Skydebane i New York

Køb billetter nu
Skydebane i New York

Det at skyde på en skydebane i New York er med på min liste over unikke oplevelser. Det er en oplevelse, du med garanti aldrig vil glemme! Har du altid drømt om at prøve at skyde med en pistol og riffel på en amerikansk skydebane? Så har du chancen nu! I New Jersey, lige uden for New York, finder du denne skydebane, hvor personalet er meget imødekommende. Med denne skydebane-pakke kan du og en eller to andre personer prøve at affyre et skydevåben – en ganske unik aktivitet!

Køb din skydebane-pakke her

Skydebane for turister

Ved ankomst til skydebanen får du udleveret nogle registreringspapirer, som du skal skrive under på (glem endelig ikke at tage dit pas med!). Derefter går du hen til en skranke, hvor du får skydevåbnene udleveret. Pakken, der linkes til herover, inkluderer to slags våben inkl. en AR-15. Du får også udlevet nok ammunition til at kunne teste begge skydevåben ordentligt. Du går ind i skydeområdet, og her forklarer en medarbejder dig, hvordan det hele fungerer, hvorefter du kan gå i gang. Der er adskillige medarbejdere, der står klar til at hjælpe, hvis du har nogen spørgsmål. Disse såkaldte Range Safety Officers sørger også for, at sikkerheden til alle tider er i top. Det tager måske lidt tid at vænne sig til braget og rekylen, når du trykker på aftrækkeren, men før du ved af det, skal du nok komme til at føle dig som en god skytte.

Skydebane i New York - Instrukser Skydebane i New York - Udlevering af pistoler

Hvordan kommer jeg til skydebanen?

Skydebanen ligger i New Jersey, lige uden for New York City. Du kan komme derhen med bus fra Manhattan (det er nødvendigt at skifte bus en gang). Den nemmeste måde at komme derud på er med en Uber, som kan køre dig fra Midtown Manhattan til skydebanen på lige under en halv time. Selv tog jeg bus nummer 198 fra Port Authority til Willowbrook Mall Shoppers Stop, og derfra en Uber det sidste stykke vej (5 minutter). Du kan også tage en anden bus det sidste stykke frem for en Uber.

Erics tip: Jeg har naturligvis selv afprøvet denne skydebane-pakke, og jeg var positivt overrasket over oplevelsen. Personalet er meget imødekommende, og det er et meget professionelt sted. Jeg fik en meget venlig betjening. Der er både mænd og kvinder samt unge og ældre folk, der arbejder derude. Ved at købe denne skydebane-pakke via linket, slipper du for selv at skulle træffe det svære valg om, hvilke geværer eller pistoler, du skal prøve. Det er derfor ideelt for folk, der prøver at skyde for første gang. Du kan altid tilføje skydevåben til pakken, hvis der er nogle andre, du gerne vil prøve.

Praktisk information

Efter dit køb modtager du dit værdibevis via e-mail. Du kan enten printe værdibeviset ud eller fremvise det på din smartphone.

 • Sted: Woodland Park i New Jersey
 • Tidspunkter: dagligt fra kl. 10.00 til 19.30. Reserver dit foretrukne tidspunkt efter booking.
 • Minimumsalder:
  • 8 år for at skyde med en riffel på skydebanen. Børn på under 8 år må slet ikke komme ind på skydebanen.
  • Børn på min. 13 år må skyde med et håndvåben sammen med en voksen på på min. 21 år.
  • 18-20-årige, der ikke er i følgeskab af en person på min. 21 år, må kun leje gevær.
  • Hvis begge deltagere er under 21 år gamle, så får de de lov til at leje en AR-15 i stedet for en pistol.

Køb din skydebane-pakke her

Foretrækker du at øve med en BARRETT 50 Sniper Rifle? Så book denne skydebane-pakke

Skydebane i New York - Skydeskive Skydebane i New York - Sigter

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev