Ting at lave i New York i weekenden

Månedens højdepunkt
Løb på skøjter i New York
Løb på skøjter i New York
Tag til en af New Yorks skøjtebaner for en sjov vinterdag på isen.

Er du på udkig efter ting at lave i New York i weekenden? Så tag et kig længere nede på siden, hvor du kan se en oversigt over events og aktiviteter i New York denne weekend. Du kan for eksempel tage til en sportskamp. Stort set hver eneste weekend året igennem spilles der kampe inden for en række forskellige sportsgrene, og atmosfæren på byens stadioner er altid i top. Har du lyst til at tage til en koncert? Så er der et stort udvalg af koncerter at vælge mellem i New York. Se de største stjerner live i Madison Square Garden, Carnegie Hall eller Barclays Centre i Brooklyn. Det er selvfølgelig også vigtigt at vide, om du er i New York på en vigtig dag, som f.eks. National Pizza Day eller National Burger Day! I oversigten herunder kan du se alle events i den kommende weekend.

Se en Broadway-musical

Det er et must at se en Broadway-musical på en tur til New York. Om lørdagen og søndagen er der både mulighed for at se en forestilling om eftermiddagen (matine) og om aftenen. Se et klassisk show, der er blevet spillet på Broadway gennem mange år, eller vælg en af de nye musicals, og nyd en moderne fortælling med imponerende kulisser. Har du lyst til en tur i byen, og er du på udkig efter New Yorks bedste steder at gå ud, så er Nightclub Experience om lørdagen lige noget for dig. Du kan selvfølgelig også vælge at runde lørdagen af tidligt, og tage tidligt afsted søndag morgen på en guidet gospeltur i Harlem.

Weekendkalender for New York

Som du sikkert allerede ved, så er der altid noget at lave i New York City. Det er jo ikke for ingenting, den kaldes byen, der aldrig sover! Tag et kig på kalenderen nedenfor, og se, hvad der sker i storbyen under dit ophold. Her har jeg samlet de bedste events og aktiviteter fredag, lørdag og søndag, så du har en praktisk oversigt over ting at lave i New York i weekenden. Du kan købe billetter direkte, nemt og sikkert, ved at klikke på linkene. Hvis du leder efter ting at lave i New York i løbet af hele ugen, så tjek denne kalender med events.

Ugentlige events i New York i januar 2021

Find events
11 - 17 jan
Se Met Opera online
New York Metropolitan Opera streamer gratis forestillinger. Tjek programmet, og se en ny operaforestilling hver dag!
17 jan
søndag
Gospel om søndagen
Oplev autentisk gospelmusik i en af Harlems kirker. Denne guidede tur kan du også komme på om onsdagen.
17 jan
søndag
Gratis nyhedsbrev om New York
Hver anden søndag sender jeg mit nyhedsbrev. Hold dig opdateret, omkring hvad der sker i New York. Klik på “mere info” for at tilmelde dig.
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter