Brooklyn Nets billetter 2024 – 2025

Brooklyn Nets billetter

Brooklyn Nets tickets kan du nemt købe online, før du rejser til New York. Det er en fantastisk oplevelse at se en basketkamp i New York, selv hvis du ikke er specielt interesseret i sport. Brooklyn Nets billetter er også forholdsvist billige, så det er helt sikkert værd at tage med til en kamp.

Brooklyn Nets spiller i en stor indendørs arena ved navn Barclays Center. NBA Basketballsæsonen i New York varer fra oktober til april. New York Knicks er det andet baskethold i New York. Da begge hold har hjemme i New York, er Brooklyn Nets og The Knicks ærkerivaler.

Billetter til sæsonen 2024 - 2025 kan ikke købes endnu
Vil du gerne have besked, så snart billetterne kan købes? Send mig en besked på eric@newyorkcity.dk, så sender jeg dig en e-mail, den dag billetterne bliver sat til salg.

Køb dine Brooklyn Nets billetter her

Contents

Køb Brooklyn Nets billetter

Køb Brooklyn Nets tickets ved at tjekke kampoversigten her, og vælg datoen, du gerne vil til en kamp. Du kan betale for billetterne med betalingskort. Billetterne er e-billetter, som du kan fremvise på din mobiltelefon ved indgangen til stadion. Du behøver ikke at printe disse mobilbilletter ud. Efter køb vil billetterne blive sendt til dig via e-mail. Du garanteres ægte billetter, og de vil altid blive sendt til dig til tiden..

Billetterne på siden er fra personer med sæsonbilletter, der ikke selv kan komme til kampen, og derfor er billetterne til salg til en lavere pris. Nogle gange er prisen på billetterne højere end den oprindelige pris, hvilket vil sige, at den pågældende kamp med Brooklyn Nets er udsolgt.

Hvis du er i New York, men ikke kan skaffe billetter til en Brooklyn Nets kamp, så kan du tjekke, om New York Knicks spiller i stedet.

Brooklyn Nets billetter - Kampen Brooklyn Nets billetter - Kamp

Hvor skal jeg sidde til en basketkamp i Barclays Center?

Du skal sidde så tæt på banen som muligt i Barclays Center, men pladserne nær banen er også de dyreste. Du kan dog stadig følge med i kampen, selvom du ikke sidder så tæt på banen. Oversigten nedenfor viser dig, hvor du får mest valuta for pengene. Pladserne i sektion 207, 209, 223 og 225 er ideelle. Værd at vide: Jo lavere rækkenummeret er, jo tættere er du på banen. Derfor er række 1 bedre end række 20.

Køb dine Brooklyn Nets billetter her

Billetter til sæsonen 2024 - 2025 kan ikke købes endnu
Vil du gerne have besked, så snart billetterne kan købes? Send mig en besked på eric@newyorkcity.dk, så sender jeg dig en e-mail, den dag billetterne bliver sat til salg.


Brooklyn Nets billetter - Barclays Center oversigt

Praktisk information

Hvordan kommer jeg til Barclays Center?

Det er nemt at komme til Barclays Center, og du skal ikke lade dig afskrække af, at det ligger i Brooklyn. Du kan tage subway-linje 2, 3, 4, 5, B, D, N, Q eller R til Atlantic Avenue–Barclays Center. Her kommer du ud lige foran stadion. Turen tager omkring 22 minutter fra Grand Central Station.

Hvornår skal jeg være på stadion?

Jeg anbefaler, at du er ved stadion 30-60 minutter før kampen.

Hvordan kommer jeg tilbage til Manhattan?

Tag med subway tilbage til Manhattan efter kampen. Det er den nemmeste og hurtigste måde. Det er sikkert at tage med subway tilbage til Manhattan, da du kører samme vej som tusindvis af andre Nets-fans.

Se datoer, og book direkte herunder

Brooklyn Nets billetter - Barclays Center

Hvad koster Brooklyn Nets billetter?

Billetter til Brooklyn Nets koster fra

Hvor spiller Brooklyn Nets?

Brooklyn Nets spiller i Barclays Center. Læs mine tips til, hvor på stadion du skal sidde.

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev