Bedste pizza i New York

Bedste pizza i New York

New York er den helt rette by at være i, hvis du er vild med pizza. Enhver newyorker har sit foretrukne sted at købe en pizzaslice eller ‘’pie’’ (en hel pizza). Her er min personlige liste over stederne med den bedste pizza i New York. Slår du vejen forbi et af disse steder, vil dine smagsløg helt sikkert takke dig!

 1. Contents

  John’s Pizzeria of Bleecker Street (278 Bleecker Street)

  John’s Pizzeria of Bleecker Street, der også bare kaldes John’s Pizza, synes jeg, laver den bedste pizza i New York. Det traditionelle interiør og den farverige kunst på væggene gør i sig selv pizzeriaet til en oplevelse. Stedet tiltrækker mange forskellige slags kunder: hipsters, fattige kunstnere, gamle italienske mænd og endda kendisser (i hvert fald i indrammet udgave på væggen). Du kan ikke købe pizzaslices, men kun hele pizzaer, der er store nok til at to eller tre personer kan dele en.

  Pizzaerne bliver bagt i en stenovn, og bunden er mørk, sprød og tynd. På John’s er de stolte af, at de laver klassisk napolitanske pizzaer. Pizzaerne her er da også noget mere sofistikerede end de fleste amerikanske udgaver. Ingredienserne er friske, saucen krydret, og osten er af højeste kvalitet. Pizza med ost er standarden her, men der er også masser af toppings at vælge mellem. Du kan også bestille en flaske vin til en rimelig pris. Du bliver ikke ruineret af at spise her, for en pizza koster omkring $20. Pizzeriaet er fantastisk til frokost og middag, men forvent en kø.

  Bedste pizza i New York - John's Pizzeria Bedste pizza i New York- Pizza fra John's

 2. Joe’s Pizza (7 Carmine Street)

  Det er nemt at finde vej til Joe’s Pizza fra subway-stationen West 4th Street. Du skal simpelthen bare gå efter duften! Joe’s Pizza er altid proppet med alle mulige slags mennesker, som mæsker sig i deres slices. Du bestiller din slice i ‘’baren’’, og får den serveret på en paptallerken. Spis den med det samme ved et af ståbordene. Pizzaerne her har de perfekte toppings og er rigtigt gode. Du kan bestille en pizza med ost, en ‘’pizza margarita’’ (med mozzarella) eller en ‘’Sicilian,’’ der alle har en tynd, sprød bund og masser af ost. For de fleste er det tomatsaucen på Joe’s, der er det bedste. Den har den perfekte balance mellem sød og krydret. Du kan også tilføje en lang række forskellige toppings, såsom pepperoni. Det koster lidt ekstra med disse toppings, men når man kun betaler et par dollars per slice, så gør det ikke så meget. Hvem ved, måske du støder på Leonardo DiCaprio, der ynder at komme på Joe’s. Pizzariaet har et par forskellige lokationer i New York, den på Carmines Street er min favorit.

  Bedste pizza i New York - Joe's Pizza Bedste pizza i New York - Joe's New York

 3. NY Pizza Suprema (413 8th Avenue)

  Dette pizzeria ligger et lidt uventet sted på Manhattan. Du forventer nok ikke, at et af byens bedste pizzeriaer ligger lige ved siden af Penn Station! Jeg læste om stedet i en artikel om en dreng, der prøvede alle Manhattans pizzeriaer over en periode på to år. NY Pizza Suprema fik en rigtig god anmeldelse af ham. Derfor blev jeg naturligvis nødt til at undersøge, om NY Suprema kunne snige sig ind på min top-5-liste over stederne med den bedste pizza i New York. Det viste sig selvfølgelig, at drengen havde ret! Pizzaerne her har en god bund og er bagt til perfektion. Det er dog saucen, der for alvor gør forskellen. Den er skarp og krydret, dog uden at være for krydret, og er helt igennem fantastisk. Prøv mindst en pizza margarita-slice, inden du slår dig løs med andre toppings som f.eks. pepperoni.

  Selvom der er nok siddepladser, så er det ikke et sted, du skal tage hen for stemningens skyld, men kun for den gode pizza. NY Pizza Suprema er et godt frokoststed. På grund af beliggenheden ved Penn Station/Madison Square Garden er det også et oplagt at snuppe en snack før eller efter en kamp med Knicks eller Rangers.

  Bedste pizza i New York - NY Pizza Suprema Bedste pizza i New York - Slices på NY Pizza Suprema

 4. Prince Street Pizza (27 Prince Street)

  Prince Street Pizza er det perfekte sted at få et slice efter en aften i byen eller mens du shopper i SoHo. Dette hippe pizzeria blev grundlagt i 2012 af en far og søn, der har deres rødder i Italien. De bruger sicilianske opskrifter, som har været i familien i generationer. Pizzaerne er lavet med friske ingredienser og med en tyk, men sprød og luftig skorpe. Jeg synes altid, det er svært at finde et godt pizzeria i dette område, men dette er bestemt værd at tilføje til min liste. Jeg har mine egne favoritpizzeriaer rundt omkring i hele New York.

  Bedste Pizza i New York - Prince Street Pizza Bedste Pizza i New York - Prince Street Pizza NYC

 5. Lombardi’s (32 Spring Street)

  Besøg Lombardi’s for at få en bid historie. Modsat Joe’s Pizza er Lombardi’s ikke et sted at snuppe sig en hurtig snack. I 1905 fik Lombardi’s tilladelse til at åbne, hvilket gør det til byens ældste pizzeria. Her har de derfor også haft lang tid til at øve sig på at lave den bedste pizza i New York. Interiøret har ikke ændret sig meget de sidste 100 år. Der er fortsat træborde med rød- og hvidternede duge og vægmalerier med italienske landskaber. Alle besøger Lombardi’s – lige fra glamourøse par til store familier. På restauranten kan du ikke bestille slices, men kun hele pizzaer og de er bestemt ikke for folk, der er på slankekur. Lombardi’s er kendt som pizzeriaet, der introducerede newyorker-pizzaen, som er kendetegnet ved dens tynde, mørke bund med mozzarella, tomatsauce og basilikum. Ovenpå kan du få mange forskellige slags toppings, som for eksempel hjemmelavede kødboller. Det er et godt sted til at få middags- og aftensmad, men du kan forvente lange køer.

  Bedste pizza i New York - Lombardi's Pizza Bedste pizza i New York - Lombardi's

 6. Two Boots (101 7th Ave S og 42 Avenue A)

  Two Boots blev etableret i 1987 af to filmskabere med en forkærlighed for pizza og øl (som mange amerikanske mænd jo har). Navnet er en reference til Italien og den amerikanske stat Louisiana, der begge er formet som en støvle. Med det originale navn og to kreative ejere er det ikke så mærkeligt, at der serveres speciel pizza på Two Boots. På Two Boots-restauranter kan du bestille en pizza med ost, der kan peppes op med toppings inspireret af retter fra sydstaterne. Navnene på pizzaerne er inspireret af film og tv-serier, og du kan blandt andet bestille en The Dude, The Newman, Mr Pink eller Cleopatra Jones. Hvis du ikke har lyst til en alt for eksotisk pizza, så kan du også bare snuppe en med pepperoni.

  Bedste pizza i New York - Two Boots Bedste pizza i New York - Pizzaer på Two Boots Pizza

 7. Pizza Tour til Brooklyn og Coney Island

  pizza tour til Brooklyn og Coney Island vil du opleve mere end bare lækker pizza. Sammen med en guide, vil du køre forbi berømte optagelsessteder, beundre Manhattans skyline fra Brooklyn Bridge Park og gå en tur langs Coney Island-promenaden. Undervejs kan du sætte tænderne i de lækreste slices, der findes i disse New York-kvarterer. Jeg anbefaler helt klart denne tur!

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev