponerende kreationer fra fantastiske designere fra første række.
10 feb
fredag
Hyggeligt jazz-cruise
Tilbring en aften på vandet akkompagneret af et live jazzband. Nyd din inkluderede drink, mens du sejler forbi Frihedsgudinden og Manhattans oplyste skyline. Yachten er indrettet i 1920’er-stil og danner den perfekte ramme om en romantisk aften.
10 feb
fredag
New York Rangers vs. Seattle Kraken
Starttid: 19:00 | Ishockey | Starter fra $126.00
10 feb
fredag
Forskellige Broadway-shows
Starttid(er): 19:00, 20:00 | Starter fra $74.93
11 feb
lørdag
Forskellige Broadway-shows
Starttid(er): 11:00, 13:00, 14:00, 14:30, 16:30, 19:00, 20:00 | Starter fra $74.93
11 feb
lørdag
Brooklyn Nets vs. Philadelphia 76ers
Starttid: 18:00 | Basketball | Starter fra $76.00
11 feb
lørdag
New York Knicks vs. Utah Jazz
Starttid: 19:30 | Basketball | Starter fra $116.00
11 feb
lørdag
Marc Anthony
Starttid: 20:00 | Koncerter | Starter fra $86.00
12 feb
søndag
Gratis nyhedsbrev om New York
Hver anden søndag sender jeg mit nyhedsbrev. Hold dig opdateret, omkring hvad der sker i New York. Klik på “mere info” for at tilmelde dig.
12 feb
søndag
Super Bowl
57. udgave af Superbowl bliver spillet i Glendale i Arizona. Find en sportsbar at se kampen på her.
12 feb
søndag
Privat guidet tur
Så tag på en privat guidet tur med en supergod New York-guide. Det er en god måde at få meget at se på i løbet af ret kort tid, og så kan turen skræddersys efter dine ønsker.
12 feb
søndag
Kinesisk nytår: parade og festival
Se farverige paradevogne, dragedansere og artister. Paraden starter klokken 13.00 i Little Italy, og går gennem de største gader i Chinatown og Bowery. Gratis adgang.
12 feb
søndag
Gospel om søndagen
Oplev autentisk gospelmusik i en af Harlems kirker. Denne guidede tur kan du også komme på om onsdagen.
12 feb
søndag
Forskellige Broadway-shows
Starttid(er): 12:00, 13:00, 14:00, 15:00, 18:30, 19:00, 19:30 | Starter fra $74.93
12 feb
søndag
The Harlem Globetrotters
Starttid: 13:00 | Sport | Starter fra $70.00
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev