Brooklyn Nets billetter 2020

Køb billetter nu
Brooklyn Nets billetter

Du kan nemt købe Brooklyn Nets tickets online, før du rejser til New York. Det er en fantastisk oplevelse at se en basketkamp i New York, selv hvis du ikke er specielt interesseret i sport. Billetterne er også forholdsvist billige, så det er helt sikkert værd at tage med til en kamp.

Brooklyn Nets spiller i en stor indendørs arena ved navn Barclays Center. Basketballsæsonen i New York varer fra oktober til april. Hvis du er i New York, men ikke kan skaffe billetter til en Brooklyn Nets kamp, så kan du tjekke, om New York Knicks spiller. Brooklyn Nets og The Knicks er ærkerivaler, da begge hold har hjemme i New York.

Køb dine Brooklyn Nets billetter her

Køb Brooklyn Nets billetter nu uden servicegebyrer, og få billetterne tilsendt som e-billetter gratis, eller afhent billetterne gratis

Køb Brooklyn Nets billetter

Køb Brooklyn Nets tickets ved at tjekke kampoversigten her, og vælg datoen, du vil til afsted til en kamp på. Du kan betale for billetterne med betalingskort eller PayPal. De fleste billetter er e-billetter, som du kan fremvise på din mobiltelefon ved indgangen til stadion. Det er ikke muligt at printe disse mobilbilletter ud. E-billetter, du får tilsendt i PDF-format, kan du dog godt printe ud derhjemme. Alternativt kan du tage hen på det centrale billetkontor, nær Times Square, og få dine PDF-billetter printet ud. Nogle billetter til Brooklyn Nets er fysiske, og dem kan du få sendt med posten til din hjemmeadresse, eller du kan afhente dem gratis på billetkontoret i New York.

Den hurtigste løsning er at vælge mobil- eller e-billetter. Hvis du har bestilt fysiske billetter, så er det bedst selv at afhente dem i New York. Jeg anbefaler at vælge en af de netop nævnte muligheder, så du undgår at betale fragtomkostninger. Du garanteres ægte billetter, og de leveres altid til tiden.

Billetterne på siden er fra personer med sæsonbilletter, der ikke selv kan komme til kampen, og derfor er billetterne til salg til en lavere pris. Nogle gange er prisen på billetterne højere end den oprindelige pris, hvilket vil sige, at den pågældende kamp med Brooklyn Nets er udsolgt.

Brooklyn Nets billetter - Kampen Brooklyn Nets billetter - Kamp

Hvor skal jeg sidde til en basketkamp i Barclays Center?

Du skal sidde så tæt på banen som muligt i Barclays Center, men pladserne nær banen er også de dyreste. Du kan dog stadig følge med i kampen, selvom du ikke sidder så tæt på banen. Oversigten nedenfor viser dig, hvor du får mest valuta for pengene. Pladserne i sektion 207, 209, 223 og 225 er ideelle. Værd at vide: Jo lavere rækkenummeret er, jo tættere er du på banen. Derfor er række 1 bedre end række 20.

Køb dine Brooklyn Nets billetter herBrooklyn Nets billetter - Barclays Center oversigt

Praktisk information

Hvordan kommer jeg til Barclays Center?

Det er nemt at komme til Barclays Center, og du skal ikke lade dig afskrække af, at det ligger i Brooklyn. Du kan tage subway-linje 2, 3, 4, 5, B, D, N, Q eller R til Atlantic Avenue–Barclays Center. Her kommer du ud lige foran stadion. Turen tager omkring 22 minutter fra Grand Central Station.

Hvornår skal jeg være på stadion?

Jeg anbefaler, at du er ved stadion 30-60 minutter før kampen.

Hvordan kommer jeg tilbage til Manhattan?

Tag med subway tilbage til Manhattan efter kampen. Det er den nemmeste og hurtigste måde. Det er sikkert at tage med subway tilbage til Manhattan, da du kører samme vej som tusinder af andre Nets-fans.

Se datoer, og book direkte herunder

Der er ingen tilgængelige billetter i øjeblikket

 

Brooklyn Nets billetter - Barclays Center

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev


Søg efter billetter