Send Eric en WhatsApp-besked +31688800666
2.2m
Spørgsmål? E-mail eric@newyorkcity.dk
New York Rangers billetter

New York Rangers billetter

Køb billetter nu
New York Rangers billetter

Det er nemt og sikkert at købe New York Rangers tickets online, inden du rejser til New York. Prisen for New York Rangers billetter starter fra 60 $. Det er helt sikkert en oplevelse, du ikke vil gå glip af, når du er i New York! Rangers spiller i Madison Square Garden på Manhattan, og deres sæson varer fra oktober til april. Alle Rangers-kampe bliver udsolgt, hvilket kun gør stemningen på stadion endnu bedre. Spændingen, det hurtige spil, klassiske hotdogs og fansene gør det til en helt særlig oplevelse.

Ishockeykampe i New York tiltrækker et blandet publikum. Selv familier med børn kommer for at se kampene. Jeg kan helt sikkert anbefale, at købe billetter til en ishockeykamp, hvis du besøger New York mellem oktober og april. En af fordelene er, at New York Rangers spiller indendørs. Det er en sjov aktivitet for folk i alle aldre, og især hvis det regner eller sner, er det en ideel underholdning. Spiller New York Rangers ikke, på de datoer du er i New York, kan du tjekke om New York Islanders gør.

Billetter til 2019/2020-sæsonen kan ikke købes endnu
Vil du gerne have besked, så snart billetterne kommer til salg? Send mig en besked på eric@newyorkcity.dk, så sender jeg dig en e-mail, den dag billetterne kan købes.

Køb New York Rangers billetter

Du kan købe billetter til en kamp med New York Rangers ved at tjekke kampoversigten her, eller du kan kigge på listen nederst på denne side. Billetterne kan betales med betalingskort og sendes med post til din adresse eller via e-mail. Du kan også vælge at hente dine New York Rangers billetter gratis i New York. Hvis du ikke kan printe dine e-billetter ud, kan du tage til kontoret, der ligger centralt i nærheden af Times Square.

Det hurtigste er at købe e-billetter, mens det er smartest at hente alle andre typer (papir)billetter på det lokale kontor. Benytter du dig af en af disse muligheder, sparer du penge på fragt, så jeg anbefaler, du vælger en af dem. Billetterne er 100% garanteret autentiske og leveres til tiden.

Billetterne på siden er fra personer med sæsonbilletter, der ikke selv kan komme til kampen, og derfor er billetterne til salg til en lavere pris. Nogle gange er prisen på billetterne højere end den oprindelige pris, hvilket vil sige, at den pågældende kamp med New York Rangers allerede var udsolgt.

New York Rangers billetter - Rangers mod Calgary Flames New York Rangers billetter - Ishockeykamp

Hvilke pladser er gode til en New York Rangers kamp?

Det er vigtigt at have gode pladser til en New York Rangers ishockeykamp, ​​især da pucken er så lille og svær at se på lang afstand. Men glem ikke, at det mest er for atmosfærens skyld, man skal se ishockey live.

400/300-sektion: Disse pladser er ofte meget billige (nogle gange sælges de til 50-60 $ per billet), men det er der en god grund til. Du kan nemlig se meget lidt herfra. Du kan ikke følge pucken, da pladserne er placeret for højt oppe. De her pladser anbefaler jeg kun, hvis du blot vil opleve atmosfæren.

200-sektion: Det her er pladserne, hvor du får mest valuta for pengene. Kig på oversigten herunder for at se, hvilke pladser der er de bedste. Det er dem, der er markeret med rødt. Prøv at få fat i pladser i 200-sektionen på række 14 eller derunder. Billetterne i denne sektion koster normalt mellem 80-250 $.

100-sektion: Fremragende pladser! Billige billetter i denne sektion koster mellem 150-400 $. Billederne er taget fra boks 111, række 20.

Køb dine New York Rangers tickets her

New York Rangers billetter - Madison Square siddepladser

Praktisk information

Hvordan kommer jeg til Madison Square Garden?

Madison Square Garden ligger midt på Manhattan ovenpå Pennsylvania Station. Det er meget nemt at komme dertil fra alle steder på Manhattan.

Hvornår skal jeg være ved kampen?

Ankom ikke for tidligt, da du så når at komme til at kede dig, inden kampen starter. Vil du høre nationalsangen, skal du ankomme 30-40 minutter inden kampstart.

Efter kampen

Når kampen er slut, kan du fortsætte din aften ved enten at hoppe ind i en taxa eller tage med subway.

Se datoer, og book direkte herunder

18sep
ons - Starttid: 19:00 | Hockey, Sport | Starter fra $65.00
20sep
fre - Starttid: 19:00 | Hockey, Sport | Starter fra $283.00
24sep
tirs - Starttid: 19:00 | Hockey, Sport | Starter fra $65.00
26sep
tors - Starttid: 19:00 | Hockey, Sport | Starter fra $65.00
3okt
tors - Starttid: | Hockey, Sport | Starter fra $268.00

* Den laveste pris for dette event findes (blandt andet) den 18. September 2019 19:00

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Eric’s New York Find den gratis i App Store
App store Google play
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter