Helikopter Transfer mellem JFK- eller Newark Airport og Manhattan

Helikopter Transfer mellem JFK- eller Newark Airport og Manhattan
$50 OFF

En helikopter transfer mellem JFK- eller Newark Airport og Manhattan bringer dig hurtigt og sikkert fra en af lufthavnene til Manhattan med stil! Du vil rejse i skødet på luksus med BLADE Airport Transfer og se den ioniske New York skyline komme tættere og tættere på, under denne utrolige oplevelse.

Efter du er landet i JFK- eller Newark Airport, kan du stige ombord på en helikopter og være i Midtown Manhattan på 10 minutter. Det er også muligt at rejse med helikopter fra Manhattan til en af lufthavnene.

 

Book din helikopter transfer her og få $50 rabat med BLADE rabatkoden ‘EricL760’

Contents

Helikopter Transfer mellem JFK- eller Newark Airport og Manhattan

Ja, det er virkelig muligt at tage en helikopter til eller fra lufthavnen i New York! Forestil dig at være en vigtig CEO, et medlem af kongefamilien eller en berømthed i New York, der bliver transporteret på denne særlige måde. Det er unødvendigt at sige, at dette er en oplevelse, som du vil huske hele dit liv.

Med rabatkoden ‘EricL760’, får du $50 rabat på BLADE helikopter transfer, så priserne starter ved $145 med denne kode. Husk på, at hvis du rejser alene, kan en taxa nemt koste dig omkring $100. En helikoptertur er naturligvis dyrere, men du får en unik helikoptertur og en vild oplevelse, som er hele prisforskellen værd.

Helikopter Transfer mellem JFK- eller Newark Airport og Manhattan - Brooklyn Helikopter Transfer mellem JFK- eller Newark Airport og Manhattan - Lounge

Ved ankomst

Når du lander i JFK- eller Newark Airport, skal du først gennem customs. Når du er gennem det, vil du blive mødt af en luksusbil, som vil køre dig til den nærliggende heliport, som kun ligger 5 minutter væk. Ved ankomsten vil du blive budt velkommen af helikopterfirmaets vært, og denne gestus fik mig til at føle mig helt speciel. Værten vil følge dig til helikopteren eller, hvis du stadig har tid, til loungen. Du behøver ikke at gå gennem tolden igen. Så snart du letter fra lufthavnen, vil du se Manhattans skyline dukke op i det fjerne, og det vil gå op for dig, at din New York-oplevelse for alvor er sat igang!

Bagage

En helikoptertur er især attraktiv for folk, der rejser med håndbagage. En lille kuffert og en taske er tilladt, og hvis du rejser med en stor kuffert vil den blive kørt til destinationen i bil mod et ekstra gebyr.

På Manhattan kan du tage en taxa, offentlig transport eller gå til din destination eller den valgte heliport. Det er også muligt at bestille en ekstra transfer.

Erics tip: “Jeg er stor fan af helikopterture i New York, så jeg måtte simpelthen forkæle mig selv. Den måde, hvorpå alt blev arrangeret, fik mig virkelig til at føle mig som en VIP (uden at de vidste hvem jeg var). Det var meget specielt at lette i lufthavnen ved siden af alle de store fly. Det bedste var, at turen gik over Brooklyn, hvilke man ikke kan få andre steder.”

Helikopter Transfer mellem JFK- eller Newark Airport og Manhattan - flyvning Helikopter Transfer mellem JFK- eller Newark Airport og Manhattan - Skyline

Helikopter til og fra JFK Airport

Ruten til og fra JFK Airport er unik, og du kan ikke få den samme oplevelse på nogen anden helikoptertur i New York. Du flyver over Brooklyn eller Coney Island samt over Verrazzano-Narrows Bridge. Den valgte rute bestemmes af flyvelederne i JFK Airport.

Book din helikopter transfer her og få $50 rabat med BLADE rabatkoden ‘EricL760’

Erics tip: “Hvis du er interesseret i oplevelsen lige så meget som i transporten, så skal du vælge den længste rute. På den måde får du mere af byen at se. Fra JFK skal du vælge West 30th St heliport som din destination.”

Helikopter til og fra Newark Airport

At tage en helikopter fra Newark Airport til Manhattan er en hurtig, nem og spektakulær måde at rejse på. Selve flyveturen er også en fantastisk oplevelse. Når du skal til og fra Newark Airport, kan du kun flyve ved hjælp af helikopterpladsen på den vestlige side af Manhattan. På grund af dette flyver du ikke rundt om eller over Manhattan.

Book din helikopter transfer her og få $50 rabat med BLADE rabatkoden ‘EricL760’

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev