Vilkår og betingelser

Brugervilkår
New York Media Group B.V.
Sidst opdateret: juli 2019

Velkommen til NewYorkCity.dk. New York Media Group B.V. (driver forretning under navnet NewYorkCity.dk –  herefter refereret til som “NYMG”) tilbyder en online platform, hvor du kan planlægge din rejse til og dit ophold i New York City. Du kan finde information og booke relevante ture, billetter og tjenester (“produkter” og “MetroCards”) fra tredjeparter med tilknytning til New York City. Disse brugervilkår (“vilkår”) gælder for forholdet mellem NYMG og dets brugere (“brugere”) for enhver brug af websitet www.NewYorkCity.dk (“websitet”), mobilappen Eric’s New York (“appen”) og (køb af) tjenester eller produkter udbudt af NYMG og via tredjepartsleverandører. NYMG tilbyder brug af websitet og appen og deres tjenester og produkter under forudsætning af, at brugeren accepterer disse vilkår.

Definitioner

1.1. NYMG: New York Media Group B.V., er et aktieselskab grundlagt i henhold til hollandsk lovgivning. Firmaet er registreret hos det hollandske handelskammer under registreringsnummer 53135733. Firmaets registrerede kontor er på Stadhouderskade 14D,1054 ES Amsterdam, Holland. NYMG refereres også til som “vi”, “os”, “vores” og “NewYorkCity.dk”.
1.2. Bruger: En privatperson eller juridisk person, der anvender websitet, appen eller (køber) tjenester eller produkter udbudt af os. Refereres også til som “dig”.
1.3. Platform: websitet https://www.NewYorkCity.dk og appen Eric’s New York med information om New York City.
1.4. Produkter: En række ture, billetter og tjenester gjort tilgængelige af tredjepartsleverandører med tilknytning til New York City.
1.5. MetroCard: Et kort, der bruges som betalingsmiddel til transport med New York City Subway og New York City Transit-busser.

2. BRUG AF VORES WEBSITE OG APP

2.1. Hvis du vil benytte vores app, skal du downloade og installere vores app. Du kan ikke oprette en personlig konto.
2.2. Hvis du vil benytte vores website, skal du blot gå ind på https://www.NewYorkCity.dk.  Du kan ikke oprette en personlig konto.
2.3. Ved at bruge websitet og appen erklærer du, at du er minimum 16 år gammel. Hvis du er under 16 år skal du have samtykke fra en forælder (eller samtykke fra en værge) for at anvende vores website eller app.
2.4. Aftalevilkårene med brugerens respektive mobilnetudbyder (“Mobiludbyder“) gælder fortsat, når websitet eller appen anvendes. Som resultat deraf kan brugeren blive opkrævet betaling af mobiludbyderen for adgang til netværksforbindelsestjenester for hele varigheden af forbindelsen, på grund af brugen af websitet eller appen, eller eventuelle tredjepartsafgifter som kan opstå.
2.5. Som vilkår for at bruge websitet eller appen godkender du, at du ikke opgiver information, data eller indhold til os eller platformen (eller via platformen), der er forkerte, unøjagtige, ufuldstændige eller som er i strid med love og regler. Derudover godkende du at du:

a) ikke går ind på ikke-offentlige/sikre områder af platformen;
b) ikke sender virus, orme, junkmail, spam, kædebreve, uopfordrede tilbud eller annoncer af enhver slags og med ethvert formål; og
c) ikke undersøger, scanner eller tester platformen eller et andet relateret system eller netværk, eller overtræder sikkerheden eller autenticiten.

2.6. Hvis NYMG mistænker, at du ikke overholder disse vilkår eller en aftale med NYMG, kan vi nægte dig umiddelbar tilgang til platformen (permanent).

3. Produkter

3.1. NYMG tilbyder to typer produkter; de der leveres af tredjeparter såsom et særligt arrangement, tur eller billetter til en forestilling specificeret af en dato, og MetroCards der sælges direkte via vores website og app. For alle andre produkter tilgængelige via et hyperlink se afsnittet: (10) Links til tredjepart-websites”.
3.2. NYMG er ikke et rejseselskab og udbyder ikke egne rundvisninger, ekskursioner, transporttjenester, overnatningssteder eller andre rejserelaterede oplevelser. NYMG viser kun produktinformation og oplevelser udbudt af tredjepartsleverandører og gør det muligt for kunder at foretage reservationer hos disse leverandører. Det indebærer eller udgør ikke NYMG-sponsorering eller godkendelse af tredjepartsleverandører eller nogen tilknytning mellem NYMG og tredjepartsleverandører.
3.3. MetroCard er eksplicit udpeget som udbudt af NYMG.
3.4. Hvis brugeren giver NYMG bestemt information, såsom afgangsdato eller datoer for opholdet, kan NYMG antage, at denne information er korrekt og viser produkter baseret på denne information.
3.5. Et køb af et produkt indgås, når brugeren betaler prisen, der er specificeret for produktet, og denne betaling er modtaget af NYMG.
3.6. Alle andre produkter fra NYMG (produkter der ikke er angivet som sådanne på websitet eller i appen) er ikke bindende, medmindre andet er skriftligt aftalt.
3.7. Produkter, der omdirigerer brugeren til et tredjeparts website ved hjælp af et hyperlink, er lavet af en tredjepart. Tydlige fejl eller mangler angående produkter binder ikke NYMG eller tredjepart. Se afsnittet “Links tredjepart-websites” nedenfor for yderligere information.

4. PRIVATE TURGUIDER

4.1. NYMG tilbyder information og giver kunder mulighed for at foretage reservationer med private turguider. Disse private turguider er ikke agenter for eller tilknyttede NYMG. Der foretages ingen baggrundstjek af de private turguider, Brugen af private turguider er på egen risiko. Brugere er ansvarlige for at arbejde direkte med den pågældende private turguide angående skema, mødetid /sted og specifikke betalingsbetingelser. Brugere indgår en aftale med den private turguide, som omfattes af vilkårene og retningslinjerne for disse guider.

5. GAVEKORT

5.1. NYMG-gavekort fås via websitet NewYorkCity.dk. Alle handler er bindende. Gavekort er ikke refunderbare. NYMG er ikke ansvarlige for stjålne eller mistede gavekort. NYMG-gavekort er gyldige i et (1) år fra købsdatoen. Hvis varerne, du bestiller, har en større værdi end dit gavekort, så kan du betale det resterende beløb med et kredit- eller debetkort.

6. PRISER

6.1. Priserne listet på websitet og i appen er per person, medmindre andet er specificeret.
6.2. I priserne indgår alt, medmindre andet er specificeret.

7. BETALING

7.1. Alle betalinger skal foretages på forhånd, medmindre NYMG indikerer, at brugeren kan foretage den relevante betaling, efter produktet eller tjenesten er modtaget. Mulige betalingsmuligheder vises på websitet eller i appen og inkluderer for eksempel MasterCard, Visa og PayPal.

8. ÆNDRING OG ANNULLERING AF BOOKINGER

8.1. Alle ændringer og annulleringer af produkter med en specifik dato skal varsles via e-mail på eric@newyorkcity.dk.
8.2. Ved booking af billet til visse arrangementer og forestillinger gennem websitet kan brugeren vælge en “fleksibel billet”. Den mulighed garanterer, at ændringer i eller annullering af bookingen er gratis indtil ti (10) dage inden arrangementet. For at gøre brug af denne mulighed skal forespørgslen på ændring eller annullering være modtaget inden ti (10) dage inden arrangementet. Hvis brugeren sender forespørgslen mindre end ti (10) dage inden datoen for arrangementet, kan brugeren blive opkrævet et gebyr.
8.3. Når en bruger anmoder om annullering med valgmuligheden “fleksibel billet”, så får brugeren fuld refusion minus gebyret for “fleksibel billet”.
8.4. Valgmuligheden “Fleksibel billet” dækker ikke (i) i valutakursforskelle og (ii) prisforhøjelser efter købet er foretaget.
8.5. Det er ikke muligt at ændre, modificere eller annullere bestillinger til New York City Ballet (“NYCB”), Cirque du Soleil, Radio City Christmas Spectacular samt seværdigheder/rabatkort købt i kombination med MetroCards.
8.6. For modifikationer eller datoændringer af et eksisterende særligt arrangement eller billet til en forestilling uden “fleksibel billet” bliver brugeren opkrævet et gebyr.
8.7. Produkter såsom guidede ture kan ændres eller annulleres inden for ti (10) dage, inden datoen for arrangementet gratis. Hvis brugeren sender forespørgslen mindre end ti (10) dage inden datoen for arrangementer, så kan brugeren blive opkrævet et ekstra gebyr.
8.8. Forespørgsler vedrørende datoændringer og modifikationer er afhængige af tilgængelighed hos vores leverandører og/eller tjenesteudbydere; NYMG kan ikke garantere, at de ønskede datoændringer kan lade sig gøre.
8.9. Der er ingen refusion tilgængelig, når en tur, forestilling eller særligt arrangement har fundet sted.
8.10. Nogle gange kan vores leverandører ændre priser, (tur)datoer, indhold eller andre produktdetaljer. Som resultat deraf har NYMG ret til at annullere, ændre eller udskifte enhver tjeneste, tur, billet eller produkt, som brugeren har bestilt til enhver tid, af en hvilken som helst grund.
8.11. Såfremt der efter dit køb føjes en ny attraktion (f.eks. et museum) eller tur til valgmulighederne med et rabatkort, så har du ret til at vælge denne nye mulighed. Fjernes en attraktion eller tur fra valgmulighederne efter dit køb, så har du ikke ret til at vælge denne, men i stedet kan du vælge en anden attraktion. Det er ikke muligt at få hverken en delvis eller fuld refusion, ifald en attraktion ikke længere tilbydes med det købte rabatkort.
8.12. Det er ikke muligt at få refusion eller anden kompensation for eventuelt overskydende attraktioner på rabatkort.
8.13. Ifald et rabatkort ikke virker ved en attraktion eller tur grundet en (teknisk) fejl, så kan du modtage en refusion på maksimalt: Rabatkortets pris divideret med antal valgte attraktioner ganget med antal missede attraktioner. Dette beløb kan ikke overstige beløbet, du har betalt for selve rabatkortet.

9. RETURNERING AF METROCARD

9.1. En bruger, der er en individuel privatperson, har ret til at returnere MetroCards inden for 14 (fjorten) dage, fra dagen hvor produkterne er modtaget.
9.2 Brugeren skal informere os om returneringen af MetroCard(s) inden for fortrydelsesfristen ved at sende en e-mail til eric@newyorkcity.dk. Du kan sende MetroCards til adressen, der står nederst i disse vilkår. Du skal selv betale returomkostningerne. Vi sender dig en bekræftelse på din anmodning så hurtigt som muligt men i hvert fald inden 5 dage. Vi refunderer dig, inden for 14 (fjorten) dage efter vi har modtaget dit/dine MetroCard(s). Du er ansvarlig for afskrivning af dit/dine MetroCard(s), hvis du har gjort noget med dit/dine MetroCard(s), mens du havde fortrydelsesret, som ikke var nødvendigt for at vurdere købet. Refusionen udregnes på følgende måde: Den fulde pris brugeren har betalt plus standard forsendelsesomkostninger minus eventuelle tjenester vi allerede har udført i forbindelse med din særlige forespørgsel. Refusionen inkluderer også refundering af standard forsendelsesomkostninger og andre (administrative) gebyrer, når disse er blevet opkrævet. Såfremt en ordre delvist returneres, refunderes det beløb de tilsendte varer er værd, og forsendelsesomkostningerne refunderes ikke.
9.3. For MetroCards købt i kombination med en seværdighed eller et rabatkort, se venligst de specifikke vilkår og betingelser for levering og returnering her.

10. LINKS TIL TREDJEPART-WEBSITES

10.1. Brugeren kan indgå en aftale med tredjeparter på tredjepart-websites, som er underlagt vilkår og retningslinjer hos disse tredjeparter. Tredjeparters tilbud er kun gjort tilgængelige af NYMG: Det betyder, at NYMG ikke er ansvarlig for (indholdet af) tilbud fra tredjeparter.
10.2. Brugeren anerkender at NYMG ikke har eller får nogen del af aftalen, der er indgået mellem brugeren og tredjeparten, efter brugeren benytter henvisningen til tredjeparten via websitet eller appen. NYMG er ikke ansvarlig for aftalen, der er indgået mellem brugeren og tredjeparten.

11. INFORMATION OM WEBSITE OG APP, ANSVARSFRASKRIVELSE FOR GARANTIER

11.1. Information om New York City på websitet og i appen er sammensat med stor omhu. Informationen er blot til orientering og er ikke råd. I det omfang lovgivningen tillader det, fralægger NYMG alle underforståede garantier vedrørende oplysningerne fra websitet og appen. Information på websitet og i appen er givet “som det er” og “som tilgængeligt” uden nogen form for garanti.
11.2 Brugeren forstår, at oplysningerne om de produkter og tjenester, der tilbydes af tredjeparter på websitet og i appen, er fra tredjeparter og ikke er udarbejdet eller foreslået af NYMG (se også artikel 3 og 10 angående dette). Denne information tilbydes derfor uden garanti eller påstand om nøjagtighed. Det betyder også, at hvis oplysninger om et tredjepartsprodukt eller -tjeneste på websitet og i appen adskiller sig fra oplysninger på tredjeparts-websitet, så skal oplysningerne på tredjeparts-websitet betragtes som nøjagtige.
11.3. NYMG er ikke ansvarlig for:

a) informationen om New York City, der er til rådighed på websitet og i appen, eller eventuelle skader brugeren pådrager sig som følge deraf;
b) at de (hyper)links, der er tilgængelige på websitet eller i appen fungerer korrekt;
c) ethvert valg eller køb foretaget af brugeren baseret på informationen om New York City, der er til rådighed på websitet eller i appen.
Brugere er eneansvarlige for deres interaktioner med tredjeparter, som de har fundet gennem platformen eller med andre brugere af websitet eller appen.

11.4 NYMG vil gøre en rimelig indsats for at opdatere informationen på websitet eller i appen (om New York City) regelmæssigt for at give så præcist et billede som muligt af information, produkter og tjenester fra tredjeparter. NYMG er ikke ansvarlig for opdateringer, support eller vedligeholdelse med hensyn til information på websitet eller i appen.

12. VORES NYHEDSBREV

12.1. For at modtage vores nyhedsbrev, skal du opgive din e-mailadresse til os via den relevante formular på vores website eller app.
12.2. Ved at give os din e-mailadresse gennem den relevante formular giver du dit samtykke til regelmæssigt at modtage vores nyhedsbrev.
12.3. Brugere har ret til at afmelde nyhedsbrevet til enhver tid. For at benytte dig af retten til at afmelde nyhedsbrevet, informer os da venligst via eric@newyorkcity.dk, eller klik på den relevante knap, som findes i ethvert nyhedsbrev. Vi sender dig en bekræftelse på din afmeldelse så hurtigt som muligt og i hvert fald inden 5 dage.

13. PRIVATLIV

Vi respekterer dit privatliv og overholder EU’s databekyttelsesforordring (GDPR). Når du benytter vores platform, indsamler vi visse personlige data fra dig. I vores privatlivspolitik kan du læse, hvilke personlige data vi indsamler og til hvilke formål .Du finder vores privatlivspolitik her.

14. IMMATERIALRET

14.1. Bortset fra (hyper)links til tredjepart-websitet og trods tredjepartsrettigheder (hos for eksempel producenter af produkter) er NYMG den eneste ejer af alle immaterialrettigheder, der indgår i og vedrører (alt indhold tilgængeligt via) websitet, appen og deres tjenester eller produkter såsom – men ikke begrænset til – patenter, patentansøgninger, varemærker, varemærkeansøgninger, databaserettigheder, service marks, firmanavne, ophavsret, forretningshemmeligheder, licenser, domænenavne, knowhow, ejendomsrettigheder, fotografier og processer (“Immaterialrettigheder”).
14.2. . Bortset fra (hyper)links til tredjepart-websites og trods tredjepartsrettigheder, giver NYMG sine brugere en ikke-overførbar, ikke-eksklusiv, ikke-underlicenserbar, royaltyfri og tilbagekaldelig licens beregnet til personlig og ikke-kommerciel brug af websitet og appen. Brugeren har ikke tilladelse til at tilgå indholdet på websitet eller i appen til andre formål såsom salg eller distribution af websitet og appens indhold.
14.3. Licensen indebærer for eksempel, at brugere – med hensyn til vores website og app og indholdet, der er gjort tilgængeligt gennem dem – ikke vil og heller ikke vil tillade tredjeparter at (i) lave og distribuere kopier (ii) forsøge at sælge, distribuere, kopiere, leje, underlicensere, låne, fusionere, reproducere, ændre, modificere, foretage reverse engineering, demontere, dekompilere, overføre, udveksle, oversætte, hacke, omdele, skade eller misbruge; eller (iii) skabe afledte værker af nogen som helst art.

15. WEBSITET OG APPENS TILGÆNGELIGHED, ANSVARSFRASKRIVELSE FOR GARANTIER

15.1. Websitet og appen er tilgængelig på pc’er, tablets og smartphones. NYMG vil gøre en rimelig indsats for at gøre websitet og appen tilgængelig til enhver tid. Brugeren anerkender imidlertid, at websitet og appen stilles til rådighed via internettet og mobilnet, og derfor kan websitet og appens kvaliteten og tilgængelighed være påvirket af faktorer uden for NYMG’s kontrol.
15.2. NYMG påtager sig intet ansvar for websitet eller appens utilgængelighed, eller besvær med eller manglende evne til at at downloade eller få adgang til indhold, eller enhver anden fejl i kommunikationssystemet, der kan resultere i at websitet eller appen ikke er tilgængelig.
15.3. NYMG er ikke ansvarlig for support eller vedligeholdelse med hensyn til websitet og appen. NYMG kan – efter eget skøn – opdatere, ændre eller tilpasse websitet eller appen og deres funktionalitet fra tid til anden for at forbedre din brugeroplevelse. Det kan medføre nedetid, som NYMG ikke er ansvarlig for i henhold til artikel 11.2.
15.4 I det omfang gældende lovgivning tillader det, frasiger NYMG sig hermed alle underforståede garantier for tilgængeligheden af websitet og appen. Websitet og appen stilles til rådighed “som de er” og “som tilgængelige” uden nogen form for garanti.

16. ANSVAR

16.1 Intet i disse vilkår udelukker eller begrænser NYMG’s ansvar, når det ikke kan udelukkes eller begrænses i henhold til gældende lovgivning.
16.2. Tredjepartsudbydere og private turguider, der stilles til rådighed via produkter eller tjenester på websitet eller i appen er uafhængige entreprenører og ikke tilknyttede eller ansatte i NYMG. NYMG er ikke ansvarlig for handlinger, fejl, udeladelser, repræsentationer, garantier, overtrædelser, uagtsomheder eller forseelser begået af sådanne udbydere eller private turguider, eller for for personskade, død, ejendomsskade eller andre skader eller udgifter, der opstår som følge deraf eller som på anden måde opstår i forbindelse med din bestilling af et produkt eller tjeneste eller din brug af et produkt eller tjeneste.
16.3. NYMG har intet ansvar og vil ikke foretage nogen refusion i tilfælde af forsinkelse, strejke, force majeure eller andre årsager uden for vores direkte kontrol, og vi har ikke noget ansvar for yderligere udgifter, udeladelser, forsinkelser, omdirigeringer eller handlinger, som udføres af en regering eller myndighed.
16.4. NYMG er ikke ansvarlig for nogen (direkte eller indirekte) skader forårsaget på grund af brugen af websitet eller appen eller det indhold, der er tilgængeligt derpå. For eksempel er NYMG ikke ansvarlig for:

a) udførelsen af aftaler mellem dig og tredjeparter hvis udbud af produkter og tjenester er knyttet til websitet eller appen;
b) utilgængelighed (til en bestemt pris) af produkter eller tjenester leveret af tredjeparter, der er knyttet til websitet eller appen, og forhindrer brugeren i at købe et produkt eller en tjeneste;
c) at de (hyper)links, der stilles til rådighed på websitet eller i appen fungerer korrekt;
d) situationen, hvor brugerens enhed bliver stjålet, og en tredjepart efterfølgende benytter websitet eller appen med brugerens enhed;
e) eventuelle skader eller ændringer i brugerens udstyr herunder, men ikke begrænset til, computerudstyr eller en håndholdt enhed på grund af installation eller brug af websitet eller appen;
f) en manglende opfyldelse af nogen af NYMG’s forpligtelser i henhold til disse vilkår eller en aftale, hvor en sådan fejl skyldes begivenheder der ligger uden for NYMG’s rimelige kontrol.

17. ERSTATNING

17.1. Brugere vil erstatte, forsvare og holde NYMG skadesløs fra og mod alle forpligtelser, skader og omkostninger (herunder sagsomkostninger og rimelige advokatsalærer) som følge af tredjeparts krav angående:

a) enhver skade forårsaget af brugeradfærd i forbindelse med brugen af vores website eller app; og
b) brugerens brud på disse vilkår, enhver aftale med NYMG eller overtrædelse af gældende love, regler eller ordre.

18. DIVERSE

18.1. NYMG forbeholder sig retten til at ændre disse vilkår. Når vi foretager ændringer i disse vilkår, får brugeren besked via nyhedsbrevet (såfremt brugeren har opgivet sin e-mailadresse til dette formål), og vi skriver en meddelelse om det på websitet sammen med de opdaterede vilkår. Ved at fortsætte med at bruge appen eller websitet anerkender du den nyeste version af disse vilkår.
18.2. Hvis vi ikke håndhæver (dele af) disse vilkår, kan det ikke fortolkes som samtykke eller frafald af retten til at håndhæve dem på et senere tidspunkt eller mod en anden bruger.
18.3. Brugeren kan ikke overføre rettigheder og forpligtelser fra en aftale med NYMG eller disse vilkår til tredjeparter.

19. VILKÅRENES UAFHÆNGIGHED

19.1. Invaliditet eller manglende håndhævelse af enhver bestemmelse i disse vilkår eller en aftale med NYMG skal ikke påvirke gyldigheden eller håndhævelsen af en anden bestemmelse i disse vilkår eller i aftalen. Enhver sådan ugyldig eller manglende håndhævelse skal erstattes eller anses for at være blevet erstattet af en bestemmelse, som anses for gyldig og mulig at håndhæve, og fortolkningen skal være så tæt på den ugyldige bestemmelses hensigt som muligt.

20. GÆLDENDE LOV OG JURISDIKTION

20.1. Disse vilkår skal reguleres af og fortolkes i overensstemmelse med hollandsk lovgivning.
20.2. Medmindre andet er fastsat i obligatorisk lovgivning skal alle tvister, der opstår af eller i forbindelse med aftaler med NYMG eller disse vilkår, udelukkende forelægges for den kompetente ret i Amsterdam, Holland, medmindre tvisten kan afklares på en mindelig måde.

21. KLAGER, KOMMENTARER OG FORSLAG

21.1. NYMG bestræber sig på at give dig en optimal service. Hvis du har en klage, kommentar eller forslag, kan du kontakte os på eric@newyorkcity.dk. Venligst opgiv dine kontaktoplysninger og en klar beskrivelse og begrundelse for din klage. Klager bliver almindeligvis behandlet inden for 5 dage. Du kan også klage her.

NEW YORK MEDIA GROUP B.V., driver forretning under navner NEWYORKCITY.DK
Stadhouderskade 14D
1054 ES Amsterdam
The Netherlands

Handelskammer (“Kamer van Koophandel”) nummer: 53135733

Momsnummer: NL850762261B01

Tlf.: +31 20 486 4734

E-mail: eric@newyorkcity.dk

 

 

 

Standardfortrydelsesformular

Udfyld og returner kun denne formular, hvis du ønsker at returnere en vare/varer.

Til New York Media Group B.V., driver forretning under navnet NewYorkCity.dk
Stadhouderskade 14D
1054 ES Amsterdam
The Netherlands

eric@newyorkcity.dk

 

Jeg/Vi(*) giver hermed besked om, at jeg/vi(*) gerne vil returnere min/vores(*) bestilling af følgende:

Bestilt den(*)/Modtaget den(*),

Navn på forbruger(e),

Adresse til forbruger(e)

Underskrift fra forbruger(e)

[kun hvis denne formular er på papir]

Dato

(*) Slet det der ikke er relevant.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev