US Open Tennis billetter 2023

Køb billetter nu
US Open Tennis billetter
Starter fra 292.00 kr.

US Open Tennis tickets er nødvendige at købe, inden du rejser, da de ikke kan købes ude ved stadion. US Open er en af de fire Grand Slam tennisturneringer, der hvert år finder sted i New York. Den to uger lange turnering er USA’s største sportsbegivenhed, da den har flere tilskuere. US Open Tennis foregår i den sidste uge af august og den første uge i september. I turneringen deltager de største stjerner inden for tennisverden, og det er også her nogle af de mest dramatiske og udfordrende tenniskampe bliver spillet. Det er også årets sidste Grand Slam.

Køb dine US Open Tennis billetter her

Få 33 kr. i rabat, når du bestiller mere end 700 kr. med rabatkoden HELLOTICKETS5

Contents

Køb US Open Tennis billetter

Du kan købe US Open Tennis tickets til enten én kamp eller til en del af dagen (session) ved at finde datoen, du vil købe en billet til her, eller i listen nederst på denne side. Billetterne kan du købe med dit betalingskort. Billetterne er mobile e-billetter, som du kan vise på din telefon for at komme ind på stadion. Du behøver ikke at printe disse mobilbilletter. Du garanteres ægte billetter, som leveres til tiden.

US Open Tennis billetter - Grandstand Stadium US Open Tennis billetter - Tenniskamp

Hvad skal jeg se til US Open Tennis?

Turneringen varer i to sammenhængende uger, så det er en god idé at planlægge dit besøg ud fra, hvilke dage der passer dig bedst. Billetterne til de indledende runder i US Open Tennis er billigere end i slutningen af turneringen, hvor finalekampene ligger. Dagsbilletter koster mere, da de giver dig mulighed for at se flere kampe. De gælder fra kl. 11.00 indtil kampene er omme (normalt om aftenen). Aftenbilletter starter fra klokken 19.00 hvor der er kun par kampe før dagen slutter.

Der er tre typer af billetter til rådighed: Arthur Ashe, Louis Armstrong og General Admission (Grounds Pass). Hvis du køber en billet til Arthur Ashe Stadium, får du en bestemt plads ved centre court, hvor de største kampe spilles. Vil du gerne se de største tennisstjerner og de berømtheder, der kigger med fra tilskuerpladserne, så skal du købe billetter til Arthur Ashe Stadium. Med en Arthur Ashes-billet har du også adgang til andre US Open tennisbaner, herunder Louis Armstrong Stadium, Grandstand og de 18 udendørs baner.

Arthur Ashe Stadium og Louis Armstrong Stadium

Foruden Arthur Ashe Stadium er der et andet hovedstadion ved navn Louis Armstrong Stadium, men det er mindre og her bliver de sekundære kampe spillet. Her kan du købe billet til en bestemt plads (court-side). Du vil kunne få meget bedre pladser court-side på Armstrong Stadium. End du kan det på Arthur Ashe Stadium. Dog giver en Armstrong-billet dig ikke adgang til Arthur Ashe Stadium. En Armstrong-billet giver dig en bestemt siddeplads i Armstrong Stadium, adgang til Grandstand (det tredje og mindste stadium) og de 18 udendørsbaner.

Hvis du ikke vil ofre så mange penge, som billetter til stadionerne Arthur Ashe eller Louis Armstrong koster, så kan du købe et General Admission pass. Det kan kun købes til kampe om dagen (day sessions). Med denne type billet kan du besøge Armstrong Stadium (kun de øverste rækker) Grandstand og de 18 udendørs baner. Desuden er der en storskærm, hvor du kan følge med i kampene, der spilles i Arthur Ashe Stadium. Mange af tenniskampene på Arthur Ashe Stadium bliver spillet af amerikanske spillere og de største tennisstjerner, så der er en god chance for, du får Andy Murray, Novak Djokovic eller Rafael Nadal på en af de udendørs baner.

Køb dine US Open Tennis billetter her

US Open Tennis billetter - Arthur Ashe indgang US Open Tennis billetter - Arthur Ashe Stadium set fra Grandstand

Praktisk information

Hvordan kommer jeg til stadion

Tag subway-linje 7, der kører fra Times Square og Grand Central Stationtil stationen Mets Stadium – Willets Point. Når du kommer ud af stationen, er det tydeligt vist, hvilken vej du skal gå for at komme til stadion. Du kan bruge dit MetroCard til turen, hvilket vil sige, at det kommer til at koste dig 2.75 $.

Hvordan kommer jeg tilbage til New York?

Det er bedst at tage tilbage til Manhattan med subway-linje 7. Selv om aftenen er det sikkert at køre med subway, da du så langt fra bliver den eneste tennisfan, der skal “hjemad”. Det er også en mulighed at tage en taxa, men det kan nemt komme til at koste dig op mod 60 $.

Mad og drikke under US Open-kampene

Hvis du gerne vil have noget at spise og drikke, så er der dagen igennem – fra morgen til sent om aftenen – heldigvis en masse forskellige muligheder. Der er også noget for enhver smag: sandwich, is, burger, pizza, kaffe, cocktails, øl, vi og en masse andet. Udover madboder og -vogne rundt omkring er der også flere restauranter. Der er en brasiliansk restaurant ved navn Mojitos, og de har en fin terrasse, der egner sig rigtig godt til “people watching”. Her kan du kigge på de fans, der går forbi, og måske du endda er heldig at spotte en spiller. Dog er det ikke en billig fornøjelse, for en simpel sandwich med en sodavand kan nemt koste dig omkring 20 $.

Hvad kan du tage med dig ind på stadion?

Når du skal til US Open Tennis, så lad store rygsække og tasker, laptops, videokameraer og cigaretter blive hjemme på hotelværelset. Du må ikke ryge nogen steder til US Open. Det er tilladt at tage et kamera med, men du må ikke tage mad og drikkevarer med. Du skal igennem et sikkerhedstjek, inden du kommer ind til US Open.

Erics tip: Hvis du vælger at købe et General Admissions Pass (Grounds Pass), så er det bedst at tage til US Open Tennis på en af dagene i løbet af turneringens første uge. Det skyldes, at de fleste af de største kampe (herre- og damesingle) kan se på de udendørs baner her i de indledende runder. I den anden uge derimod, bliver disse kampe primært spillet på hovedbanerne, mens de udendørs baner bruges til andre kampe (double, junior- og kørestolstennis).

Hvad koster en billet til US Open Tennis?

Det kommer an på, hvilken kamp du vil se. US Open tennisbilletter koster fra $ 42,00

Kan jeg købe billetter henne ved US Open?

Nej, det er nødvendigt at købe billetterne på forhånd. Læs mere her om de forskellige tenniskampe og stadioner, såsom Arthur Ashe Stadium og Louis Armstrong Stadium.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev