Jetski i New York

Køb billetter nu
Jetski i New York

Jetski i New York er den perfekte aktivitet for adrenalinjunkies, der gerne vil se New York fra et helt nyt perspektiv. Se byens højdepunkter – fra Frihedsgudinden til Coney Island og fra Staten Island til One World Trade Center  – mens du sejler med jetski . Du cruiser også på Hudson River og East River og under alle de berømte broer, heriblandt Brooklyn Bridge og Manhattan Bridge. Med en hastighed på op mod 88 km i timen overhaler du nemt alle sightseeing-bådene, og du er sikret en uforglemmelig dag på vandet i NYC.

Book jetski i New York her

Contents

Jetski på Hudson River

Turen starter ved Rockaway Beach i Queens. Dette område i New York har en hyggelig “surfer beach”-atmosfære. Fra Manhattan kan du komme dertil på omkring en time og et kvarter med subway-linje A og derefter med shuttle-subway det sidste stykke vej. Jetski-udlejningen ligger få minutters gang fra subway-stationen. Fremme ved udlejningen kan du skifte tøj, og der er nogle aflåste skabe, hvor du kan opbevare dine ejendele. Her er der også mulighed for at tage et brusebad, når turen er slut. Du får en redningsvest, og du kan vælge, om du også vil have en våddragt på. Det valgte jeg fra, da jeg var på turen. Hvis der er under 25 grader varmt, så anbefaler jeg dog, du ifører dig en våddragt. Glem ikke at tage solcreme på! Inden du får lov at suse afsted, får du forklaret, hvad du skal (og ikke skal) gøre på vandet. Du må blandt andet ikke køre freestyle, men derimod skal du ikke holde dig tilbage, hvad angår hastigheden!

Erics tip (1): Der er et lille rum, hvor man kan opbevare ting i jetskiene, men alt, som ligger derinde, kan blive vådt. Det er selvfølgelig fint, hvis du har en flaske vand med, men lad være med at tage et kamera med. Guiden har et kamera og tager billeder af dig undervejs på turen. Tag badetøj på til når du skal sejle med jetski, og hav tørt tøj og et håndklæde med. Du kan godt have solbriller på, men vær opmærksom på at de kan ryge af grundet den høje hastighed.

Jetski i New York - Frihedsgudinden Jetski i New York One World Trade Center

I løbet af 4 timer sejler du med jetski hele vejen rundt om Brooklyn og tilbage til Manhattan, forbi Staten Island og mod Frihedsgudinden. Du får New Yorks skyline at se på en på en måde, som ikke mange andre har set den. Herefter går turen tilbage til East River, hvor guiden tager et billede af dig foran One World Trade Center eller under Brooklyn Bridge. Du skal ikke forvente, at det går stille for sig, for du kan nå en hastighed på helt op til 90 km i timen! Hvor langt omkring du kommer, afhænger af hvor hurtig du og resten af turgruppen er. Hvis I sejler mere forsigtigt, så kommer I ikke så langt omkring. Selv tilbagelagde jeg 124 km på jetski på denne tur!

Efter nogle actionspækkede timer på vandet sætter du kursen tilbage mod Rockaway Beach. Herfra kan du så tage tilbage til Manhattan med det samme. Der er dog også en strand, som du kan slappe af på. Du kan også spise på en af restauranterne.

Erics tip (2): Hvis I er to, der vil sejle med jetski i New York, så er det en god idé at deles om en. Man er på vandet ret længe, og det kan godt være hårdt at styre jetskien i al den tid. Jeg fik endda kramper i mine hænder! Hvis I er to, så kan i skiftes til at styre, og så sparer I næsten 50%.

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis, som du kan printe ud og bruge som billet til turen.

  • Afgangstid: kl. 08.00
  • Afgangssted: Rockaway Beach, Queens
  • Varighed: Du er på vandet i 4 timer. I alt tager det 4,5 til 5 timer.
  • Denne tur er sæsonbestemt
  • Bemærk: Det kan være lidt vanskeligt at finde turens afgangssted. Det ligger ved siden af den asiatiske restaurant, og kig efter jetski i vandet!

Book jetski i New York her

Jetski i New York - Redningsveste Jetski i New York - Jetski

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev