Påskeudsalg: op til 30% rabat på New York Pass + 1 ekstra dag med hop-on-hop-off-bus!
Klik her, og bestil dit New York Pass i dag!

2.1m
Spørgsmål? E-mail eric@newyorkcity.dk
9/11 Museum i New York

9/11 Museum i New York

Køb billetter nu
9/11 Museum i New York - Wall of Faces

9/11 Museum i New York er dedikeret til de forfærdelige hændelser, der fandt sted den 11. september 2001. Museet ligger ved 9/11 Memorial. Selve museet ligger under jorden, og der er en meget speciel og melankolsk stemning derinde. Besøgende kan se dele af Twin Towers oprindelige søjler og andre betydningsfulde genstande, såsom en brændt ambulance, ødelagte telefonbokse og hjelme efterladt af brandfolk og redningsarbejdere.

Køb dine billetter til 9/11 Museum her

9/11 Museum i New York og Survivors’ Stairs

Næsten 3.000 mennesker mistede livet i terrorangrebet den 11. september 2001, og de bliver hædret på museet. Det første, man lægger mærke til på museet, er de to 24 meter høje stålkonstruktioner. De kaldes tridents, og de udgjorde basen til det oprindelige World Trade Center. Brander, der varede i 99 dage efter angrebet, har gjort stålet rødt og brunt.

Når du fortsætter fra Memorial Hall og går ned i kælderen (21 meter under jorden), så passerer du Survivors’ Staircase. Det er en cementtrappe, der blev brugt af hundredvis af mennesker, som forsøge at undslippe de brændende tvillingetårne.

9/11 Museum i New York viser, hvilken indflydelse terrorangrebet havde på både enkelte mennesker og verden som helhed. Det er tydeligt, der bliver lagt vægt på den menneskelige værdigheds sejr over den menneskelig korruption. De tusindvis af overlevende og de, der viste deres støtte efter terrorangrebet, bliver også anerkendt.

9/11 Museum i New York - Brandbil 9/11 Museum i New York - Billede

Udstillinger: Historical Exhibition og Memorial Exhibition

Der er to udstillinger på 9/11 Museum. De viser historien bag 9/11 gennem billeder, arkiver og genstande samt på skærme. Udstillingen ved navn Historical Exhibition viser hændelserne den 11. september i kronologisk rækkefølge fra dagens start til slut.

Memorial Exhibition er til minde om terrorangrebets ofre. Her er der em ‘’Wall of Faces’’ med fotografier af alle ofrene. Bag hvert enkelt foto kan du se mere information om personen. Disse arkiver er blevet til med hjælp fra ofrenes familier.

9/11 Museum i New York - Indenfor 9/11 Museum i New York - Memorial Wall

Praktisk information

Efter dit køb modtager du et værdibevis via e-mail. Det kan du printe ud og bruge som billet, eller du kan vise det frem på din mobiltelefon.

  • Åbningstider: Åbent dagligt
    • Søndag-torsdag: klokken 09.00-20.00. Indgang senest klokken 18.00
    • Fredag-lørdag: klokken 09.00-21.00. Indgang senest klokken 19.00
    • Lukket for offentligheden den 11. september
  • Sted: Museet ligger ved 9/11 Memorial. De nærmeste subway-linjer er E (til World Trade Center), R (til Cortland Street) og J/A/C/2/3/4/5 (til Fulton Street).
  • Ekstra: Du kan besøge 9/11 Memorial uden at besøge museet. Det er gratis at besøge 9/11 Memorial.

Køb dine billetter til 9/11 Museum her

Tip: Adgang til 9/11 Museum er inkluderet i New York Sightseeing Flex Pass og New York Pass.

Erics tip: Det er en meget rørende oplevelse at være på 9/11 Museum i New York, og de fleste folk går rundt på museet i stilhed. De personlige historier er især følelsesladede. De ansatte er meget hjælpsomme og giver gerne forklaringer, hvis det er nødvendigt. Der er også en gratis app med en audioguide, du kan downloade. Der var ret mange mennesker derinde, dengang jeg var der. Alligevel kunne jeg se det hele uden problemer. Eftersom jeg havde købt en billet online på forhånd, var det ikke meget tid, jeg brugte på at stå i kø udenfor. Det tager omkring 1,5-2 timer at se hele museet. Hvis du gerne vil se alle filmene, kommer det dog til at tage meget længere. Når du er færdig på museet, kan du passende besøge 9/11 Memorial.

9/11 Museum i New York - Trapper 9/11 Museum i New York - Amerikansk flag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Eric’s New York Find den gratis i App Store
App store Google play
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter