New York Liberty basketball billetter 2024

Køb billetter nu
New York Liberty basketball billetter
Starter fra 138.00 kr.

Køb New York Liberty basketball tickets sikkert og nemt online. New York Liberty er New Yorks kvindelige basketballhold. De spiller i WNBA (Women’s National Basketball Association). New York Liberty spiller deres hjemmekampe i Barclays Center i Brooklyn. Samme arena som NBA-holdet Brooklyn Nets spiller på. Holdet blev stiftet i 1997 og var et af de første hold, der spillede i WNBA. De har været succesfulde fra begyndelsen, og de kvalificerer sig jævnligt til slutspil.

Køb dine New York Liberty billetter her

Få 33 kr. i rabat, når du bestiller mere end 700 kr. med rabatkoden HELLOTICKETS5

Contents

Køb New York Liberty billetter

Køb New York Liberty tickets ved at tjekke kampoversigten her, og vælg datoen, du vil til en kamp på. Du kan betale for billetterne med betalingskort. Du modtager mobilbilletter. Mobilbilletter kan ikke printes, og det er heller ikke muligt, bare vis QR-koden på telefonen ved ankomst. Du garanteres ægte billetter, og de leveres altid til tiden.

New York Liberty basketball billetter - Kamp New York Liberty basketball billetter - Spillere

Hvor skal jeg sidde i Barclays Center?

De bedste pladser til en basketballkamp er på banens langsider. New York Liberty billetter er ikke dyre, så jeg anbefaler at vælge de bedste ledige pladser i midten. Vælg for eksempel pladser i sektion 7 til 9 eller 23 til 25 eller endda pladser helt tæt på banen (court-side). Jo lavere rækkenummer, desto tættere på banen kommer du til at sidde. Række 1 er derfor bedre end række 20.

Køb New York Liberty billetter her

New York Liberty basketball billetter - Barclays Center oversigt pladser

Praktisk information

Hvordan kommer jeg til Barclays Center?

Det er meget nemt at komme til Barclays Center. Du kan tage subway-linje 2, 3, 4, 5, B, D, N, Q eller R til Atlantic Avenue–Barclays Center. Her kommer du ud lige foran stadion. Turen tager omkring 20 minutter fra Grand Central Station.

Hvornår skal jeg være på stadion?

Du behøver ikke at møde op al for tidligt; 30 minutter før kampstart er rigeligt. En kamp er 4 x 10 minutter, men varer omkring 2 timer.

Efter kampen

Efter kampen kan du tage med subway tilbage til Manhattan. Det er den nemmeste og hurtigste måde at komme frem på.

Erics tip: “Kvindebasket? Ja, helt sikkert! Jeg kan virkelig anbefale at ser en kamp med New York Liberty, hvis du er på udkig efter noget sjovt at lave med familien, eller hvis du er stor fan af basketball. En Liberty-kamp byder på underholdning i ægte amerikansk stil. Hvis du er i New York om sommeren, og du gerne vil se en basketballkamp, så er det her en oplagt mulighed. Spiller New York Liberty ikke, så tjek om du kan få billetter til New York Knicks.”

Se datoer, og book direkte herunder

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev