Billige rejser til New York

Billige rejser til New York med hotel finder du på denne side. På grund af den nuværende coronakrise er der yderst begrænsede muligheder for at rejse. Rejsebranchen prøver derfor at lokke kunder til ved at tilbyde lave priser på flybilletter og hotelophold. Det kan du drage fordel af! De lave priser gælder ikke kun på kort sigt; det er også muligt at købe billige flybilletter til New York nogle måneder i forvejen, og hotellerne tilbyder også meget lave priser. Hvis du tør satse på en snarlig genåbning af USA, så kan du bestille en vildt billig rejse til New York nu.

Hvorfor denne side?

Ingen kan forudse, hvad der sker i de kommende måneder, men det bliver med sikkerhed muligt at rejse igen på et eller andet tidspunkt. Der kommer uden tvivl godt gang i bookingerne til mange forskellige feriemål, så snart rejserestriktionerne ophæves. Denne side er henvendt til dem, der tør tage chancen. Hvis du tør booke din næste storbyferie i New York, inden indrejseforbuddet i USA hæves, så kan du drage fordel af de fantastisk lave priser.

Billige rejser til New York

Nedenfor ser du flere aktuelle tilbud på rejser til New York. Disse opdateres på daglig basis. Alle hotellerne, jeg har udvalgt, tilbyder gratis annullering, hvilket formindsker risikoen du løber ved at booke.

Billige flybilletter til New York

Nedenfor ser du billige flyrejser til New York på de anførte datoer. Jeg har valgt disse rejsedatoer for at kunne tjekke billige flybilletter dagligt. Det kan dog være, priserne er endnu lavere, hvis du vælger at rejse en dag tidligere eller senere. Klik på linket for at finde din billige flybillet.

Datoer Fly Pris
nov 22 - nov 29 København - New York DKK 2.349 - Book her
dec 11 - dec 18 København - New York DKK 2.661 - Book her
jan 10 - jan 17 København - New York DKK 2.286 - Book her

Billige hoteller i New York

Hvis du har set billige flybilletter til New York, så vil du måske også gerne se nærmere på priserne for hotelophold. Jeg har opdelt hotellerne i to kategorier: billige hoteller og hoteller i topklasse i New York. Nedenfor finder du mit personlige udvalg af budgethoteller til en overkommelig pris. Det er ikke altid de billigste hoteller i New York på disse datoer. Dog er prisen meget favorabel, og hotellerne er et godt valg med henblik på beliggenhed og kvalitet.

Datoer Hotel Pris Ekstra
nov 22 - nov 29 Book Pod 39 her $ 1024
dec 11 - dec 18 Book Fairfield Inn by Marriott her $ 1256
jan 10 - jan 17 Book Four Points by Sheraton her $ 820

 

Hoteller af en højere standard i New York

Hotellerne nedenfor er dyrere end de billige hoteller, jeg har listet. Dog er der her en stor besparelse at hente ift. normalprisen i disse perioder. Kort sagt kan du her booke et hotel i New York, der er af en høj standard, til en forholdsvis lav pris. Disse hoteller udvælger jeg også selv på daglig basis ud fra de nuværende priser, der udbydes. Tjek oversigten nedenfor, og se hvilke New York hoteller af en høj standard, du kan booke nu!

Datoer Hotel Pris Ekstra
nov 22 - nov 29 Book Hotel Boutique at Grand Central her $ 1391
dec 11 - dec 18 Book Washington her $ 1388
jan 10 - jan 17 Book Artezen Hotel her $ 1075

 


Hvad betyder ikonerne?

  • = Gratis annullering
  • = Jeg har selv boet på hotellet i mindst tre nætter
  • = Du sparer som minimum 30%, ift. de priser der normalt gælder i denne periode

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter
fra
til
Søg efter billetter