Eric’s New York app

Erics New York App Skyline

Eric’s New York app er den eneste app, du har brug for til din ferie i New York. I denne app finder du et kort, info om seværdigheder, vandreruter gennem forskellige kvarterer, personlige tips og billetter til nærmest alt, hvad du kan tænkes at ville foretage dig i New York. Eric’s New York app fås til iOS (iPhone/iPad) og Android.

Gratis Eric’s New York App

Udforsk New York med min app som din guide. I appen finder du:

  • Alle metrolinjer så du nemt kan se, med eller uden internet, hvilke metrostationer der er tættest på dig.
  • Din placering baseret på indbygget GPS, som også virker, hvis du ikke har internet! På den måde farer du aldrig vild i New York!
  • Information om berømte, men også mindre kendte steder i New York. Har du ikke billetter? Klik igennem appen og køb dem. Du behøver ikke printe noget, bare vis billetterne på telefonen for entré. Det kunne ikke være nemmere!
  • Personlige tips fra mig (Eric).
  • Unikke og personlige vandreruter, som du kan deltage i for at opdage endnu mere af byen.
  • Offentlige toiletter i nærheden af ​​dig.
  • Muligheden for at gemme dit hotel og “hotspots” før din rejse til New York og se dem på kortet.
  • En tjekliste, så du ikke glemmer noget til din rejse til New York.

Er du ikke overbevist endnu? Læs feedbacken!

Vandreruter gennem New York

Gå en tur med mig gennem forskellige kvarterer i New York med vandreruter i min app. Jeg har udviklet dem, så du kan udforske de ukendte steder i byen, såvel som kendte steder. Du kan blandt andet slentre gennem SoHos gader, krydse Brooklyn Bridge og opdage Greenpoint. Jeg har selv lavet vandreruterne, fotograferet alt, og gået dem flere gange, så jeg kan vise jer så mange steder som muligt. Fordi dette har taget så meget af min tid, beder jeg om en lille pris pr. gåtur. På den måde kan jeg vedligeholde og videreudvikle appen med endnu flere praktiske funktioner.

Offline kort over New York

Download appens data inden du tager afsted (eller via wi-fi på dit hotel), og så er du klar til at bruge den offline i New York. Du har ubegrænset adgang til kortet, som viser dig alle hotspots, offentlige toiletter og steder med wi-fi. Du kan også bruge subway-kortet offline. Det viser alle subway-linjer og -stationer. Takket være den indbyggede GPS kan du altid se, præcist hvor du er, og hvilke seværdigheder du er i nærheden af. Du kan også finde alle andre offentlige transportkort, såsom busserne, togene og NYC Ferry, som PDF-filer i appen.

Der er masser af information i appen, men hvis du alligevel har spørgsmål, kan du nemt få fat i mig. I appen kræver det blot et par klik at kontakte mig via e-mail.

Har du spørgsmål, ris eller ros? Så kontakt mig venligst direkte fra appen. Jeg forsøger altid at udvikle og forbedre appen, og derfor vil jeg meget gerne have din feedback. Er du tilfreds med appen? Så bliver jeg glad, hvis du vil anmelde den i App Store eller på Google Play.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev