Transfer fra LaGuardia Lufthavn til Manhattan

Transfer fra LaGuardia Lufthavn til Manhattan

Hvis du skal bruge transfer fra LaGuardia Lufthavn til Manhattan, så kan du vælge mellem at tage en taxa, lille delt shuttlebus, privat bil med chauffør (car service) eller bus og subway. Det samme gør sig gældende, hvis du rejser til Long Island City, eller hvis du rejser fra Manhattan retur til LaGuardia. LaGuardia Airport (LGA) ligger i Queens og er ikke langt fra Uptown Manhattan.

Contents

Taxa fra LaGuardia til Manhattan

Tager du en taxa fra LaGuardia Lufthavn til Manhattan, kan du forvente en pris på omkring 40 $ til 60 $ ekskl. toldafgift og drikkepenge. Der er ingen fast pris på denne tur. Hvis du tager en taxa fra Manhattan til LaGuardia Lufthavn, så kommer prisen an på, hvor på Manhattan du tager afsted fra.

Privat transfer

Vil du køre fra lufthavnen til dit hotel i en privat bil med egen chauffør? Og vil du gerne sørge for, der er styr på transporten, inden du tager afsted til New York? Så forhåndsbestil transfer med privat bil. Der er flere forskellige muligheder for at benytte privat transfer fra LaGuardia Lufthavn til Manhattan.

Billig privat transfer

Vælg privat billig transfer, så alt er arrangeret, inden du tager afsted til New York. Du skal blot foretage en hurtig opringning til chaufføren, når du har fået din bagage, så henter han/hun dig udenfor terminalen.

Book billig privat transfer her

Privat bil med velkomstservice

Hvis du foretrækker at blive hentet af din chauffør i ankomsthallen, så vælg denne type transport. Du angiver dine flyoplysninger, inden du tager afsted, så du behøver ikke ringe til chaufføren, når du er fremme i New York. Din chauffør tager imod dig i ankomsthallen med et skilt med dit navn på.

Bestil din private bil med velkomstservice her

Limousine

Book lufthavnstransport i limousine, og ankom til New York City med stil. Der kan være op til 7 personer i limousinen, som kører direkte fra lufthavnen til hotellet.

Book transfer i limousine her

Delt transport i små shuttlebusser

Du kan bestille billet til en lille, delt shuttlebus, som kører dig direkte til dit hotel eller lejlighed. Det er den bedste løsning, hvis ikke du vil tage en taxi. Det tager dog lidt længere tid at komme frem end med en taxa, eftersom bussen skal sætte andre folk af undervejs. Sørg for at booke din plads på bussen, inden du rejser til New York. Efter dit køb modtager du et værdibevis via e-mail, som du skal printe ud. Shuttlebusserne holder udenfor terminalen. I øjeblikket kører kun de små shuttlebusser, de store ekspresbusser er ikke i drift.

Book billet til delt shuttlebus her

Offentlig transport

Vil du benytte dig af offentlig transport fra LaGuardia Lufthavn til Manhattan, så skal du først tage bussen fra lufthavnen til en subway-station. Hvis du skal til Midtown eller Downtown, så tag bus-linje Q70 til Roosevelt Avenue. Her kan du skifte til subway-linje E, M, F, R eller 7. Hvis du skal til Upper East Side eller Upper West Side, så tag bus-linje M60 til 125th Street. Det er meget billigt at komme frem på denne måde. Husk dog på, at du skal skifte undervejs, hvilket kan være ret irriterende efter en lang flyvetur, og især hvis du har meget bagage.

Erics tip: Jeg anbefaler, du tager en taxa til og fra LaGuardia Airport (LGA), da det er det nemmeste. De små og store shuttlebusser er også en god måde at komme frem på, men det tager længere tid. Jeg fraråder at bruge andre typer offentlig transport, da det simpelthen ikke er al besværet værd.

Rejser du fra en anden lufthavn?

Læs mere om transport fra JFK til Manhattan her

Læs mere om transport fra Newark Lufthavn til Manhattan her

Hjalp denne artikel? Anbefal den ved at give mig en bedømmelse:

Ved at fortsætte med at bruge dette website giver du samtykke til brug af cookies og privatlivspolitikken. Find ud af mere her.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev