2m
Spørgsmål? E-mail eric@newyorkcity.dk
Køb New York MetroCard

Køb New York MetroCard

Køb dine billetter her

Køb New York MetroCard
Køb dine MetroCards, inden du rejser til New York!

Køb New York MetroCard - Gratis kort

Subway (metro) er det mest populære transportmiddel hos både newyorkere og turister. Vil du gerne være forberedt til din tur? Så køb New York MetroCards nu, inden du rejser til New York. Hvis du bestiller dine Metrocards gennem mit website, så modtager du dem inden for 5 hverdage. MetroCards kan bruges på alle lokale busser og alle subway-linjer i Manhattan, Brooklyn, Queens, Long Island City, Staten Island og Bronx. Læs om de forskellige MetroCards her på siden og se, hvordan du kan kombinere dine Metrocards med et besøg til en af New Yorks største seværdigheder.

Vælger du et 7-dages Unlimited Ride MetroCard, så kan du bruge subway og de lokale busser, så meget du vil inden for 7 kalenderdage. Kortets gyldighedsperiode starter, første gang du bruger kortet. Bestil dine MetroCards, inden du rejser til New York, og modtag dem inden for  5 hverdage. Alle MetroCards bliver sendt i et rekommanderet brev for en sikkerheds skyld.

Vil du hellere betale, per tur du kører? Så kan du vælge et Pay-Per-Ride MetroCard. Med kortet kan du køre 10 ture med metro eller bus. Du kan bruge denne slags MetroCard flere gange i træk (maks. 4 gange). For eksempel: Hvis I er to personer, så kan den første person bruge kortet og gå igennem, og så give kortet videre til den anden person, som også bruger kortet til at gå ind. På den måde bruger I tilsammen to af turene på kortet. Du kan også tanke op på kortet på en hvilken som helst station, hvis saldoen er lav.

Tilføj en JFK AirTrain billet

Hvis du rejser til og/eller fra JFK Airport, så kan du rejse videre til Manhattan med JFK AirTrain og subway. En billet til JFK AirTrain koster 5 €. Et Unlimited MetroCard kan ikke benyttes til AirTrain. Du kan bestille billet til JFK AirTrain, inden du rejser. Du skal bruge en billet per vej. Gør det nemt for dig selv, og køb billetten på forhånd sammen med dit MetroCard.

Pay-Per-Ride + Package

Pay-Per-Ride + Package

Pay-Per-Ride - Gyldig til 10 ture
+ 1x rejseadapter
+ 10 % rabat i Macy's
+ kort over subway

34,00 €

Køb nu

Unlimited + Package

Unlimited + Package

7-dages Unlimited MetroCard
+ 1x rejseadapter
+ 10 % rabat i Macy's
+ kort over subway

36,00 €

Køb nu


JFK Airtrain

JFK Airtrain

Gyldig til en tur (one-way)
Kun i kombination med de andre MetroCard-pakker listed her

5,00 €

Køb nu

Unlimited + Liberty

Unlimited + Liberty

7-dages Unlimited MetroCard + billet til Empire State på en dato efter dit valg + kort over subway

52,00 €

Køb nu

Unlimited + Empire State Building

Unlimited + Empire State Building

7-dages Unlimited MetroCard
+ billet til Empire State på en dato efter dit valg
+ kort over subway

66,00 €

Køb nu


Du modtager dit/dine MetroCard(s) og et værdibevis til din valgte seværdighed inden for 5 hverdage, på den adresse du har opgivet (husk på, at levering kan tage lidt længere tid, hvis det er weekend eller helligdag). Vi sender dine MetroCards i  et rekommanderet brev, og det koster 13 € (cirka 97 kr.).
Har du spørgsmål om MetroCards eller til din ordre? Så send en e-mail til eric@newyorkcity.dk
Du har ret til at returnere dine MetroCards i op til 15 dage efter dit køb. Du vil blive refunderet det totale beløb inklusive porto. Hvis du gerne vil returnere dine MetroCards efter tidsfristen på 15 dage efter købet, så tag venligst kontakt til mig først. Har du valgt en pakke med en attraktion inkluderet? Så kan billetten til attraktionen ikke annulleres.

Køb New York MetroCard - Gratis kort

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Eric’s New York Find den gratis i App Store
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


fra
til
Søg efter billetter