2.2m
Spørgsmål? E-mail eric@newyorkcity.dk
Transfer fra JFK Lufthavn til Long Island City

Transfer fra JFK Lufthavn til Long Island City

Køb billetter nu
Transfer fra JFK Lufthavn til Long Island City

Mellem JFK Lufthavn og Long Island City (Queens) er der ikke små, delte shuttle-busser. Det er svært at give generelle råd mht. transfer, da den bedste løsning kommer an på, hvor præcist du skal hen. I mange tilfælde kan du komme til dit hotel eller din lejlighed ved at tage AirTrain og så skifte til subway. Det er ofte den billigste måde at komme frem på.

En anden mulighed er at tage en gul taxa (yellow cab) i JFK Lufthavn. Det burde ikke koste mere end omkring 35-45 $, afhængigt af hvor du skal hen. Den pris er for op til tre personer. Rejser du i en gruppe på fire personer eller derover, er det smartere at tage med en minibus, som du har bestilt på forhånd. Det gør du ved at følge nedenstående trin. Du kan booke en minibus (med chauffør) til op til seks personer, og gør du dette, ved du desuden på forhånd, hvad du skal betale for turen.

Forhåndsbestil afhentning i bil eller minibus her

Følg de nedenstående trin for at booke en bil eller minibus

  1. Vælg New York, JFK Airport, og udfyld oplysninger om dit fly. Sørg for at vælge “International (Outside Only)” under Meeting Area.
  2. Skriv adressen.
  3. Skriv dato og tidspunkt for afhentning (bare skriv din ankomsttid, så tjekker de, hvornår du ankommer og ved hvilken gate).
  4. Vælg ønsket bil.
  5. Udfyld dine oplysninger, og vælg din betalingsmetode. Jeg anbefaler, du vælger Cash, hvilket vil sige, du betaler chaufføren kontant.
  6. Udfyld dit mobilnummer, og sørg for at skrive dit mobilnummer igen under Special Requests. Sørg for at have landekoden med. For eksempel:”Hello, my phone number is 0045 XX XX XX XX.”
  7. Bekræft din booking. Herefter modtager du en bekræftelse via e-mail.

Glem ikke at booke transport med bil eller minibus tilbage til JFK Lufthavn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Eric’s New York Find den gratis i App Store
App store Google play
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter