9/11 Museum billetter

Køb billetter nu
9/11 Museum i New York - Wall of Faces

9/11 Museum i New York er dedikeret til de forfærdelige hændelser, der fandt sted den 11. september 2001. Museet ligger ved 9/11 Memorial. Selve museet ligger under jorden, og der er en meget speciel og melankolsk stemning derinde. Besøgende kan se dele af Twin Towers oprindelige søjler og andre betydningsfulde genstande, såsom en brændt ambulance, ødelagte telefonbokse og hjelme efterladt af brandfolk og redningsarbejdere.

Køb 9/11 Museum billetter her

Contents

Hvordan køber jeg 9/11 Museum billetter?

Køb 9/11 tickets via linket ovenfor, og vælg din foretrukne dato og tidspunkt. Straks efter bestilling modtager du et digitalt værdibevis på din e-mailadresse. Med værdibeviset kan du besøge museet på den valgte dato og tidspunkt. Du kan enten printe værdibeviset ud, eller du kan fremvise det på din mobiltelefon. Eftersom du allerede har en billet, kan du springe billetkøen over på museet, hvilket sparer dig meget tid. Adgangstidspunktet ligger fast, men du kan blive på museet, så længe du har lyst. Da det ikke er nødvendigt at printe værdibeviset ud, kan du vente med at bestille dine billetter, til du er i New York. Du kan endda vente til aftenen inden med at bestille dine 9/11 billetter.

Survivors’ Stairs

Næsten 3.000 mennesker mistede livet i terrorangrebet den 11. september 2001, og de bliver hædret på museet. Det første, man lægger mærke til på museet, er de to 24 meter høje stålkonstruktioner. De kaldes tridents, og de udgjorde basen til det oprindelige World Trade Center. Branden, der varede i 99 dage efter angrebet, har gjort stålet rødt og brunt.

Når du fortsætter fra Memorial Hall og går ned i kælderen (21 meter under jorden), så passerer du Survivors’ Staircase. Det er en cementtrappe, der blev brugt af hundredvis af mennesker, som forsøgte at undslippe de brændende tvillingetårne.

9/11 Museum i New York viser, hvilken indflydelse terrorangrebet havde på både enkelte mennesker og verden som helhed. Det er tydeligt, der bliver lagt vægt på den menneskelige værdigheds sejr over den menneskelig korruption. De tusindvis af overlevende og de, der viste deres støtte efter terrorangrebet, bliver også anerkendt.

9/11 Museum i New York - Brandbil 9/11 Museum i New York - Billede

Udstillinger på 9/11 Museum

Der er to udstillinger på 9/11 Museum. De viser historien bag 9/11 gennem billeder, arkiver og genstande samt på skærme. Udstillingen ved navn Historical Exhibition viser hændelserne den 11. september i kronologisk rækkefølge, fra dagens start til slut.

Memorial Exhibition er til minde om terrorangrebets ofre. Her er der en ‘’Wall of Faces’’ med fotografier af alle ofrene. Bag hvert enkelt foto kan du se mere information om personen. Disse arkiver er blevet til med hjælp fra ofrenes familier.

9/11 Museum i New York - Indenfor 9/11 Museum i New York - Memorial Wall

Praktisk information

  • Åbningstider:
    • Onsdag – mandag: 09:00 – 19:00, indgang senest 17:30
    • Tirsdag: lukket
    • Lukket for offentligheden den 11. september
  • Sted: Museet ligger ved 9/11 Memorial. De nærmeste subway-linjer er E (til World Trade Center), R (til Cortland Street) og J/A/C/2/3/4/5 (til Fulton Street).
  • Ekstra: Du kan besøge 9/11 Memorial uden at besøge museet. Det er gratis at besøge 9/11 Memorial.

Køb 9/11 Museum billetter her

Tip: Adgang til 9/11 Museum er inkluderet i Go New York Explorer Pass og New York Pass.

Erics tip: “Det er en meget rørende oplevelse at være på 9/11 Museum i New York, og de fleste folk går rundt på museet i stilhed. De personlige historier er især følelsesladede. De ansatte er meget hjælpsomme og giver gerne forklaringer, hvis det er nødvendigt. Der er også en app med en audioguide, du enten kan downloade ellers kan leje en audioguide ved informationskranken. Der kan være mange mennesker på museet, men alligevel kan du sagtens nå at se det hele. Det tager omkring 1,5-2 timer at se hele museet. Hvis du gerne vil se alle filmene, kommer det dog til at tage meget længere. Når du er færdig på museet, kan du passende besøge 9/11 Memorial.”

Foruden 9/11 Museum er der mange flere top museer i New York, du kan besøge.

911 Museum in New York Twin Towers 911 Museum in New York FDNY

Hvor lang tid tager det at besøge 9/11 Museum?

Det tager 1,5-2 timer at se hele 9/11 Museum. Dog kan dit besøg godt komme til at vare meget længere, hvis du vælger at se alle filmene. Læs mine tips til at besøge museet her.

Skal man købe billetter til 9/11 Museum på forhånd?

Ja. Ved at købe dine billetter til 9/11 Museum på forhånd, kan du springe billetkøen over og spare en masse tid.

Hvad indeholder 9/11 Museum?

På 9/11 Museum mindes ofrene for terrorangrebet den 11. september 2001. Besøgende lærer om angrebet og dets efterspil gennem personlige beretninger, fotografier og objekter som f.eks. rester af Twin Towers.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev