Bedste pizza i New York

Bedste pizza i New York

New York er den helt rette by at være i, hvis du er vild med pizza. Enhver newyorker har sit foretrukne sted at købe en pizzaslice eller ‘’pie’’ (en hel pizza). Fra steder, hvor du kan snuppe en hurtigt slice, til en autentisk restaurant: her er min personlige liste over stederne med den bedste pizza i New York. Slår du vejen forbi et af disse steder, vil dine smagsløg helt sikkert takke dig!

 1. Contents

  John’s Pizzeria of Bleecker Street (278 Bleecker Street)

  Det traditionelle interiør og den farverige kunst på væggene gør i sig selv John’s Pizza til en oplevelse. Stedet tiltrækker mange forskellige slags kunder: hipsters, fattige kunstnere, gamle italienske mænd og endda kendisser (i hvert fald i indrammet udgave på væggen). Du kan kun få hele pizzaer, der er store nok til at to eller tre personer kan dele en. Pizzaerne bliver bagt i en stenovn, og bunden er mørk, sprød og tynd. På John’s er de stolte af, at de laver klassisk napolitanske pizzaer. Ingredienserne er friske, saucen krydret, og osten er af højeste kvalitet.

  Pizza med ost er standarden her, men der er også masser af toppings at vælge mellem. Du kan også bestille en flaske vin til en rimelig pris. Du bliver ikke ruineret af at spise her, for en pizza koster omkring $21. Pizzeriaet er fantastisk til frokost og middag, men forvent en kø.

  Bedste pizza i New York - John's Pizzeria of Bleecker Street Bedste pizza i New York- Pizza fra John's

 2. Joe’s Pizza (7 Carmine Street)

  Joe’s Pizza er altid proppet med alle mulige slags mennesker, som mæsker sig i deres slices. Du bestiller din slice i ‘’baren’’, og får den serveret på en paptallerken. Spis den med det samme ved et af ståbordene.

  Pizzaerne her har de perfekte toppings og er rigtigt gode. Du kan bestille en pizza med ost, en ‘’pizza margarita’’ (med mozzarella) eller en ‘’Sicilian,’’ der alle har en tynd, sprød bund og masser af ost.

  For de fleste er det tomatsaucen på Joe’s, der er det bedste. Den har den perfekte balance mellem sød og krydret. Du kan også tilføje en lang række forskellige toppings, såsom pepperoni. Det koster lidt ekstra med disse toppings, men når man kun betaler et par dollars per slice, så gør det ikke så meget. Hvem ved, måske du støder på Leonardo DiCaprio, der ynder at komme på Joe’s. Pizzariaet har et par forskellige lokationer i New York, den på Carmines Street er min favorit.

  Bedste pizza i New York - Joe's Pizza Bedste pizza i New York - Joe's New York

 3. NY Pizza Suprema (413 8th Avenue)

  Du forventer nok ikke, at et af byens bedste pizzeriaer ligger lige ved siden af Penn Station! Jeg læste om stedet i en artikel om en dreng, der prøvede alle Manhattans pizzeriaer over en periode på to år. NY Pizza Suprema fik en rigtig god anmeldelse af ham. Derfor blev jeg naturligvis nødt til at undersøge, om en NY Suprema slice kunne snige sig ind på min liste over stederne med den bedste pizza i New York. Det viste sig selvfølgelig, at drengen havde ret!

  Pizzaerne her har en god bund og er bagt til perfektion. Det er dog saucen, der for alvor gør forskellen. Den er skarp og krydret, dog uden at være for krydret, og er helt igennem fantastisk. Prøv mindst en pizza margarita-slice, inden du slår dig løs med andre toppings som f.eks. pepperoni. Der er også flere veganske alternativer.

  Selvom der er nok siddepladser, så er det ikke et sted, du skal tage hen for stemningens skyld, men kun for den gode pizza. NY Pizza Suprema er et godt frokoststed. På grund af beliggenheden ved Penn Station/Madison Square Garden er det også et oplagt at snuppe en snack før eller efter en kamp med Knicks eller Rangers.

  Bedste pizza i New York - NY Pizza Suprema Bedste pizza i New York - Slices på NY Pizza Suprema

 4. Lions & Tigers & Squares Detroit Pizza (268 West 23rd Street)

  Francis Garcia og Sal Basille lavede et tv-program om pizzeriaer i USA, hvor de blandt andet besøgte Buddy’s Pizza i Detroit. De var så imponerede, at de besluttede, at pizzaen i Detroit-stil skulle komme til New York. Det, der gør den ikonisk, er, at det er en pandepizza.

  Pizzeriaet i Detroit bagte den første firkantede pizza i 1946 ved hjælp af stålbakker fra lokale bilproducenter. Det gjorde det muligt for dem at lave en meget let og sprød skorpe, hvilket er en af grundene til, at jeg synes, at denne pizza er så lækker! På Lions & Tigers & Squares kan du få en slice, der er ideel som en hurtig frokost eller snack.

  Bedste pizza i New York - Lions Tigers Squares Detroit Pizza Bedste pizza i New York - Lions Tigers Squares Detroit Pan Pizza

 5. Lucia Pizza of SoHo (375 Canal Street)

  Sal, der er søn af græske og sicilianske immigranter, har altid haft en passion for New York-pizza, men selvfølgelig også for siciliansk pizza. Det, der startede som en murstensovnspizza i baghaven, er nu vokset til en pizzeria i Brooklyn og SoHo, som forener smagene fra New York og Sicilien. Lucia kommer fra latin og betyder let, hvilket er en reference til alle de friske og lette ingredienser i pizzaen. Som du kan smage! Lucias pizza smager superfrisk, ikke mindst takket være balsamico og frisk basilikum. Desuden ligger den i TriBeCa, hvilket gør den til et godt sted at snuppe et pizzastykke, mens man udforsker kvarteret.

  Bedste pizza i New York - Lucia Pizza of SoHo Bedste pizza i New York - Lucia Pizza of SoHo Slice

 6. Prince Street Pizza (27 Prince Street)

  Prince Street Pizza er det perfekte sted at få et slice efter en aften i byen eller mens du shopper i SoHo. Dette hippe pizzeria blev grundlagt i 2012 af en far og søn, der har deres rødder i Italien. De bruger sicilianske opskrifter, som har været i familien i generationer. Pizzaerne er lavet med friske ingredienser og med en tyk, men sprød og luftig skorpe. Jeg synes altid, det er svært at finde et godt pizzeria i dette område, men dette er bestemt værd at tilføje til min liste. Jeg har mine egne favoritpizzeriaer rundt omkring i hele New York.

  Bedste Pizza i New York - Prince Street Pizza Bedste Pizza i New York - Prince Street Pizza NYC

 7. Lombardi’s (32 Spring Street)

  Besøg Lombardi’s for at få en bid historie. I 1905 fik Lombardi’s tilladelse til at åbne, hvilket gør det til byens ældste pizzeria. Her har de derfor også haft lang tid til at øve sig på at lave den bedste pizza i New York.

  Interiøret har ikke ændret sig meget de sidste 100 år. Der er fortsat træborde med rød- og hvidternede duge og vægmalerier med italienske landskaber. Alle besøger Lombardi’s – lige fra glamourøse par til store familier. På restauranten kan du ikke bestille slices, men kun hele pizzaer og de er bestemt ikke for folk, der er på slankekur.

  Lombardi’s er kendt som pizzeriaet, der introducerede newyorker-pizzaen, som er kendetegnet ved dens tynde, mørke bund med mozzarella, tomatsauce og basilikum. Ovenpå kan du få mange forskellige slags toppings, som for eksempel hjemmelavede kødboller.

  Bedste pizza i New York - Lombardi's Pizza Bedste pizza i New York - Lombardi's

 8. Pizza Tour til Brooklyn og Coney Island

  pizza tour til Brooklyn og Coney Island vil du opleve mere end bare lækker pizza. Sammen med en guide, vil du køre forbi berømte optagelsessteder, beundre Manhattans skyline fra Brooklyn Bridge Park og gå en tur langs Coney Island-promenaden. Undervejs kan du sætte tænderne i de lækreste slices, der findes i disse New York-kvarterer. Jeg anbefaler helt klart denne tur!

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev