New York Rangers billetter 2020

Køb billetter nu
New York Rangers billetter

Det er nemt og sikkert at købe New York Rangers tickets online, inden du rejser til New York. Det er helt sikkert en oplevelse, du ikke vil gå glip af, når du er i New York! Rangers spiller i Madison Square Garden på Manhattan, og deres sæson varer fra oktober til april. Alle Rangers-kampe bliver udsolgt, hvilket kun gør stemningen på stadion endnu bedre. Spændingen, det hurtige spil, klassiske hotdogs og fansene gør det til en helt særlig oplevelse.

Ishockeykampe i New York tiltrækker et blandet publikum. Selv familier med børn kommer for at se kampene. Jeg kan helt sikkert anbefale, at købe billetter til en ishockeykamp, hvis du besøger New York mellem oktober og april. En af fordelene er, at New York Rangers spiller indendørs. Det er en sjov aktivitet for folk i alle aldre, og især hvis det regner eller sner, er det en ideel underholdning. Spiller New York Rangers ikke, på de datoer du er i New York, kan du tjekke om New York Islanders gør.

Køb dine New York Rangers billetter her

Køb New York Rangers billetter nu uden servicegebyrer, og få billetterne tilsendt som e-billetter gratis, eller afhent billetterne gratis

Køb New York Rangers billetter

Køb New York Rangers tickets ved at tjekke kampoversigten her, eller kig på listen med kampe nederst på denne side. Du kan betale for dine billetter til New York Rangers med betalingskort eller PayPal. For det meste er der tale om e-billetter, som du kan vise på din mobil ved indgangen til stadion. Disse mobilbilletter er det ikke muligt at printe ud. Hvis dine e-billetter er i PDF-format, kan du derimod godt printe dem ud derhjemme. Du kan også tage hen på det centrale billetkontor (nær Times Square) og bede dem om at printe billetter ud, hvis de er i PDF-billet. Nogle billetter er fysiske, og dem kan du få tilsendt med post til din adresse, eller du kan afhente dem gratis på billetkontoret i New York.

Det hurtigste er at købe mobil- eller e-billetter. Vælger du fysiske billetter, så er det bedst selv at afhente dem i New York. Jeg anbefaler at vælge en af de netop nævnte muligheder, så du undgår at betale porto. Du garanteres ægte billetter, og de leveres altid til tiden.

Billetterne på siden er fra personer med sæsonbilletter, der ikke selv kan komme til kampen, og derfor er billetterne til salg til en lavere pris. Nogle gange er prisen på billetterne højere end den oprindelige pris, hvilket vil sige, at den pågældende kamp med New York Rangers allerede var udsolgt.

Hvilke pladser er gode til en New York Rangers kamp?

Det er vigtigt at have gode pladser til en New York Rangers ishockeykamp, ​​især da pucken er så lille og svær at se på lang afstand. Men glem ikke, at det mest er for atmosfærens skyld, man skal se ishockey live.

400/300-sektion: Disse pladser er ofte meget billige (nogle gange sælges de til 50-60 $ per billet), men det er der en god grund til. Du kan nemlig se meget lidt herfra. Du kan ikke følge pucken, da pladserne er placeret for højt oppe. De her pladser anbefaler jeg kun, hvis du blot vil opleve atmosfæren.

200-sektion: Det her er pladserne, hvor du får mest valuta for pengene. Kig på oversigten herunder for at se, hvilke pladser der er de bedste. Det er dem, der er markeret med rødt. Prøv at få fat i pladser i 200-sektionen på række 14 eller derunder. Billetterne i denne sektion koster normalt mellem 80-250 $.

100-sektion: Fremragende pladser! Billige billetter i denne sektion koster mellem 150-400 $. Billederne er taget fra boks 111, række 20.

Køb dine New York Rangers billetter her

New York Rangers billetter - Madison Square Garden oversigt

Praktisk information

Hvordan kommer jeg til Madison Square Garden?

Madison Square Garden ligger midt på Manhattan ovenpå Pennsylvania Station. Det er meget nemt at komme dertil fra alle steder på Manhattan.

Hvornår skal jeg være ved kampen?

Ankom ikke for tidligt, da du så når at komme til at kede dig, inden kampen starter. Vil du høre nationalsangen, skal du ankomme 30-40 minutter inden kampstart.

Efter kampen

Når kampen er slut, kan du fortsætte din aften ved enten at hoppe ind i en taxa eller tage med subway.

Se datoer, og book direkte herunder

Der er ingen tilgængelige billetter i øjeblikket

 

New York Rangers billetter - Madison Square Garden

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter