New York Yankees billetter 2024

Køb billetter nu
New York Yankees billetter
Starter fra 70.00 kr.

New York Yankees tickets er nemme at købe online. Vidste du, at New York Yankees ofte spiller seks kampe om ugen? Det betyder, at der er mange muligheder for at se dem spille live. Er du ikke fan af sport, eller måske  du bare ikke rigtig er fan af baseball? Det gør ikke noget, for atmosfæren i sig selv gør det værd at tage ind og se en kamp. Da New York Yankees billetter ikke nødvendigvis koster en formue, kan du sagtens tillade dig at forlade stadion når som helst. MLB Baseballsæsonen varer fra april til oktober.

Køb dine New York Yankees billetter her

Få 33 kr. i rabat, når du bestiller mere end 700 kr. med rabatkoden HELLOTICKETS5

Contents

Køb New York Yankees billetter

Vælg først, datoen du vil til en baseballkamp eller se listen nederst på denne side. New York Yankees tickets kan købes med betalingskort. Efter bestilling vil du modtage dine billetter via e-mail. Du behøver ikke printe billetterne, men du viser kun QR-koden på din telefon for adgang. Billetterne er 100 % autentiske, og du vil modtage dem til tiden.

Billetterne på siden er fra personer med sæsonbilletter, der ikke selv kan komme til kampen, og derfor er billetterne til salg til en lavere pris. Nogle gange er prisen på billetterne højere end den oprindelige pris, hvilket vil sige, at den pågældende kamp med New York Yankees er udsolgt.

Hvis New York Yankees ikke spiller en hjemmekamp under dit ophold, så kan du overveje at tjekke, om New York Mets gør.

New York Yankees billetter - Publikum New York Yankees billetter - Spillere

Hvor skal jeg sidde til en Yankees kamp?

Billetter til New York Yankees kan koste alt fra 10 dollars til et par tusind dollars. En rimelig pris for en god plads ligger på omkring 35-105 $. Yankee Stadium er enormt! For at få en god udsigt anbefaler jeg at vælge pladser, inden for de områder jeg har markeret med rødt i oversigten herunder.

Hvis du vil til en kamp primært for stemningens skyld, så kan du overveje at købe billetter i 400-sektionen (over området markeret med rødt). Jeg anbefaler dog, at du vælger et rækkenummer, der er så lavt som muligt.

De eneste pladser, jeg ikke vil anbefale, er dem bag banen, da du har et begrænset udsyn til kampen derfra.

Køb dine New York Yankees billetter her

New York Yankees billetter - Yankee Stadium oversigt

Praktisk information

Hvordan kommer jeg til Yankee Stadium?

Den nemmeste måde at komme til Yankee Stadium på er med subway. Stationen hedder 161st Street, og Yankee Stadion ligger lige overfor. Subway-linje 4 og D tager dig direkte til stadionet. De nævnte linjer krydser praktisk talt hele Manhattan, så der er mange forskellige steder, hvor du kan tage subway fra.

Hvornår skal jeg være på stadion?

Personligt ville jeg satse på at ankomme 30 til 60 minutter inden første kast (first pitch). Det er bedst, at du sidder på din plads, mindst 5 til 10 minutter inden kampen starter. Så får du nemlig nationalsangen med, og det er i sig selv en oplevelse. Der bliver dog også sunget halvvejs gennem 7th inning. Ankommer du tidligt, kan du passende udforske stadion. Du kan for eksempel tage ind i Monument Park, som du finder nedenunder storskærmen. Her kan du se et mindesmærke dedikeret til tidligere Yankees-spillere og se banen tæt på. Det er gratis at komme ind i Monument Park, og det er muligt at komme derind frem til 45 minutter inden kampens start.

Hvordan kommer jeg tilbage til Manhattan?

Det er bedst at tage subway tilbage til Manhattan efter kampen. Gå inden kampen slutter, hvis du vil undgå de store folkemængder.

Erics tip: “Jeg anbefaler alle og enhver at se en baseballkamp i New York live. Det er også en god aktivitet for familier med børn. Du behøver ikke at blive under hele kampen, og personligt går jeg som oftest omkring 8th inning.”

New York Yankees billetter - Bane New York Yankees billetter - Yankee Stadium

Se datoer, og book direkte herunder

Hvad koster billetter til New York Yankees?

Via min hjemmeside kan du købe billetter til New York Yankees, som koster fra $ 10,00

Kan jeg købe Yankees billetter på stadion?

Billetterne til Yankees bliver for det meste udsolgt på forhånd. Jeg anbefaler derfor, at du bestiller dine billetter online i forvejen.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev