New York City FC billetter 2024

New York City FC billetter
Starter fra 101.00 kr.

New York City FC er New Yorks andet professionelle fodboldhold (New York Red Bulls var det første). De spiller i Major League Soccer, der er USA’s mest berømte fodboldliga. Nogle af deres (tidligere) spillere, såsom David Villa, Frank Lampard og Andrea Pirlo er store navne inden for fodbold. New York City Football Club har ikke deres eget stadion, og derfor bruger de i øjeblikket Yankee Stadium i The Bronx. Fodboldsæsonen i New York varer fra starten af marts til slutningen af oktober hvert år. MLS fodboldsæsonen i New York løber hvert år fra begyndelsen af marts til slutningen af oktober.

Køb dine New York City FC billetter her

Contents

New York City FC billetter

Prisen for New York City FC billetter varierer fra omkring 30 til 300 $. Pladserne bag målene er oftest billigere, men husk på, at du har et begrænset udsyn over banen herfra. Vælg datoen du vil se en fodboldkamp på, eller kig i oversigten nedenfor. Billetterne kan betales med betalingskort. Du modtager mobilbilletter, der ikke kan printes ud, men blot skal fremvises på mobilen. Du garanteres autentiske billetter, som leveres til tiden.

Billetterne på siden er fra personer med sæsonbilletter, som ikke selv kan komme til kampen. Derfor sælges de nogle gange med rabat. Hvis de øvrige billetter er udsolgt, vil disse billetter derimod stige i pris. Derfor kan billetterne ende med at koste mere, end de oprindeligt gjorde.

Hvis der ikke er en kamp med New York City FC under dit ophold, så kan du tjekke om det andet New York hold, New York Red Bulls, spiller i stedet.

New York City FC billetter - Yankee Stadium New York City FC billetter - Fodboldkamp

Hvor skal jeg sidde til en kamp med New York City FC?

Vil du sidde blandt de mest energiske publikummer På Yankee Stadium, skal du lede efter billetter i “supporters section” (sektion 235 til 238). Foretrækker du en roligere plads, eller tager du til kampen med børn, vil jeg anbefale dig at købe billetter i en anden sektion. Billetter i 100-sektionen på stadionets langsider er et godt valg. Eftersom Yankee Stadium er bygget til baseballkampe, er nogle af pladserne ikke særligt gode til en fodboldkamp. Der er dog god udsigt til banen fra alle pladser på langsiden.

Køb dine New York City FC tickets nuNew York City FC billetter - Yankee Stadium oversigt

Praktisk information

Hvordan kommer jeg til Yankee Stadium?

Du kan let komme til Yankee Stadium med subway. Yankee Stadium ligger overfor subway-stationen 161 Street, og subway-linje 4 kører dig direkte derhen. Du kan også tage linje B eller D, men de stopper ikke altid ved den station. Spørg derfor en newyorker, om der stoppes ved 161 Street, hvis du vil med en af dem. Alle subway-linjerne løber gennem hele Manhattan, og du kan derfor stige på hvor som helst.

Hvordan kommer jeg til Citi Field Stadion?

Citi Field Stadium kommer du nemt til med subway. Subway-linje 7 stopper lige foran stadion. Stoppestedet hedder Mets – Willets Point station. Du skal ikke være bange for at du misser dit stop – næsten alle stiger ud der.

Hvornår skal jeg ankomme til stadion?

Jeg anbefaler, at du ankommer mindst 30-60 minutter inden kampen. Det giver dig nemlig fin tid til at finde din plads og til at se nogle af de ting, der foregår inden kampen. Kommer du tidligt, har du også tid til at se dig omkring på stadion. Besøg Monument Park, som er en hyldest til tidligere Yankee-spillere, og hvorfra du har en fantastisk udsigt over Yankee Stadiums bane. Monument Park ligger nedenunder storskærmen, og den er åben indtil 45 minutter inden kampstart.

Hvordan kommer jeg tilbage til Manhattan?

Det er bedst at tage subway tilbage til Manhattan efter kampen. Gå lidt inden kampen slutter, hvis du vil undgå de store folkemængder.

New York City FC Stadiums

Bemærk venligst: Kampene spilles på to andre stadioner. Nogle kampe spilles på Yankee Stadium og andre på Citi FIeld Stadium. Begge er let tilgængelige med subway fra Manhattan.

Erics tip: “NYC FC blev grundlagt i 2013 af den engelske Premier League-klub Manchester City FC og baseballholdet New York Yankees. Fun fact:  Holdets klubfarver er himmelblå som Manchester Citys, marineblå som The Yankees’ og orange som en hyldest til New Yorks hollandske rødder.”

Se datoer, og book direkte herunder!

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev