Moulin Rouge! The Musical Broadway billetter

Moulin Rouge! The Musical Broadway billetter

Køb dine billetter her

Moulin Rouge! The Musical Broadway tickets er nemme at købe online. Jeg anbefaler, du køber dine teaterbilletter, inden du rejser til New York, da det sparer dig både tid og penge. Moulin Rouge! The Musical er musicalopsætningen af den populære film fra 2001, som Baz Luhrmann instruerede. Den bliver spillet på Al Hirschfeld Theatre. Nu kan du opleve Moulin Rouges livlige cancan og røde velour i New York!

Køb dine billetter til Moulin Rouge her

Køb Moulin Rouge! The Musical billetter nu uden servicegebyrer, og hent billetterne direkte på teatret!

Parisisk natklub

Hvem kender ikke den medrivende musicalfilm, der skildrer en kærlighedshistorie på den verdensberømte parisiske natklub Moulin Rouge? Nu er fortællingen rykket fra det hvide lærred til Broadways skrå brædder. Romancen mellem den britiske forfatter Christian og kurtisanen Santine bliver vakt til live på Al Hirschfeld Theatre. Teatret i sig selv er blevet transformeret til en tidslomme med interiør fra 1800-tallets Paris. Det føles derfor, som om du tilbringer en aften i Montmartre, hvor natklubejeren Harold Zidler har skabt en fortryllende verden med teater, musik og cancan. Santine er en af hans kurtisaner, og hende taber Christian sit hjerte til. Han er dog ikke den eneste, der har et godt øje til Santine, og hans konkurrent giver ikke op uden kamp.

Musikken i Moulin Rouge

Musikken spiller ikke blot en stor rolle i filmen, men naturligvis også i denne opsætning på Broadway. Musicalen byder på de velkendte sange, der er blevet fornyet og flettet ind i fortællingen. Filmens mange hits dukker op undervejs, deriblandt “Come What May”, “Your Song” og “Lady Marmalade”. Derudover byder showet på ekstra sange, der udkom efter filmens premiere i 2001. Kombinationen af catchy sange og en medrivende fortælling gør musicalen til et must at se på Broadway!

Moulin Rouge! The Musical Broadway billetter - L'amour Moulin Rouge! The Musical Broadway billetter - Nini

Hvordan køber jeg Moulin Rouge! The Musical billetter?

Moulin Rouge! The Musical tickets på NewYorkCity.dk er 100% autentiske, og der er ikke nogen tredjepart involveret, hvilket holder priserne nede. Når din ordre er blevet behandlet, modtager du en bekræftelse via e-mail med det officielle værdibevis. På værdibeviset står al den information, du har brug for. På dagen for forestillingen ligger billetterne klar ved teatrets billetluge (Box Office). Du kan hente dem indtil 30 minutter inden forestillingens start. Du skal fremvise gyldig billed-ID (pas) ved afhentning af billetterne.

Pladserne bliver fordelt af teatret, og derfor får du ikke at vide, på præcist hvilke pladser du skal sidde, når du booker billetterne. Sædenummeret vil være tydeligt på selve billetten. Ved bestilling af op til 4 billetter er du garanteret pladser ved siden af hinanden. Ved større grupper vil teatret gøre deres bedste for, at I kan sidde sammen.

Køb dine billetter til Moulin Rouge her

Hvorfor skal jeg købe billetter gennem NewYorkCity.dk?

 • Ingen uventede udgifter. Den viste pris er den, du betaler!
 • Du garanteres de bedste ledige pladser, på det tidspunkt du bestiller
 • Professionel kundeservice: Du kan altid kontakte mig på e-mail eller WhatsApp
 • Pålideligt, sikkert og hurtigt
 • Betal med betalingskort eller PayPal
 • Hvis du har en fleksibel billet, er det muligt at annullere op til 10 dage inden forestillingen

Send mig en e-mail på [email protected], hvis du vil booke billetter til en gruppe på 12 personer eller derover.

Erics tip: Moulin Rouge! The Musical har nogle af de flotteste kulisser, jeg nogensinde har set på Broadway, og publikum er ellevilde. Handlingen er den samme som i filmen, men forestillingen har fået en opdatering i form af en række moderne popsange, fra Lady Gaga til Katy Perry og alt derimellem. Det er en musical, du ikke må gå glip af!

Information om forestillingen

 • Minimumsalder: Anbefales fra 12 år og op. Børn under 4 år må ikke komme ind på teatret.
 • Varighed: 2 timer og 45 minutter
 • Sted: Al Hirschfeld Theatre, 302 West 45th Street
 • for salsplanen over Al Hirschfeld Theatre

Køb dine billetter til Moulin Rouge her

Har du ikke lyst til at se Moulin Rouge! The Musical?

Se en række andre Broadway-shows her

Moulin Rouge! The Musical Broadway billetter - Moulin Rouge

Kommende shows

  Køb dine billetter til Moulin Rouge! The Musical herKøb dine billetter her

  Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

  Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

  Tilmeld dig mit nyhedsbrev


  Søg efter billetter
  fra
  til
  Søg efter billetter