Aladdin Broadway billetter

Aladdin Broadway billetter

Køb dine billetter her

Køb dine Aladdin Broadway tickets, inden du tager til New York. Du kan let købe dine teaterbilletter online og på den måde spare tid og penge. Musicalen Aladdin på Broadway i New York er baseret på den elskede Disney-film af samme navn. Den anmelderroste filmklassiker “Aladdin” fik premiere i 1992 og vandt en Oscar. Historien om Aladdin er bygget på århundredgamle arabiske folkeeventyr såsom “Tusind og en Nat”. Handlingen finder sted i en by med kongelige, lommetyve og lampeånden Genie selvfølgelig. Nu kan du og dine børn genopleve eventyret om Aladdin på Broadway og se, hvordan scenen på magisk vis omdannes til byen Agrabah. Forestillingen foregår på New Amsterdam Theatre.

Køb dine billetter til Aladdin her
Eksklusivt: Vælg ‘Flex billet’ ved checkout, så kan du aflyse eller ændre bookingen op til 72 timer før forestillingen!

Den magiske hule og Prinsesse Jasmin

I den magiske hule er den fortryllede olielampe begravet. I den er lampeånden Genie, der kan opfylde tre ønsker. Den onde troldmand Jafar, som er storvisir for Agrabahs sultan, vil gerne have fat i lampen. Han vil bruge de tre ønsker til selv at blive sultan, men det er kun meget få personer, der kan komme ind i hulen, og Jafar er ikke en af ​​dem. Da Aladdin bliver anholdt på grund af falske anklager om kidnapning af Prinsesse Jasmin, bruger Jafar ham til at få fat i lampen. Heldigvis går det hele ikke efter Jafars plan!

Aladdin gnider på lampen og slipper Genie fri, hvilket giver Aladdin de tre ønsker. Hans første ønske er at blive tryllet om til en prins, så han er fin nok til Prinsesse Jasmin. Men vil Jasmin falde for den forklædte Prins Ali? Og vil det lykkedes Jafar at blive sultan?

Aladdin Broadway billetter - Genie og Aladdin Aladdin Broadway billetter - Arabiens Nat

En magisk aften

Broadway-opsætningen af Aladdin er præcist lige så magisk som tegnefilmen, og det flyvende tæppe er endda også med! Musicalen inkluderer ikke blot hitsange som “A Whole New World” og “Prince Ali”, men også nye sange der er skrevet specifikt til musicalen. Disney-filmen er blevet nyfortolket, så den passer til nutidens publikum, hvilket gør forestillingen rigtig sjov. Hvis kostumerne og scenografien ikke er nok til at blæse dig bagover, så er den hysterisk sjove Genie det helt sikkert. Den her musical passer til alle i familien!

Aladdin Broadway billetter - Genie Aladdin Broadway billetter - Dansere

Hvordan køber jeg Aladdin Broadway billetter?

Aladdin Broadway tickets på NewYorkCity.dk er 100% autentiske, og der er ikke nogen tredjepart involveret, hvilket holder priserne nede. Når din ordre er blevet behandlet, modtager du en bekræftelse via e-mail straks. Til denne musical vil du modtage en e-mail med QR-koder senest 7 dage før forestillingen! Vis denne QR-kode på din telefon i teatret og nyd det. Send mig en e-mail hvis du vil booke billetter til en gruppe på 10 personer eller derover.

Hvorfor skal jeg købe billetter gennem NewYorkCity.dk?

 • Ingen uventede udgifter. Den viste pris er den, du betaler!
 • Det er ikke nødvendigt at downloade nogen app eller printe billetterne. Du skal kun vise QR-koden
 • Garanteret autentiske billetter
 • Bedst tilgængelige pladser, altid ved siden af ​​hinanden
 • En dedikeret servicedesk: Du kan altid kontakte mig direkte
 • Betal med kreditkort, Apple Pay, PayPal eller Giropay
 • Hvis du vælger en fleksbillet, er det muligt at annullere billetterne inden forestillingen.

Køb dine billetter til Aladdin her

Erics tip: “Aladdin er en ægte Disney-musical, som er sjov for alle. Lampeånden Genies humor kan også få dig til at trække på smilebåndet, så der er underholdning for både store og små. Det magiske tæppe er et kapitel for sig, og hvordan de får det til at flyve er en af Broadways bedst bevarede hemmeligheder!”

Information om forestillingen

 • Minimumsalder: Anbefales fra 6 år og opefter.
 • Varighed: omkring 2 timer og 30 minutter
 • Sted: New Amsterdam Theatre, 214 West 42nd Street
 • Tilgængelighed:  T
 • for salsplanen over New Amsterdam Theatre

Køb dine billetter til Aladdin her

Har du ikke lyst til at se Aladdin?

Se en række andre Broadway-shows her

Køb dine billetter til Aladdin her Køb dine billetter her

* Den laveste pris for denne musical findes (blandt andet) den lør 17. august 2024 20:00

* The highest discount for this musical is (among others) found on lør 17. august 2024 20:00

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev