Photoshoot i New York

Køb billetter nu
Photoshoot i New York

Et photoshoot i New York er sjovt at lave sammen med din familie, dine kære, venner eller for dig selv. En professionel fotograf vil tage sig af dit photoshoot i New York, som vil være prikken over i’et på din rejse til Big Apple. I stedet for selfies eller billeder taget med din telefon får du billeder af høj kvalitet til en lav pris. På denne måde får du et smukt og varigt minde om din tur til NYC.

Photoshoot i New York

Du kan bestille et photoshoot på et af stederne på din foretrukne dag og tidspunkt. Du møder din fotograf på mødestedet, hvor du kan genkende dem på den lilla hat og lanyard. Fotograferne er uddannede og har professionelt udstyr, hvilket gør shootet til en god forretning. I løbet af den 15 minutter lange private fotosession tager fotografen flere billeder af dig. Efter 24 timer modtager du 15 til 20 udvalgte og professionelt redigerede fotos. Du kan også opgradere dit photoshoot under bookingprocessen for at få mere tid og flere billede

Photoshoot lokationer i New York

Du kan vælge mellem flere forskellige steder at få taget dit photoshoot i New York:

  • Photoshoot i Central Park
    Central Park har mange smukke steder, der er perfekte til et photoshoot. Med sine søer, marker og betagende udsigter er Central Park perfekt til alle årstider.

Photoshoot in New York Central Park Bow Bridge Photoshoot in New York Central Park

  • Photoshoot i DUMBO
    Brug DUMBO's gader som baggrund under photoshootet. Da DUMBO ligger ved vandet, vil du have udsigt til Manhattans skyline og kan posere foran Brooklyn Bridge eller Manhattan Bridge.

Photoshoot in New York DUMBO water Photoshoot in New York DUMBO

 

Erics tip: Dette photoshoot tager ikke lang tid og er nemt at lave. Du kan booke det som en overraskelse eller lave det på en af mine vandreture gennem New York, for eksempel. Det er altid rart at få sin tid i New York professionelt indfanget!

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev