Restauranter i New York

Restauranter i New York

Restauranter i New York er der massevis af, lige fra de billige til de meget dyre, og de byder på mad fra hele verden. Udvalget af spisesteder er stort, varieret og skifter nærmest på daglig basis. Derfor kan der altid findes gode restauranter at spise på i New York. Det store udvalg kan dog også være ret overvældende. For at gøre det lidt nemmere for dig at vælge et sted at spise, har jeg listet mine favoritsteder til forskellige lejligheder herunder. Jeg har delt dem ind i forskellige kategorier.

Contents

Restauranter med udsigt

Robert NYC

Hvis du gerne vil imponere din udkårne, så tag til Robert NYC. Det er en moderne og fancy restaurant i det højere prisleje. Restauranten ligger i Columbus Circle på en af Museum of Arts and Designs øverste etager. Herfra har du en fantastisk udsigt over Central Park og ikke mindst over selve Columbus Circle.

Bestil bord på Robert NYC her

Peak NYC

På 101. etage i skyskraberen 30 Hudson Yards finder du Peak NYC, en restaurant i Hudson Yards med en fantastisk udsigt. Peak ligger på etagen lige over Edge Observation Deck, så hvis du vil kombinere en imponerende udsigt over New York med mad, og måske endda et frieri, så er Peak det perfekte sted. Peak og Edge hører dog ikke sammen, så hvis du gerne vil spise på Peak efter dit besøg i Edge, så skal du reservere bord på restauranten ved siden af.

Bestil bord på Peak NYC her

The River Café

Den bedste udsigt over Manhattans skyline får du ikke fra Manhattan, men fra den anden side af vandet. På den anden side af East River, lige ved Brooklyn Bridge, ligger The River Café. Tag herhen til middag, og nyd den smukke udsigt til skyskraberne på den anden side af floden. Du må ikke snyde dig selv for at prøve deres mest berømte dessert, Chocolate Brooklyn Bridge!

Bestil bord på The River Café her

Manhatta Restaurant

På Manhatta er madoplevelsen tilsat en fantastisk udsigt over Lower Manhattan. Restauranten ligger på 60. etage, så her kan du lade dig fortrylle af den flotte udsigten over gader, broer og vandet mens du nyder en fancy frokost eller middag. Manhatta ligger i gåafstand fra Wall Street og 9/11 Memorial.

Restauranter i New York - Drink på Manhatta Restauranter i New York - Udsigt fra Manhatta

GAONNURI

GAONNURI er en koreansk restaurant i Koreatown i Midtown Manhattan, som ligger blot en blok fra Empire State Building. Gennem de store vinduer har du en vidunderlig udsigt over det omkringliggende område. Spiser du her, efter mørket er faldet på, er du omgivet af Midtown Manhattans oplyste bygninger. Og så får du selvfølgelig også lejlighed til at nyde den overraskende og varierede koreanske kogekunst.

Bestil bord på GAONNURI her

Cantina Rooftop

Jeg synes, Cantina Rooftop er en vaskeægte perle for en sjov aften! Gæsterne er livlige, og der er en DJ, der spiller upbeat musik hver aften. Maden smager fantastisk (og priserne er rimelige), og udsigten er fantastisk. Cantina er en mexicansk restaurant, og på menuen på dette festlige sted, finder du blandt andet tacos og guacamole samt retter med kød og fisk. Om vinteren er tagterrassen overdækket og opvarmet.

Bestil bord på Cantina Rooftop her

Restaurant i New York - Cantina Rooftop Restaurant i New York - Udsigt fra Cantina Rooftop

RH Rooftop

Tag mod Meatpacking District og spis en burger eller en lobster roll, for eksempel. RH Rooftop ligger på taget af en møbelforretning og har panoramaudsigt over det omkringliggende nabolag. Sørg for at reservere et bord før dit besøg, for at sikre dig et bord. Du kan også komme forbi og bare få en drink.

Bestil bord på RH Rooftop her

Electric Lemon

Electric Lemon ligger på 24. etage af Equinox Hotel i Hudson Yards. Du kan tage derhen for at få en drink eller spise middag. Når du sidder udenfor på terrassen, kan du se ud over Hudson River og de omkringliggende bygninger. Fordi man sidder så tæt på floden, kan det godt blæse lidt. Du kan også spise middag inde i restauranten, som har en smuk udsigt over Vessel fra barsiden. Når du får en drink eller en middag indenfor, kan du altid gå udenfor og nyde udsigten.

Restauranter for grupper

Carmine’s

Carmine’s er en ægte italiensk familierestaurant med to restauranter på Manhattan. Du har dermed dobbelt så stor chance for at få et bord, og det er godt, for begge Carmine’s er altid fulde. Skal du ud at spise med en gruppe? Så sørg for at bestille bord på Carmine’s i god tid i forvejen.

Bestil bord på Carmine’s her

John’s Pizzeria

Når jeg skal ud at spise med en gruppe i New York, så kan jeg godt lide at tage på John’s Pizzeria. Her er både borde og pizzaer store! Man kan nemt være 2 eller 3 personer om at dele en pizza, og derfor er restauranten yderst velegnet til større grupper. John’s har to restauranter, som findes på Times Square og Bleecker Street.

Olive Garden

Olive Garden er ikke en “autentisk” New York-restaurant, men er en del af en kæde. Alligevel anbefaler jeg den til større grupper, for det egner den sig godt til. Maden er god, og priserne er lave. Desuden gør den centrale placering på Times Square restauranten til det perfekte sted at spise, inden man eksempelvis tager videre til et Broadway-show.

Dallas BBQ

Dallas BBQ er en kæde med flere spisesteder på Manhattan og i de andre af New Yorks boroughs. Restauranterne har det tilfælles, at de er rummelige, og derfor passer godt til større grupper. Som navnet antyder, er der primært grillretter på menuen, og dermed kan du få en ægte amerikansk madoplevelse her.

Virgil’s Real BBQ

Virgil’s er også en barbecue-restaurant. Stedet er især kendt for en ret med et ret usædvanligt navn, nemlig “Trainwreck Fries”. Disse pomfritter er dækket af smeltet cheddar og monterey jack cheese og toppet med røget skinke, løg, jalapenos og ranch dressing. Dem kan jeg helt klart anbefale dig at prøve! Virgil’s er en stor restaurant, så her kan du tage hen at spise med en større gruppe.

Bestil bord på Virgil’s Real BBQ her

Restauranter i New York - Carmines Restauranter i New York - Virgils

Billigere restauranter

Hvis du leder efter et forholdsvist billigt sted at spise middag, så kan jeg anbefale thaimad. Der er mange thairestauranter på 9th Avenue, mellem 42nd og 56th Street. En anden mulighed er at tage til Chinatown, hvor det også er muligt at spise et måltid til en overkommelig pris. Prøv for eksempel dumplings og dim sum på Nom Wah Tea Parlor. Min favoritmad er selvfølgelig burger og pizza, og som oftest fås begge dele rimeligt billigt. Du kan også snuppe et autentisk amerikansk måltid blandt de lokale på en af de mange diners i New York, og det er forholdsvist billigt.

Restauranter til særlige anledninger

Har du noget særligt, du skal fejre i New York City? En bryllupsdag, fødselsdag, forlovelse eller at du er færdig med din uddannelse? Der er mange romantiske restauranter i New York, og har du en anden anledning, der skal fejres, så er der også rig mulighed for det.

Birreria

Ovenpå det indendørs marked Eataly finder du Birreria. Det er et New York bryggeri såvel som rooftop-restaurant. Her kan du nyde deres hjemmebryggede øl kombineret med mad til en rimelig pris. Du kan også besøge Birreria om vinteren, for der er der terrassevarmere og et midlertidigt tag på terrassen.

Bestil bord på Birreria her

Restauranter i New York - Birreria Restauranter i New York - Birreria rooftop

Marseille

Marseille er en atmosfærefyldt fransk restaurant, som ligger i Hell’s Kitchen. Her kan du sidde i hyggelige omgivelser og nyde franske retter. Marseille er desuden et godt sted at spise til Thanksgiving og jul, hvor restauranten byder på en særlig menu.

Bestil bord på Marseille her

Cruise med middag

For en virkelig speciel oplevelse kan jeg anbefale at tage på et cruise med middag i New York. Mens du sejler langs Manhattans imponerende skyline, kan du nyde en lækker middag eller buffet. Der er forskellige cruises med middag at vælge imellem, og priserne varierer. Der er et cruise, der passer til enhver lejlighed.

Restauranter i New York - Bateaux New York Dinner Cruise Restauranter i New York - Cruise med middag

Luksuriøse restauranter

Jean-Georges Vongerichtens ABC Kitchen

Der findes flere fine franske restauranter i New York. Alle Jean-Georges Vongerichten restauranterne laver fantastisk lækker mad. Personligt kan jeg anbefale ABC Kitchen i Flatiron District, som helt sikkert er stedet at se og blive set. Her kan du forvente romantisk belysning, og et bord ved siden af nogle af de bedst klædte newyorkere fra modeindustrien.

TAO Downtown

TAO Downtown ligger i Meatpacking District, og er en restaurant og natklub i et. Dog er restauranten og natklubben i hver sin afdeling. Hvis du gerne vil spise i moderne og luksuriøse omgivelser, så er det her stedet for dig. Musikken er ret høj, men du kommer alligevel til at have for travlt med at kigge rundt på TAO til at tale. Interiøret er imponerende, og det samme er priserne.

Bestil bord på TAO Downtown her

STK

STK er en forkortet udgave af ordet steak, men det er dog ikke ganske almindelige steakhouses. De luksuriøse restauranter er “the place to be” for trendy newyorkere, der efter deres middag bliver hængende for at nyde en cocktail, mens restaurantens DJ vender plader. STK Downtown har også en tagterrasse, så det er et godt sted at tage i byen.

Bestil bord på STK her

Beauty & Essex

Beauty & Essex på Lower East Side er en af Manhattans skjulte perler. Du kommer ind via en pantelåner, og det er svært at tro, at der gemmer sig så smuk en restaurant bag butikken. Når du går gennem døren bagerst i butikken, så kommer du ind i en cool og stemningsfyldt restaurant, der strækker sig over to etager.

Bestil bord på Beauty & Essex her

CATCH

Leder du efter en restaurant, der er trendy og in, og er du mere til fisk end kød? Så er CATCH det perfekte sted for dig. CATCH er en af Meatpacking Districts trendy restauranter, der senere på aftenen forvandles til en natklub.

Bestil bord på CATCH her

Avra Madison Estiatorio

Tag til Avra, og nyd græsk mad i høj kvalitet. Restauranten ligger nær Central Park. Her er der ikke vinranker, der slynger sig i loftet, men rene, hvide duge på bordene. På Avra kan du spise en frokost eller middag bestående af lækre græske retter i elegante omgivelser.

Restauranter i New York - ABC Kitchen

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev