New York City FC billetter 2021

Køb billetter nu
New York City FC billetter

New York City FC er New Yorks andet professionelle fodboldhold (New York Red Bulls var det første). Klubben blev grundlagt i 2013 af den engelske Premier League-klub Manchester City FC og baseballholdet New York Yankees. De spiller i Major League Soccer, der er USA’s mest berømte fodboldliga. Nogle af deres spillere, såsom David Villa, er store navne inden for fodbold. New York City Football Club har ikke deres eget stadion, og derfor bruger de i øjeblikket Yankee Stadium i The Bronx.

Køb dine New York City FC billetter her

Fodboldens rødder i USA

Selvom fodbold ikke regnes for meget i USA, er det bestemt værd at købe New York City FC tickets. Amerikanerne er entusiastiske fans, og selv denne relativt nye klub har allerede loyale følgere. Vidste du, at deres klubfarver er himmelblå som Manchester Citys, marineblå som The Yankees’ og orange som en hyldest til New Yorks hollandske rødder?

New York City FC billetter

Prisen for New York City FC billetter varierer fra omkring 30 til 300 $. Pladserne bag målene er oftest billigere, men husk på, at du har et begrænset udsyn over banen herfra. Klik her for at se en kampoversigt, eller se listen nederst på denne side. Billetterne kan betales med betalingskort eller PayPal. Du modtager mobilbilletter, der ikke kan printes ud, men blot skal fremvises på mobilen. Du garanteres autentiske billetter, som leveres til tiden.

Billetterne på siden er fra personer med sæsonbilletter, som ikke selv kan komme til kampen. Derfor sælges de nogle gange med rabat. Hvis de øvrige billetter er udsolgt, vil disse billetter derimod stige i pris. Derfor kan billetterne ende med at koste mere, end de oprindeligt gjorde.

Hvis der ikke er en kamp med Red Bulls under dit ophold, så kan du tjekke om Red Bulls spiller i stedet.

Erics tip: Vil du sidde blandt de mest energiske publikummer, skal du lede efter billetter i “supporters section” (sektion 235 til 238). Foretrækker du en roligere plads, eller tager du til kampen med børn, vil jeg anbefale dig at købe billetter i en anden sektion. Billetter i 100-sektionen på stadionets langsider er et godt valg. Eftersom Yankee Stadium er bygget til baseballkampe, er nogle af pladserne ikke særligt gode til en fodboldkamp. Der er dog god udsigt til banen fra alle pladser på langsiden.

New York City FC billetter - Yankee Stadium New York City FC billetter - Fodboldkamp

Tag til en New York City FC kamp

New Yorks fodboldsæson varer hvert år fra begyndelsen af marts til slutningen af oktober. New York City FC spiller sine kampe på Yankee Stadium i Bronx. Du kan let komme til stadionet fra Manhattan. Jeg anbefaler, at du ankommer mindst 30-60 minutter inden kampen. Det giver dig nemlig fin tid til at finde din plads og til at se nogle af de ting, der foregår inden kampen. Kommer du tidligt, har du også tid til at se dig omkring på stadion. Besøg Monument Park, som er en hyldest til tidligere Yankee-spillere, og hvorfra du har en fantastisk udsigt over banen. Monument Park ligger nedenunder storskærmen, og den er åben indtil 45 minutter inden kampstart.

Køb dine New York City FC tickets nuNew York City FC billetter - Yankee Stadium oversigt

Hvordan kommer jeg til Yankee Stadium?

Du kan let komme til Yankee Stadium med subway. Yankee Stadium ligger overfor subway-stationen 161 Street, og subway-linje 4 kører dig direkte derhen. Du kan også tage linje B eller D, men de stopper ikke altid ved den station. Spørg derfor en newyorker, om der stoppes ved 161 Street, hvis du vil med en af dem. Alle subway-linjerne løber gennem hele Manhattan, og du kan derfor stige på hvor som helst.

Se datoer, og book direkte herunder

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter