Send Eric en WhatsApp-besked +31688800666
2.2m
Spørgsmål? E-mail eric@newyorkcity.dk
Brooklyn Nets billetter

Brooklyn Nets billetter

Køb billetter nu
Brooklyn Nets billetter

Du kan nemt købe Brooklyn Nets tickets online, før du rejser til New York. Det er en fantastisk oplevelse at se en basketkamp i New York, selv hvis du ikke er specielt interesseret i sport. Billetterne er også forholdsvist billige, så det er helt sikkert værd at tage med til en kamp.

Brooklyn Nets spiller i en stor indendørs arena ved navn Barclays Center. Basketballsæsonen i New York varer fra oktober til april. Hvis du er i New York, men ikke kan skaffe billetter til en Brooklyn Nets kamp, så kan du tjekke, om New York Knicks spiller. Brooklyn Nets og The Knicks er ærkerivaler, da begge hold har hjemme i New York.

Billetter til 2019/2020-sæsonen kan ikke købes endnu
Vil du gerne have besked, så snart billetterne kommer til salg? Send mig en besked på eric@newyorkcity.dk, så sender jeg dig en e-mail, den dag billetterne kan købes.

Køb Brooklyn Nets billetter

Du kan købe Brooklyn Nets billetter ved at tjekke denne kampoversigt, hvor du kan søge og få en oversigt over alle tilgængelige kampdatoer.Billetterne kan betales med betalingskort og sendes med post til din adresse eller til din e-mail. Du kan også hente billetterne i New York. Hvis du ikke kan printe  dine e-billetter ud, kan du tage til det centrale billetkontor, der ligger nær Times Square.

Det hurtigste er at købe e-billetter, mens det er smartest at hente alle andre typer (papir)billetter på det lokale billetkontor. Benytter du dig af en af de muligheder, sparer du penge på fragt. Derfor anbefaler jeg, at du benytter dig af en af disse. Billetterne er 100% garanteret autentiske og leveres til tiden.

Billetterne på siden er fra personer med sæsonbilletter, der ikke selv kan komme til kampen, og derfor er billetterne til salg til en lavere pris. Nogle gange er prisen på billetterne højere end den oprindelige pris, hvilket vil sige, at den pågældende kamp med Brooklyn Nets er udsolgt.

Brooklyn Nets billetter - Kampen Brooklyn Nets billetter - Kamp

Hvor skal jeg sidde til en basketkamp i Barclays Center?

Du skal sidde så tæt på banen som muligt i Barclays Center, men pladserne nær banen er også de dyreste. Du kan dog stadig følge med i kampen, selvom du ikke sidder så tæt på banen. Oversigten nedenfor viser dig, hvor du får mest valuta for pengene. Pladserne i sektion 207, 209, 223 og 225 er ideelle. Værd at vide: Jo lavere rækkenummeret er, jo tættere er du på banen. Derfor er række 1 bedre end række 20.

Køb dine Brooklyn Nets tickets her

Brooklyn Nets billetter - Barclays Centers bedste pladser

Praktisk information

Hvordan kommer jeg til Barclays Center?

Det er nemt at komme til Barclays Center, og du skal ikke lade dig afskrække af, at det ligger i Brooklyn. Du kan tage subway-linjerne  2, 3, 4, 5, B, D, N, Q eller R til Atlantic Avenue–Barclays Center. Her kommer du ud lige foran stadion. Turen tager omkring 22 minutter fra Grand Central Station.

Hvornår skal jeg være på stadion?

Jeg anbefaler, at du er ved stadion 30-60 minutter før kampen.

Hvordan kommer jeg tilbage til Manhattan?

Tag med subway tilbage til Manhattan efter kampen. Det er den nemmeste og hurtigste måde. Det er sikkert at tage med subway tilbage til Manhattan, da du kører samme vej som tusinder af andre Nets-fans.

Se datoer, og book direkte herunder

Der er ingen tilgængelige billetter i øjeblikket

 

Brooklyn Nets billetter - Barclays Center

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Eric’s New York Find den gratis i App Store
App store Google play
Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter