US Open Tennis billetter 2024

Køb billetter nu
US Open Tennis billetter
Starter fra 476.00 kr.

US Open Tennis tickets er nødvendige at købe, inden du rejser, da de ikke kan købes ude ved stadion. US Open er en af de fire Grand Slam tennisturneringer, der hvert år finder sted i New York. Den to uger lange turnering er USA’s største sportsbegivenhed, da den har flere tilskuere. US Open Tennis foregår i den sidste uge af august og den første uge i september. I turneringen deltager de største stjerner inden for tennisverden, og det er også her nogle af de mest dramatiske og udfordrende tenniskampe bliver spillet. Det er også årets sidste Grand Slam.

Køb dine US Open Tennis billetter her

Få 33 kr. i rabat, når du bestiller mere end 700 kr. med rabatkoden HELLOTICKETS5

Køb US Open Tennis billetter

Du kan købe US Open Tennis tickets til enten én kamp eller til en del af dagen (session) ved at finde datoen, du vil købe en billet til her, eller i listen nederst på denne side. Billetterne kan du købe med dit betalingskort. Billetterne er mobile e-billetter, som du kan vise på din telefon for at komme ind på stadion. Du behøver ikke at printe disse mobilbilletter. Du garanteres ægte billetter, som vil blive sendt til dig til tiden.

US Open Tennis billetter - Grandstand Stadium US Open Tennis billetter - Tenniskamp

Hvad skal jeg se til US Open Tennis?

Turneringen varer i to sammenhængende uger, så det er en god idé at planlægge dit besøg ud fra, hvilke dage der passer dig bedst. Billetterne til de indledende runder i US Open Tennis er billigere end i slutningen af turneringen, hvor finalekampene ligger.
Morgen-billetter gælder fra kl. 11.00 indtil kampene er overstået.
Aften-billetter starter fra klokken 19.00, og disse er for det meste de mere vigtige kampe.

Center Court-billetter giver dig mulighed for at vælge din egen plads på Arthur Ashe Stadium, når du booker din billet. Jo højere oppe du sidder på stadion, jo billigere er billetterne. Arthur Ashe Stadium er stedet, hvor du finder de bedste tenniskampe. Her kan du se de største tennisspillere og de berømtheder, der sidder på sidelinjen.

Med Morning Center Court-billetterne får du:

  • En reserveret plads på Arthur Ashe Stadium
  • Adgang efter først-til-mølle-princippet til alle andre tennisbaner ved US Open. Dette inkluderer Louis Armstrong, Grandstand og de 19 udendørs baner.

Hvis du har billetter til Evening Center Court, har du:

  • En reserveret plads på Arthur Ashe Stadium til alle aftenens kampe.

Køb dine US Open Tennis billetter her

US Open Tennis billetter - Arthur Ashe indgang US Open Tennis billetter - Arthur Ashe Stadium set fra Grandstand

Praktisk information

Hvordan kommer jeg til stadion?

Tag subway-linje 7, der kører fra Times Square og Grand Central Stationtil stationen Mets Stadium – Willets Point. Når du kommer ud af stationen, er det tydeligt vist, hvilken vej du skal gå for at komme til stadion. Du kan bruge dit MetroCard til turen, hvilket vil sige, at det kommer til at koste dig 2.90 $.

Hvordan kommer jeg tilbage til New York?

Det er bedst at tage tilbage til Manhattan med subway-linje 7. Selv om aftenen er det sikkert at køre med subway, da du så langt fra bliver den eneste tennisfan, der skal “hjemad”. Det er også en mulighed at tage en taxa.

Mad og drikke under US Open-kampene

Hvis du gerne vil have noget at spise og drikke, så er der dagen igennem – fra morgen til sent om aftenen – heldigvis en masse forskellige muligheder. Der er også noget for enhver smag: sandwich, is, burger, pizza, kaffe, cocktails, øl, vi og en masse andet. Udover madboder og -vogne rundt omkring er der også flere restauranter. Der er en brasiliansk restaurant ved navn Mojito, og de har en fin terrasse, der egner sig rigtig godt til “people watching”. Her kan du kigge på de fans, der går forbi, og måske du endda er heldig at spotte en spiller. Dog er det ikke en billig fornøjelse-

Hvad kan du tage med dig ind på stadion?

Når du skal til US Open Tennis, så lad store rygsække og tasker, laptops, videokameraer og cigaretter blive hjemme på hotelværelset. Du må ikke ryge nogen steder til US Open. Det er tilladt at tage et kamera med, men du må ikke tage mad og drikkevarer med. Du skal igennem et sikkerhedstjek, inden du kommer ind til US Open.

Eric’s tip: “Hvis du vælger at købe et General Admissions Pass (Grounds Pass), så er det bedst at tage til US Open Tennis på en af dagene i løbet af turneringens første uge. Det skyldes, at de fleste af de største kampe (herre- og damesingle) kan se på de udendørs baner her i de indledende runder. I den anden uge derimod, bliver disse kampe primært spillet på hovedbanerne, mens de udendørs baner bruges til andre kampe (double, junior- og kørestolstennis).”

Hvad koster en billet til US Open Tennis?

Det kommer an på, hvilken kamp du vil se. US Open tennisbilletter koster fra $ 71,00

Kan jeg købe billetter henne ved US Open?

Nej, det er nødvendigt at købe billetterne på forhånd. Læs mere her om de forskellige tenniskampe og stadioner, såsom Arthur Ashe Stadium og Louis Armstrong Stadium.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev