New York Liberty basketball billetter 2020

Køb billetter nu
New York Liberty basketball billetter

Køb New York Liberty basketball tickets sikkert og nemt online. New York Liberty er New Yorks kvindelige basketballhold. De spiller i WNBA (Women’s National Basketball Association). New York Liberty spiller de fleste af deres hjemmekampe i Westchester County Center i White Plains. Samme sted som Westchester Knicks, der er tilknyttet New York Knicks, men som spiller i en lavere division. Nogle af New York Libertys kampe bliver desuden spillet i Madison Square Garden. Holdet blev stiftet i 1997 og var et af de første hold, der spillede i WNBA. De har været succesfulde fra begyndelsen, og de kvalificerer sig jævnligt til slutspil. New York Liberty spiller under NBA off-season fra maj/juni til september/oktober. Hvis du er i New York om sommeren, og du gerne vil se en basketballkamp, så er det her en oplagt mulighed. Spiller New York Liberty ikke, så tjek om du kan få billetter til New York Knicks.

Køb dine New York Liberty billetter her

Køb New York Liberty billetter nu uden servicegebyrer, og få billetterne tilsendt som e-billetter gratis, eller afhent billetterne gratis

Køb New York Liberty billetter

Køb billetter til New York Liberty ved at tjekke kampoversigten her, hvor du også søge og få en oversigt over alle de tilgængelige kampdatoer. Billetterne kan betales med betalingskort og sendes med post til din adresse eller via e-mail som e-billetter. Du kan også vælge at hente billetterne gratis i New York. Hvis du ikke kan printe  dine e-billetter ud, kan du tage til det centrale billetkontor, der ligger tæt på Times Square

Det hurtigste er at købe e-billetter, mens det er smartest at hente alle andre typer (papir)billetter på det lokale kontor. Med begge disse muligheder sparer du penge på fragt, så jeg anbefaler, du benytter dig af en af dem. Billetterne er 100% garanteret autentiske og leveres til tiden.

New York Liberty basketball billetter - Kamp New York Liberty basketball billetter - Spillere

Hvor skal jeg sidde i Westchester County Center?

New York Liberty billetter er ikke dyre, så jeg anbefaler, at du vælger de bedste ledige pladser midt for banen. Vælg for eksempel pladser i sektion 10 til 40 på øst- eller vestsiden, eller hvad med pladser helt tæt på banen?

Køb New York Liberty tickets her

New York Liberty Basketball billetter - Westchester County Center oversigt

Praktisk information

Hvordan kommer jeg til Westchester County Center?

Det er nemmest at komme fra Manhattan til Westchester County Center med tog. Fra Grand Central kan du tage Metro-North Railroads blå Harlem-linje til White Plains. Du kan købe en returbillet på stationen. Togturen tager cirka 40 minutter, og fra  White Plains Station er der omtrent 10 minutters gang til stadionet.

Hvornår skal jeg være på stadion?

Jeg anbefaler, du sørger for at være der 30 minutter inden kampen starter.

Efter kampen

Efter kampen kan du tage toget tilbage til Manhattan.

Erics tip: Kvindebasket? Ja, helt sikkert! Jeg kan virkelig anbefale at ser en kamp med New York Liberty, hvis du er på udkig efter noget sjovt at lave med familien, eller hvis du er stor fan af basketball. En Liberty-kamp byder på underholdning i ægte amerikansk stil. Du behøver ikke at komme tidligt, 30 minutter inden kampens start er nok. Hver kamp er på 4 x 10 minutter, men i alt kan du regne med det tager omkring 2 timer.

Se datoer, og book direkte herunder

Der er ingen tilgængelige billetter i øjeblikket

 

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter