New Jersey Devils billetter 2024

Køb billetter nu
New Jersey Devils billetter

New Jersey Devils tickets er det nemt og sikkert at købe online. Det er en fantastisk oplevelse at se en ishockeykamp. New Jersey Devils spiller i den store indendørs arena Prudential Center i Newark, New Jersey. Ishockeysæsonen varer fra oktober til april, og det er altid sjovt at tage til en kamp, hvad end du er fan eller ej.

Køb dine New Jersey Devils billetter her

Contents

Køb New Jersey Devils billetter

Køb New Jersey Devils tickets via kampoversigten her, og vælg datoen, du vil til en kamp på. Billetterne kan du betale for med betalingskort. Billetterne er mobilbilletter, som du blot skal fremvise på din mobiltelefon ved stadion. Du behøver ikke at printe ud mobilbilletter. Du garanteres ægte billetter, og de leveres altid til tiden via e-mail.

Billetterne, der sælges på siden, er fra personer med New Jersey Devils-sæsonbilletter, som ikke selv kan komme til kampen. Derfor sælges billetterne nogle gange med rabat. Nogle gange sælges billetterne dog for mere end den oprindelige pris, hvilket vil sige, at den pågældende kamp med New Jersey Devils allerede er udsolgt.

Hvis du besøger New York og ikke kan få fat i billetter til en kamp med Rangers eller Islanders, og du ikke har noget imod lidt længere transporttid, så er en kamp med Devils måske noget for dig.

New Jersey Devils billetter - Arena New Jersey Devils billetter - Ishockey

Hvilke pladser er gode til en kamp med New Jersey Devils?

Gode pladser er alfa og omega til en ishockeykamp, ​​hvis du vil have et glimt af pucken. Uanset hvad bliver du dog grebet af den gode stemning.

De bedste pladser er i sektionerne 7, 8, 9, 18, 19 og 20. Det er dog også de dyreste New Jersey Devils billetter, og de koster omkring 100-280 $ stykket. Jo tættere du sidder på banen, desto bedre er udsigten.  Dog kan det godt lade sig gøre at købe billigere billetter med en ok udsigt højere oppe.

Sektion 100 har rigtigt gode pladser til 60-150$ per billet. De billigste pladser er i sektion 200, men jeg anbefaler at styre udenom disse pladser, selvom de kun koste 45-55 $, da de er alt for langt væk fra banen.

Køb dine New Jersey Devils billetter her

New Jersey Devils billetter - Prudential Center siddepladser

Praktisk information

Ishockeysæsonen varer fra starten af oktober til midten af april. Alle New Jersey Devils’ hjemmekampe er populære, så sørg for at planlægge dit besøg i god tid. New York Rangers og New York Islanders spiller også i denne periode.

Hvordan kommer jeg til Prudential Center?

Det er let at komme til Prudential Center i New Jersey med toget, da arenaen kun ligger to blokke fra Newark Penn Station. Togene kører ofte og er nemme at benytte sig af.

NJ Transit

Tag Northeast Corridor eller North Jersey Coast Line fra Penn Station New York til Newark Penn Station. Turen tager omkring 20 minutter, og gåturen fra stationen til Prudential Center er kort. Bare følg efter den store flok fans i Devils-trøjer, så skal du nok finde det!

PATH-tog

Bor du nær Financial District, kan du også rejse med PATH-tog fra WTC-station. Det tager omtrent 30 minutter at komme frem på den måde.

Hvornår skal jeg være ved Prudential Center?

Det er en god idé at ankomme, 30-60 minutter inden kampen skal starte, så du har tid nok til at finde din plads og få købt dig noget at drikke.

Hvad kan jeg medbringe til Prudential Center?

Du kan ikke medbringe rygsække til Prudential Center. Alle andre typer tasker er tilladt at have med, så længe de ikke er større end 30 x 35 cm. Hvis du medbringer en, kan du opbevare den for 10$ i et skab.

Hvordan kommer jeg tilbage til Manhattan?

Den letteste måde, at komme tilbage til Manhattan er ved at tage tilbage ad samme vej, som du kom. Jeg kan godt lide at tage PATH-toget, fordi det er hurtigt og billigt. Der er masser af folk, der rejser tilbage til Manhattan, så det er sikkert at tage toget. Begge slags tog kører natten igennem.

New Jersey Devils billetter - Kamp New Jersey Devils billetter - Prudential Center

Se datoer, og book direkte herunder

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev