Billige rejser til New York

Billige rejser til New York med hotel finder du på denne side. De lave priser gælder ikke kun på kort sigt; det er også muligt at købe billige flybilletter til New York og hotelværelser kan også bookes nogle måneder i forvejen til lave priser. På denne side finder du mine personlige, håndplukkede muligheder.  Du kan bestille en vildt billig rejse til New York nu.

Billige rejser til New York

Nedenfor ser du flere aktuelle tilbud på rejser til New York. Disse opdateres på daglig basis. Dette er mine personlige udvalgte muligheder for billig overnatning i New York.

Erics tips: Alle de tilbud, du finder på denne side, er hoteller, jeg kender eller har boet på. Derfor ved jeg, at de tilbyder god kvalitet og er værd at booke. Alle hotellerne, jeg har udvalgt, tilbyder gratis annullering, hvilket formindsker risikoen du løber ved at booke.

Billige hoteller i New York

Jeg har opdelt hotellerne i to kategorier: billige hoteller og hoteller i topklasse i New York. Nedenfor finder du mit personlige udvalg af budgethoteller til en overkommelig pris. Det er ikke altid de billigste hoteller i New York på disse datoer. Dog er prisen meget favorabel, og hotellerne er et godt valg med henblik på beliggenhed og kvalitet.

Datoer Hotel Pris Ekstra
jun 5 - jun 10 Book Vista LIC Hotel her $ 842
jul 17 - jul 22 Book Hotel Belleclaire Central Park her $ 871
aug 14 - aug 19 Book Hilton Garden Inn Financial her $ 873

 

Hoteller af en højere standard i New York

Hotellerne nedenfor er dyrere end de billige hoteller, jeg har listet. Dog er der her en stor besparelse at hente ift. normalprisen i disse perioder. Kort sagt kan du her booke et hotel i New York, der er af en høj standard, til en forholdsvis lav pris. Disse hoteller udvælger jeg også selv på daglig basis ud fra de nuværende priser, der udbydes. Tjek oversigten nedenfor, og se hvilke New York hoteller af en høj standard, du kan booke nu!

Datoer Hotel Pris Ekstra
jun 5 - jun 10 Book Casablanca Hotel Times Square her $ 1741
jul 17 - jul 22 Book Hotel Indigo Lower East Side her $ 1512
aug 14 - aug 19 Book Hendricks her $ 1222

 

Hvad betyder ikonerne?

  • = Gratis annullering
  • = Jeg har selv boet på hotellet i mindst tre nætter
  • = Du sparer som minimum 30%, ift. de priser der normalt gælder i denne periode

Billige flybilletter til New York

Når du planlægger en rejse til New York, er det altid at foretrække at finde en billig flyrejse. Den generelle regel er: Jo tidligere du bestiller, jo bedre tilbud. Men især hvis du er fleksibel med rejsedatoer, kan du være heldig og spare penge på flyrejser. Tjek en dag tidligere eller senere, og priserne kan være endnu lavere! Klik her for flyrejser til New York.

Alle priser kontrolleres og opdateres dagligt. Websteder, der er linket til, har dynamiske priser, så priserne kan ændre sig.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev