New York Rangers billetter 2024 – 2025

Køb billetter nu
New York Rangers billetter
Starter fra 257.00 kr.

New York Rangers tickets  kan du nemt og sikkert købe online, inden du rejser til New York. At se en hockey kamp er en oplevelse, du ikke vil gå glip af, når du er i New York! Rangers spiller i Madison Square Garden på Manhattan, og NHL-ishockey sæsonen varer fra oktober til april.

Alle Rangers-kampe bliver udsolgt, hvilket kun gør stemningen på stadion endnu bedre. New York Rangers spiller indendørs, så især hvis det regner eller sner, er det ideel underholdning.

Køb dine New York Rangers billetter her

Få 33 kr. i rabat, når du bestiller mere end 700 kr. med rabatkoden HELLOTICKETS5

Køb New York Rangers billetter

Køb New York Rangers billetter ved at tjekke kampoversigten her, eller kig på listen med kampe nederst på denne side. Du kan betale for dine billetter til New York Rangers med betalingskort. Billetterne kan du betale for med betalingskort. Billetterne er mobilbilletter, som du blot skal fremvise på din mobiltelefon ved stadion. Du behøver ikke at printe ud mobilbilletter. Du garanteres ægte billetter, og de leveres altid til tiden via e-mail.

Billetterne på siden er fra personer med sæsonbilletter, der ikke selv kan komme til kampen, og derfor er billetterne til salg til en lavere pris. Nogle gange er prisen på billetterne højere end den oprindelige pris, hvilket vil sige, at den pågældende kamp med New York Rangers er udsolgt.

Spiller New York Rangers ikke, på de datoer du er i New York, kan du tjekke om New York Islanders gør.

Erics tip: “Spændingen, det hurtige spil, klassiske hotdogs og fansene gør det til en helt særlig oplevelse. Ishockeykampe i New York tiltrækker et blandet publikum. Selv familier med børn kommer for at se kampene, og det er en sjov aktivitet for folk i alle aldre.”

Hvilke pladser er gode til en New York Rangers kamp?

Det er vigtigt at have gode pladser til en New York Rangers ishockeykamp, ​​især da pucken er så lille og svær at se på lang afstand. Men glem ikke, at det mest er for atmosfærens skyld, man skal se ishockey live.

  • 400/300-sektion: Disse pladser er ofte meget billige (nogle gange sælges de til 50-60 $ per billet), men det er der en god grund til. Du kan nemlig se meget lidt herfra. Du kan ikke følge pucken, da pladserne er placeret for højt oppe. Disse pladser anbefaler jeg kun, hvis du blot vil opleve atmosfæren.
  • 200-sektion: Det her er pladserne, hvor du får mest valuta for pengene. Kig på oversigten herunder for at se, hvilke pladser der er de bedste. Det er dem, der er markeret med rødt. Prøv at få fat i pladser i 200-sektionen på række 14 eller derunder. Billetterne i denne sektion koster normalt mellem 80-250 $.
  • 100-sektion: Fremragende pladser! Billige billetter i denne sektion koster mellem 150-400 $. Billedet nederst på siden er taget fra boks 111, række 20.

Køb dine New York Rangers billetter her

New York Rangers billetter - Madison Square Garden oversigt

Praktisk information

Hvordan kommer jeg til Madison Square Garden?

Madison Square Garden ligger midt på Manhattan ovenpå Pennsylvania Station. Det er meget nemt at komme dertil fra alle steder på Manhattan.

Hvornår skal jeg være ved kampen?

Ankom ikke for tidligt, da du så når at komme til at kede dig, inden kampen starter. Vil du høre nationalsangen, skal du ankomme 30-40 minutter inden kampstart.

Efter kampen

Når kampen er slut, kan du  hoppe ind i en taxa eller tage med subway og fortsætte aftenen.

Se datoer, og book direkte herunder

New York Rangers billetter - Madison Square Garden

Hvad koster New York Rangers billetter?

Du kan købe billetter til New York Rangers fra $ 38,00

Hvor spiller NY Rangers?

Madison Square Garden er New York Rangers' hjemmebane.

Hvilket ishockeyhold spiller i Madison Square Garden?

New York Rangers spiller i Madison Square Garden.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev