Transfer fra lufthavnen til New Jersey, Queens, Brooklyn eller Bronx

Transfer fra lufthavnen til New Jersey, Queens, Brooklyn eller Bronx

Skal du fra JFK Lufthavn eller Newark Lufthavn og bo i Queens eller Brooklyn eller i en anden stat, såsom New Jersey? Så er det bedst, at du planlægger turen på forhånd. Find information og de tips til transfer, jeg har samlet til hver lufthavn og destination, og undgå overraskelser, når du ankommer til New York.

JFK Lufthavn transfer

Hvis du skal fra JFK til Queens eller Brooklyn, så kan du tage subway eller en af de berømte gule taxier. Skal du derimod til Bronx eller New Jersey, så vil jeg kraftigt anbefale at bestille privat transfer på forhånd. Det er i de flest tilfælde en meget hurtigere løsning. Det er desuden mere bekvemt end at tage offentlig transport og billigere end at tage en taxi. Find mere specifik information om lufthavnstransport via linkene herunder:

Newark Lufthavn transfer

Hvis du skal fra Newark Lufthavn til New Jersey, så kan du tage en taxi. Skal du til Queens, Brooklyn eller Bronx, så vil jeg kraftigt anbefale, at bestille privat transfer på forhånd. Eftersom Newark Airport ligger i New Jersey, og Queens, Brooklyn og Bronx ligger i New York, så kan det være vanskeligt at komme frem med offentlig transport. Desuden kan taxaerne kræve et ekstra gebyr for at krydse grænsen til en anden stat. i. Find mere specifik information om lufthavnstransport via linkene herunder:

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev