Send Eric en WhatsApp-besked +31688800666
2.2m
Spørgsmål? E-mail eric@newyorkcity.dk
New Jersey Devils billetter

New Jersey Devils billetter

Køb billetter nu
New Jersey Devils billetter

Det er nemt og sikkert at købe New Jersey Devils tickets online. Billetpriserne starter på 15 $, og det er en super oplevelse at se en ishockeykamp. New Jersey Devils spiller i den store indendørs arena Prudential Center i Newark, New Jersey. Ishockeysæsonen varer fra oktober til april, og det er altid sjovt at tage til en kamp, hvad end du er fan eller ej. Hvis du besøger New York og ikke kan få fat i billetter til en kamp med Rangers eller Islanders, og du ikke har noget imod lidt længere transporttid, så er en kamp med Devils måske noget for dig.

Billetter til 2019/2020-sæsonen kan ikke købes endnu
Vil du gerne have besked, så snart billetterne kommer til salg? Send mig en besked på eric@newyorkcity.dk, så sender jeg dig en e-mail, den dag billetterne kan købes.

Køb New Jersey Devils billetter

Køb billetter til New Jersey Devils via kampoversigten her, eller se listen med kampe nederst på denne side. Billetterne kan købes med betalingskort. Papirbilletter sendes med post, og e-billetter sendes via e-mail. Alternativt kan du hente dine New Jersey Devils billetter i New York, hvilket er gratis. Hvis du ikke kan printe dine e-billetter ud, så kan du få dem printet ved det centrale kontor, der ligger nær Times Square.

E-billetter leveres altid hurtigst, mens det er smartest at hente alle andre typer (papir)billetter på det lokale kontor. Med begge disse muligheder, sparer du penge på fragt, så jeg anbefaler, du benytter dig af en af disse. Billetterne er 100% garanteret autentiske og leveres altid til tiden.

Billetterne, der sælges på siden, er fra personer med New Jersey Devils-sæsonbilletter, som ikke selv kan komme til kampen. Derfor sælges billetterne nogle gange med rabat. Nogle gange sælges billetterne dog for mere end den oprindelige pris, hvilket vil sige, at den pågældende kamp med New Jersey Devils allerede var udsolgt.

New Jersey Devils billetter - Arena New Jersey Devils billetter - Ishockey

Hvilke pladser er gode til en kamp med New Jersey Devils?

Gode pladser er alfa og omega til en ishockeykamp, ​​hvis du vil have et glimt af pucken, men uanset hvad vil du blive grebet af den gode stemning.

De bedste pladser er i sektionerne 7, 8, 9, 18, 19 og 20, men det er også de dyreste New Jersey Devils billetter, og de koster omkring 100-280 $ stykket. Jo tættere du sidder på banen, desto bedre er udsigten.  Dog kan det lade sig gøre at købe billigere billetter med en ok udsigt højere oppe.

Sektion 100 har rigtigt gode pladser til 60-150$ per billet. De billigste pladser er i sektion 200, men jeg anbefaler at styre udenom disse pladser, selvom de kun koste 45-55 $, da de er alt for langt væk fra banen.

Køb dine New Jersey Devils tickets her

New Jersey Devils billetter - Prudential Center siddepladser

Praktisk information

Ishockeysæsonen varer fra starten af oktober til midten af april. Alle New Jersey Devils’ hjemmekampe er populære, så sørg for at planlægge dit besøg i rigtig god tid. New York Rangers og New York Islanders spiller også i denne periode.

Hvordan kommer jeg til Prudential Center?

Det er let at komme til Prudential Center i New Jersey med toget, da arenaen kun ligger to blokke fra Newark Penn Station. Togene kører ofte og er nemme at benytte sig af.

NJ Transit:

Tag Northeast Corridor eller North Jersey Coast Line fra Penn Station New York til Newark Penn Station. Turen tager omkring 20 minutter, og gåturen fra stationen til Prudential Center er kort. Bare følg efter den store flok fans i Devils-trøjer, så skal du nok finde det!

PATH-tog:

Bor du nær Financial District, kan du også rejse med PATH-tog fra WTC-station. Det tager omtrent 24 minutter at komme frem på den måde.

Hvornår skal jeg være ved Prudential Center?

Det er en god idé at ankomme, 30-60 minutter inden kampen skal starte, så du har tid nok til at finde din plads og få købt dig noget at drikke.

Hvordan kommer jeg tilbage til Manhattan?

Den letteste måde, at komme tilbage til Manhattan er ved at tage tilbage ad samme vej, som du kom. Jeg kan godt lide at tage PATH-toget, fordi det er hurtigt og billigt. Der er masser af folk, der rejser tilbage til Manhattan, så det er sikkert at tage toget. Begge slags tog kører natten igennem.

New Jersey Devils billetter - Kamp New Jersey Devils billetter - Prudential Center

Se datoer, og book direkte herunder

16sep
man - Starttid: 19:00 | Hockey, Sport | Starter fra $155.00
18sep
ons - Starttid: 19:00 | Hockey, Sport | Starter fra $65.00
20sep
fre - Starttid: 19:00 | Hockey, Sport | Starter fra $283.00
21sep
lør - Starttid: 19:00 | Hockey, Sport | Starter fra $255.00

* Den laveste pris for dette event findes (blandt andet) den 18. September 2019 19:00

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Eric’s New York Find den gratis i App Store
App store Google play
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter