New York Sightseeing Day Pass

Køb billetter nu
New York Sightseeing Day Pass
op til 34% rabat

New York Sightseeing Day Pass er et rabatkort, som giver meget valuta for pengene i New York. Med dette rabatkort kan du besøge de fleste af New Yorks mest populære seværdigheder inden for et bestemt antal dage, som du bestemmer på forhånd. Det er en del billigere at benytte et Sightseeing Day Pass end at købe billetter til hver enkelt seværdighed. Du køber blot kortet, og derefter skal du ikke betale yderligere ved de forskellige attraktioner. Derudover er det meget lettere at bruge kortet i stedet for en masse separate billetter. Med dette ene rabatkort kan du besøge, alle de inkluderede seværdigheder du vil.

Køb dit New York Sightseeing Day Pass her

Priserne stiger i juni! Nu får du op til 34% rabat på et Sightseeing Day Pass til 3, 4, 5, 6, 7 eller 10 dage. Passet er gyldigt i 1 år fra købsdatoen, så køb dit i dag. Brug koden “ERICOFFER”.

Contents

Prisen for et Sightseeing Day Pass

Du skal først beslutte, hvor mange dage, dit Sightseeing Day Pass skal gælde. Børn fra 0-2 år behøver ikke et kort, og børn mellem 3 og 12 år får kortet til en nedsat pris. Du sparer op til 65% på entré, hvis du bruger dette kort fremfor at købe separate billetter til de forskellige attraktioner.

Priser

3 dage 4 dage 5 dage 6 dage 7 dage 10 dage
Voksne $344 $246 $394 $284 $444 $322 $474 $341 $509 $360 $549 $379
3-12 år $234 $175 $279 $202 $314 $233 $349 $247 $379 $256 $394 $265

Hvad kan du se og lave med Sightseeing Day Pass?

Køb dit Sightseeing Day Pass til 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 eller 10 dage. I den periode kortet gælder, kan du besøge så mange af de inkluderede seværdigheder, du vil. Du kan besøge hver attraktion én gang. Der er mere end 100 attraktioner og ture at vælge imellem, deriblandt Empire State Building, Edge, One World Observatory, Top of the Rock, sightseeing-cruises og Hop-on-hop-off-bus. Guidede cykelture og cykeludlejning med elcykler og el-løbehjul er også en mulighed, der er inkluderet. Se listen med alle mulighederne her.

Med Day Pass kan du også gøre brug af Uptown- og Downtown-ruterne for Big Bus hop-on-hop-off-busser i 1 dag. Du kan gå ombord med det samme ved at vise dit pas ved rutens første stop.

9/11 Museum

Da 9/11 Museum ikke er inkluderet i dette pass, kan du købe en billet med tidsrum separat. Dette giver dig mulighed for at besøge museet på dit foretrukne tidspunkt, hvilket sikrer dig adgang og forhindrer, at din tidsplan bliver overbelastet af lange køer på New Yorks mest travle attraktion. Køb dine 9/11 Museum billetter her.

New York Sightseeing Day Pass - Hop-on-hop-off-bus New York Sightseeing Day Pass - Seværdigheder

Helikopter tur med rabat med Day Pass

Når du køber dit Day Pass, er det muligt at tilføje en helikoptertur over Manhattan for $229 + heliport-gebyrer, hvilket gør det til et rigtig godt tilbud i stedet for at booke en helikoptertur separat. Denne pris er ud over den pris, du betaler for Sightseeing Day Pass.
I bekræftelsesmailen finder du en kode til dit Day Pass og en separat kode til din helikoptertur. Følg trinnene i mailen for at sikre din helikoptertur. Gør det i god tid for at være sikker på at få en plads.

Hvordan virker Sightseeing Day Pass?

Køb et New York Sightseeing Flex Pass online, inden du rejser. Det er nemt, og du modtager et værdibevis med en QR-kode på din e-mail med det samme. Denne QR-kode er dit kort. Du kan vise den på din mobiltelefon ved indgangen til de forskellige seværdigheder. Jeg anbefaler dog, at du også printer kortet ud, så du har en kopi på papir for en sikkerheds skyld.

En ændring i planerne? Der tilføjes automatisk en afbestillingsbeskyttelse ved checkout, så du kan afbestille dit ubrugte rabatkort gratis i op til 12 måneder efter købet. Kortet aktiveres så snart du besøger den første attraktion. Efter aktiveringen kan kortet benyttes i det antal (sammenhængende) dage, du har valgt.

Sightseeing Day Pass er meget fleksibelt. Du kan vente med at beslutte, hvilke seværdigheder du vil besøge, til du er i New York. Så snart du bestiller, får du sammen med kortet et link til en digital guide.  Den indeholder information om de inkluderede ture og attraktioner, og den forklarer, hvordan du bruger kortet ved hver enkelt af disse.

Køb dit New York Sightseeing Day Pass her

Erics tip: “Med et Sightseeing Day Pass kan du virkelig se og lave meget på din tur. Jeg anbefaler, at du køber et kort til minimum tre dage, da det virkelig giver dig valuta for pengene. Vil du gerne udforske New York i et lidt roligere tempo? Så vælg i stedet et New York Sightseeing Flex Pass. Med dette kort vælger du blot hvor mange seværdigheder, du vil opleve, og du har 60 dage til at besøge dem.”

New York Sightseeing Day Pass The Edge

Er et New York Sigthseeing Day Pass pengene værd?

Brug min "Pass Picker", og se, hvilket rabatkort der er den billigste løsning for dig. Det afhænger nemlig an på, hvad du gerne vil se og lave, mens du er i New York.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev