Restauranter i New York

Restauranter i New York

Der er massevis af restauranter i New York, lige fra de billige til de meget dyre, og de byder på mad fra hele verden. Udvalget af spisesteder er stort, varieret og skifter nærmest på daglig basis. Derfor kan der altid findes gode restauranter at spise på i New York. Det store udvalg kan dog også være ret overvældende. For at gøre det lidt nemmere for dig at vælge et sted at spise, har jeg listet mine favoritsteder til forskellige lejligheder herunder. Jeg har delt dem ind i forskellige kategorier.

Restauranter med udsigt

Robert NYC

Hvis du gerne vil imponere din udkårne, så tag til Robert NYC. Det er en moderne og fancy restaurant i det højere prisleje. Restauranten ligger i Columbus Circle på en af Museum of Arts and Designs øverste etager. Herfra har du en fantastisk udsigt over Central Park og ikke mindst over selve Columbus Circle.

Bestil bord på Robert NYC her

Birreria

Ovenpå det indendørs marked Eataly finder du Birreria, som er et bryggeri og rooftop-restaurant. Her kan du nyde deres hjemmebryggede øl kombineret med mad til en rimelig pris. Du kan også besøge Birreria om vinteren, for der er der terrassevarmere og et midlertidigt tag på terrassen.

Bestil bord på Birreria her

Restauranter i New York - Birreria Restauranter i New York - Birreria rooftop

The River Café

Den bedste udsigt over Manhattans skyline får du ikke fra Manhattan, men fra den anden side af vandet. På den anden side af East River, lige ved Brooklyn Bridge, ligger The River Café. Tag herhen til morgenmad, frokost eller middag, og nyd den smukke udsigt til skyskraberne på den anden side af floden. Du må ikke snyde dig selv for at prøve deres mest berømte dessert, Chocolate Brooklyn Bridge!

Bestil bord på The River Café her

Manhatta Restaurant

På Manhatta er madoplevelsen tilsat en fantastisk udsigt over Lower Manhattan. Restauranten ligger på 60. etage, så her kan du lade dig fortrylle af den flotte udsigten over gader, broer og vandet. Manhatta ligger i gåafstand fra Wall Street og 9/11 Memorial.  En ekstra fordel er, at man ikke skal give drikkepenge på Manhatta, og dermed undgår du forvirring, når du skal betale regningen.

Restauranter i New York - Drink på Manhatta Restauranter i New York - Udsigt fra Manhatta

Cantina Rooftop

Jeg synes, Cantina Rooftop er en vaskeægte perle! Maden smager fantastisk (og priserne er rimelige), og udsigten er fantastisk. Cantina er en mexicansk restaurant, og på menuen finder du blandt andet tacos og guacamole samt retter med kød og fisk. Om vinteren er tagterrassen overdækket og opvarmet.

Bestil bord på Cantina Rooftop her

GAONNURI

GAONNURI er en koreansk restaurant i Midtown Manhattan, som ligger blot en blok fra Empire State Building. Gennem de store vinduer har du en vidunderlig udsigt over det omkringliggende område. Spiser du her, efter mørket er faldet på, er du omgivet af Midtown Manhattans oplyste bygninger. Og så får du selvfølgelig også lejlighed til at nyde den overraskende og varierede koreanske kogekunst.

Bestil bord på GAONNURI her

Restauranter i New York - Mad på GAONNURI Restauranter i New York - Udsigt fra GAONNURI

Restauranter for grupper

Carmine’s

Carmine’s er en ægte italiensk familierestaurant med to restauranter på Manhattan. Du har dermed dobbelt så stor chance for at få et bord, og det er godt, for begge Carmine’s er altid fulde. Skal du ud at spise med en gruppe? Så sørg for at bestille bord på Carmine’s i god tid i forvejen.

Bestil bord på Carmine’s her

John’s Pizzeria

Når jeg skal ud at spise med en gruppe i New York, så kan jeg godt lide at tage på John’s Pizzeria. Her er både borde og pizzaer store! Man kan nemt være 2 eller 3 personer om at dele en pizza, og derfor er restauranten yderst velegnet til større grupper. John’s har to restauranter, som findes på Times Square og Bleecker Street.

Olive Garden

Olive Garden er ikke en “autentisk” New York-restaurant, men er en del af en kæde. Alligevel anbefaler jeg den til større grupper, for det egner den sig godt til. Maden er god, og priserne er lave. Desuden gør den centrale placering på Times Square restauranten til det perfekte sted at spise, inden man eksempelvis tager videre til et Broadway-show.

Dallas BBQ

Dallas BBQ er en kæde med flere spisesteder på Manhattan og i de andre af New Yorks boroughs. Restauranterne har det tilfælles, at de er rummelige, og derfor passer godt til større grupper. Som navnet antyder, er der primært grillretter på menuen, og dermed kan du få en ægte amerikansk madoplevelse her.

Virgil’s Real BBQ

Virgil’s er også en barbecue-restaurant. Stedet er især kendt for en ret med et ret usædvanligt navn, nemlig “Trainwreck Fries”. Disse pomfritter er dækket af smeltet cheddar og monterey jack cheese og toppet med røget skinke, løg, jalapenos og ranch dressing. Dem kan jeg helt klart anbefale dig at prøve! Virgil’s er en stor restaurant, så her kan du tage hen at spise med en større gruppe.

Bestil bord på Virgil’s Real BBQ her

Billigere restauranter

Hvis du leder efter et forholdsvist billigt sted at spise middag, så kan jeg anbefale thaimad. Der er mange thairestauranter på 9th Avenue, mellem 42nd og 56th Street. En anden mulighed er at tage til Chinatown, hvor det også er muligt at spise et måltid til en overkommelig pris. Prøv for eksempel dumplings og dim sum på Nom Wah Tea Parlor. Min favoritmad er selvfølgelig burger og pizza, og som oftest fås begge dele rimeligt billigt. Du kan også snuppe et autentisk amerikansk måltid blandt de lokale på en af de mange diners i New York, og det er forholdsvist billigt.

Restauranter til særlige anledninger

Har du noget, du skal fejre i New York City? En bryllupsdag, fødselsdag, forlovelse eller at du er færdig med din uddannelse? Der er mange restauranter, der er perfekte til romantiske anledninger, eller hvis du har en anden særlig lejlighed, som skal fejres.

Philip Marie

Philip Marie er det perfekte sted til en romantisk middag for to. Det gør sig især gældende, hvis du booker deres private bord i vinkælderen. Det er desuden helt perfekt, hvis du har planer om at fri til din kæreste. Dog er restauranten også et fint sted at fejre en særlig lejlighed med hele familien eller vennerne. Philip Marie er en hyggelig fransk restaurant, der ofte er fuldt booket, så sørg for at reservere bord i god tid i forvejen.

Bestil bord på Philip Marie her

Marseille

Marseille er en atmosfærefyldt fransk restaurant, som ligger i Hell’s Kitchen. Her kan du sidde i hyggelige omgivelser og nyde franske retter. Marseille er desuden et godt sted at spise til Thanksgiving og jul, hvor restauranten byder på en særlig menu.

Bestil bord på Marseille her

Cruise med middag

For en virkelig speciel oplevelse kan jeg anbefale at tage på et cruise med middag i New York. Mens du sejler langs Manhattans imponerende skyline, kan du nyde en lækker middag eller buffet. Der er forskellige cruises med middag at vælge imellem, og priserne varierer. Der er et cruise, der passer til enhver lejlighed.

Luksuriøse restauranter

Jean-Georges Vongerichtens ABC Kitchen

Der findes flere fine franske restauranter i New York. Alle Jean-Georges Vongerichten restauranterne laver fantastisk lækker mad. Personligt kan jeg anbefale ABC Kitchen i Flatiron District, som helt sikkert er stedet at se og blive set. Her kan du forvente romantisk belysning, og et bord ved siden af nogle af de bedst klædte newyorkere fra modeindustrien.

Restauranter i New York - ABC Kitchen

TAO Downtown

TAO Downtown ligger i Meatpacking District, og er en restaurant og natklub i et. Dog er restauranten og natklubben i hver sin afdeling. Hvis du gerne vil spise i moderne og luksuriøse omgivelser, så er det her stedet for dig. Musikken er ret høj, men du kommer alligevel til at have for travlt med at kigge rundt på TAO til at tale. Interiøret er imponerende, og det samme er priserne.

Bestil bord på TAO Downtown her

STK

STK er en forkortet udgave af ordet steak, men det er dog ikke ganske almindelige steakhouses. De luksuriøse restauranter er “the place to be” for trendy newyorkere, der efter deres middag bliver hængende for at nyde en cocktail, mens restaurantens DJ vender plader. STK Downtown har også en tagterrasse, så det er et godt sted at tage i byen.

Bestil bord på STK her

Beauty & Essex

Beauty & Essex på Lower East Side er en af Manhattans skjulte perler. Du kommer ind via en pantelåner, og det er svært at tro, at der gemmer sig så smuk en restaurant bag butikken. Når du går gennem døren bagerst i butikken, så kommer du ind i en cool og stemningsfyldt restaurant, der strækker sig over to etager.

Bestil bord på Beauty & Essex her

CATCH

Leder du efter en restaurant, der er trendy og in, og er du mere til fisk end kød? Så er CATCH det perfekte sted for dig. CATCH er en af Meatpacking Districts trendy restauranter, der senere på aftenen forvandles til en natklub.

Bestil bord på CATCH her

Avra Madison Estiatorio

Tag til Avra, og nyd græsk mad i høj kvalitet. Restauranten ligger nær Central Park. Her er der ikke vinranker, der slynger sig i loftet, men rene, hvide duge på bordene. På Avra kan du spise en frokost eller middag bestående af lækre græske retter i elegante omgivelser.

Bestil bord på Avra Madison Estiatorio her

Restauranter i New York - Avra Restauranter i New York- Mad på Avra

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter