Eric’s New York app

Erics New York App Skyline

Eric’s New York app er den eneste offline-app, du har brug for til din ferie i New York. Appen kan du downloade til din smartphone eller tablet, og i den finder du et kort, info om seværdigheder, billetter samt tip og tricks til nærmest alt, hvad du kan tænkes at ville foretage dig i New York. Eric’s New York app fås til iOS (iPhone/iPad) og Android.

Eric’s New York – gratis

Opdag byen med min app som din guide. I appen er det, som om jeg personligt guider dig rundt i New York og viser dig alle mine favoritsteder. Præcist som på mit website finder du information om både de velkendte og de mindre kendte seværdigheder i New York, og du får også mine personlige tips. Vil du gerne have billetter til eksempelvis et sportsarrangement eller en musical? Så kan du købe billet direkte via min app. Du behøver ikke at printe noget ud. Du kan nemlig bare vise dit værdibevis eller e-billet på din smartphone eller tablet. Nemmere bliver det ikke!

Offline kort over New York

Download appens data inden du tager afsted (eller via wi-fi på dit hotel), og så er du klar til at bruge den offline i New York. Du har ubegrænset adgang til kortet, som viser dig alle hotspots, offentlige toiletter og steder med wi-fi. Du kan også bruge subway-kortet offline. Det viser alle subway-linjer og -stationer. Takket være den indbyggede GPS kan du altid se, præcist hvor du er, og hvilke seværdigheder du er i nærheden af.

Der er masser af information i appen, men hvis du alligevel har spørgsmål, kan du nemt få fat i mig. I appen kræver det blot et par klik at kontakte mig via e-mail.

Har du spørgsmål, ris eller ros? Så kontakt mig venligst direkte fra appen. Jeg forsøger altid at udvikle og forbedre appen, og derfor vil jeg meget gerne have din feedback. Er du tilfreds med appen? Så bliver jeg glad, hvis du vil anmelde den i App Store eller på Google Play.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev