Billige rejser til New York

Meatpacking District New York Standard Hotel

Billige rejser til New York med hotel finder du på denne side. De lave priser gælder ikke kun på kort sigt; det er også muligt at købe billige flybilletter til New York og hotelværelser kan også bookes nogle måneder i forvejen til lave priser. På denne side finder du mine personlige, håndplukkede muligheder.  Du kan bestille en vildt billig rejse til New York nu.

Billige rejser til New York

Nedenfor ser du flere aktuelle tilbud på rejser til New York. Disse opdateres på daglig basis. Dette er mine personlige udvalgte muligheder for billig overnatning i New York.

Erics tips: Alle de tilbud, du finder på denne side, er hoteller, jeg kender eller har boet på. Derfor ved jeg, at de tilbyder god kvalitet og er værd at booke. Alle hotellerne, jeg har udvalgt, tilbyder gratis annullering, hvilket formindsker risikoen du løber ved at booke.

Billige hoteller i New York

Jeg har opdelt hotellerne i to kategorier: billige hoteller og hoteller i topklasse i New York. Nedenfor finder du mit personlige udvalg af budgethoteller til en overkommelig pris. Det er ikke altid de billigste hoteller i New York på disse datoer. Dog er prisen meget favorabel, og hotellerne er et godt valg med henblik på beliggenhed og kvalitet.

Datoer Hotel Pris Ekstra
jul 21 - jul 26 Book Hotel Richland LES her $ 1233
aug 11 - aug 16 Book Hotel Hayden her $ 1182
sep 1 - sep 6 Book Aloft Manhattan Downtown her $ 1321

 

Hoteller af en højere standard i New York

Hotellerne nedenfor er dyrere end de billige hoteller, jeg har listet. Dog er der her en stor besparelse at hente ift. normalprisen i disse perioder. Kort sagt kan du her booke et hotel i New York, der er af en høj standard, til en forholdsvis lav pris. Disse hoteller udvælger jeg også selv på daglig basis ud fra de nuværende priser, der udbydes. Tjek oversigten nedenfor, og se hvilke New York hoteller af en høj standard, du kan booke nu!

Datoer Hotel Pris Ekstra
jul 21 - jul 26 Book Mint House at 70 Pine her $ 2067
aug 11 - aug 16 Book Walker Hotel Greenwich Village her $ 1971
sep 1 - sep 6 Book Archer Hotel New York her $ 2777

 

Hvad betyder ikonerne?

  • = Gratis annullering
  • = Jeg har selv boet på hotellet i mindst tre nætter
  • = Du sparer som minimum 30%, ift. de priser der normalt gælder i denne periode

Billige flybilletter til New York

Når du planlægger en rejse til New York, er det altid at foretrække at finde en billig flyrejse. Den generelle regel er: Jo tidligere du bestiller, jo bedre tilbud. Men især hvis du er fleksibel med rejsedatoer, kan du være heldig og spare penge på flyrejser. Tjek en dag tidligere eller senere, og priserne kan være endnu lavere! Klik her for flyrejser til New York.

Alle priser kontrolleres og opdateres dagligt. Websteder, der er linket til, har dynamiske priser, så priserne kan ændre sig.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev